از سر بی کاری و بی نتی رفتم بدیدم بازی رو.
نکته اول میراکل بعد GameGone رفت لینکن رو کامل کرد.
.gif)
(از ترس)
نکته دوم تا مین 35 کل فارم میراکل 14k بود و لینکن هم 5k هستش. یه خورده ریسکیه دیگه ایتم دوم بخوای لینکن بری. و اینکه از لحظه ای که تصمیم بگیره لینکن بره با سه فارمر توی تیم چند مین میشه تا لینکن بیاره؟
نکته سوم لیکوید رو دست خورد.پیش بینیشون از کمبوی بازی درست نبود. (بخاطر ایتم اول میراکل که میخواست پایپ بره). من که پیش خودم میگفتم . اااا عجب کمبوی باحالی . خوب قشنگ بود ولی دفه دیگه لیکوید نمیخوره اون کمبو رو. ولی چندیدن بار بد خوردن.
نکته چهارم لیکوید محکوم به پوش بود . همیشه باید یک یا دو هیروشون جلوتر از بقیه باشن.DP لینکن داره . فدا سره جینا. اون لایکن رو بگیر . لایکن عقبه؟ فورین رو بگیر . اونم عقبه ؟ خو په کی داره پوش میده
.gif)
نکته پنجم درسته لیت گیم اصلا برا لیکوید نبود اما دادن فارم و روشن به اونا تصمیمی بود که از عقل نمی یومد. پس زنبورجدید هم مجبور بود بره گنک. ولی چون مپ کنترل لیکوید بهتر بود هیچ کدومشون نگرفت.
تازه دو سه فایت اول مقصر وینتر بود . یعنی بعد از افتادن DPو سایلنس راحت میشد از اونا هم دو سه تا بندازی . ولی وینتر هم با پوزیشن بدش همراه با DP میمرد.
نکته ششم. شهریار یه شعری داشت یادم نی دقیقا ولی می گفت "دیروز پری نیامدی ایوان تا شعر بخوانیم ..." . یه روز میره جایی میبینه ملت دارن تو سر کول هم دیگه میزنن میگن "ای منظور استاد از پری فرشته ها هست و عالم غیب . ای نه فالان بوده و ..." تا اینکه یکی خودش رو میبینه میگه استاد میشه بگب منظور از این شهر چی بید؟ شهریار هم میگه باو ما یه دختر بچه همسایمونه همیشه میاد من براش شعر میخونم اون روز نیومد
.gif)
.
حالا من چار ساعت شعر نوشتم میراکل ببینه میگه باو شکر نخور لج کردم گفتم لینکن نمیرم . شیریا ریدن به بازی منم گفتم لج کنم باشون

.
و اینکه اسم نت و نیاز بیست روز پلی ندام. دست و پام میلرزه . مشکل نخائی و کالیبره هم دارم نمیتونم برم بیرون.
.gif)
.gif)