داداش من با شما حرفی ندارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش من با شما حرفی ندارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم نیازی نمیبینم شما جواب بدید ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این بازیا معمولن این شکلیه خود تیم newbee میدونست یه طرفش مگا شده یه تاور زده استراژ سایلنسشون یه بار نگیره مگا میشن و تا ته میترکونن خوب یعنی احساس خطر نمیکردن به نظر من معلوم بود این جور استراژ یه بار شکست بخوری اونم بازی که عقب هستی .... به هر حال newbee سورپرایز شد با پیک اخر ولی پیک sven جلو پرافت خیلی بد بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Vanish_Q (04-28-2017)
دانی چرا ریسکی بید؟ چون فست پوش با کری لایکن و آفلاینر فورین و میدر dp همیشه ریسکش بالاست اونم جلوی این پیک زنبورجدید که هم پیکشون خیلی قوی بود (در همه طول بازی) هم زیبا ترین کمبویی بود که توی این ماسابقات دیدم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هانی کل پروسه شروع فایت برای میراکل به حدی سریع بود که فرصت یوز سایکلون نداشت. به نظر شما توی همچین سطحی پروندن لینکن خیلی سخته ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (04-27-2017)
این درست که فرصت یوز سایکلون نداشت ... ولی بازی جوری بود که کلا 3 تا اسپل فوکوس کردنی میشد زد که لینکن رو بپرونه ... یکی لول 1 sven ..یکی دوئل و یکی هم 3 سایلنسرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از طرفی اسون تا اواخر بازی بلنیک نداشت و برای 1 کردن مجبور میشد بیاد جلو ... میمونه 3 سایلنسر که اونم رنجش خیلی زیاد نیست ... ولی حداقل با از بین رفتن لینکن میراکل متوجه قضیه میشد و سایکلون میزد ... خود میراکل هم رفلکسش بالاس ... ضمنا اونا با پینگ 5 بازی میکنن نه مثل ما با پینگ 150
به هر حال یه تلاشی میتونست باشه اوردن لینکن ... شما که دیدی ... 4 یا 5 بار راحت میراکل رو دوئل داد و حداقل سر همون 2-3 نفر از لیکوید رو زدن ...
ویرایش توسط Vanish_Q : 04-28-2017 در ساعت 02:45 AM
Gashtal (04-28-2017)
از سر بی کاری و بی نتی رفتم بدیدم بازی رو.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نکته اول میراکل بعد GameGone رفت لینکن رو کامل کرد. (از ترس)
نکته دوم تا مین 35 کل فارم میراکل 14k بود و لینکن هم 5k هستش. یه خورده ریسکیه دیگه ایتم دوم بخوای لینکن بری. و اینکه از لحظه ای که تصمیم بگیره لینکن بره با سه فارمر توی تیم چند مین میشه تا لینکن بیاره؟
نکته سوم لیکوید رو دست خورد.پیش بینیشون از کمبوی بازی درست نبود. (بخاطر ایتم اول میراکل که میخواست پایپ بره). من که پیش خودم میگفتم . اااا عجب کمبوی باحالی . خوب قشنگ بود ولی دفه دیگه لیکوید نمیخوره اون کمبو رو. ولی چندیدن بار بد خوردن.
نکته چهارم لیکوید محکوم به پوش بود . همیشه باید یک یا دو هیروشون جلوتر از بقیه باشن.DP لینکن داره . فدا سره جینا. اون لایکن رو بگیر . لایکن عقبه؟ فورین رو بگیر . اونم عقبه ؟ خو په کی داره پوش میده
نکته پنجم درسته لیت گیم اصلا برا لیکوید نبود اما دادن فارم و روشن به اونا تصمیمی بود که از عقل نمی یومد. پس زنبورجدید هم مجبور بود بره گنک. ولی چون مپ کنترل لیکوید بهتر بود هیچ کدومشون نگرفت.
تازه دو سه فایت اول مقصر وینتر بود . یعنی بعد از افتادن DPو سایلنس راحت میشد از اونا هم دو سه تا بندازی . ولی وینتر هم با پوزیشن بدش همراه با DP میمرد.
نکته ششم. شهریار یه شعری داشت یادم نی دقیقا ولی می گفت "دیروز پری نیامدی ایوان تا شعر بخوانیم ..." . یه روز میره جایی میبینه ملت دارن تو سر کول هم دیگه میزنن میگن "ای منظور استاد از پری فرشته ها هست و عالم غیب . ای نه فالان بوده و ..." تا اینکه یکی خودش رو میبینه میگه استاد میشه بگب منظور از این شهر چی بید؟ شهریار هم میگه باو ما یه دختر بچه همسایمونه همیشه میاد من براش شعر میخونم اون روز نیومد .
حالا من چار ساعت شعر نوشتم میراکل ببینه میگه باو شکر نخور لج کردم گفتم لینکن نمیرم . شیریا ریدن به بازی منم گفتم لج کنم باشون .
و اینکه اسم نت و نیاز بیست روز پلی ندام. دست و پام میلرزه . مشکل نخائی و کالیبره هم دارم نمیتونم برم بیرون.
Black Hole Enigma S4
[SIGPIC][/SIGPIC]
این دیث پرافت چه هیرویی شده باز برگشته به میادین تلنتاشو نگاه کنید
مرثیه ای برای سکرت.حالمون رو گرفت واقعا
Gashtal (04-29-2017)
secret هم حذف شد عجب ماجوری شده ها ... ولی خدایی گیم اخر خیلی پیک بدی داشتن باید زیر 20 دقیقه جمع میکردن خدایی اون midone بدبخت 2 ماهه ای دیشو کرده keiv حالا اینجوری والا خیلی پیک بدی کرد خدایی ویسپ بدون یه کور ؟؟ مگه داریم اخه مگه میشه ؟؟ lo با timber ?? این پیک به درد این بازی نمیخورد گر چه lo همش برای attak speedesh نیست
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©