اکانتتون لیمیته باید 5 دلار پول بدید و استیم والتتونو شارژ کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اکانتتون لیمیته باید 5 دلار پول بدید و استیم والتتونو شارژ کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Mohammad_ai69 (06-10-2017)
سلام ببخشید میخواستم بگم تا قبل از اینکه upجدید دوتادو یعنی silt breaker بیاد من بازی رو با بالاترین کیفیت video پلی میدادم ولی از وقتی که upجدید اومدی نتنها نمیتونمsilt breaker رو پلی بدم حتی دیکه نمیتونم ap یا... رو پلی بدم چون هربار که find میکنم میره توبازی ولی پرتم میکونه بیرون بعدشم فرض کنیم بن میشه راه حلی هست؟
ویندوز شما 32 بیت هستش ؟ اگر اره صبر کنید اپدیت بیاد fix بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (06-10-2017)
سلام.اموزش ابتداییش حرفاش خیلی قلنبه سلمبه بود. از اول اموزش تصویری چیزی ندارین؟اینکه هیروهارو معرفی کنه خب خوبه اوکیه ولی اینکه چجوری اس کنیم بازی رو مهم تره خب.من اصن اونو بلد نیستم.تاپیکی در این مورد وجود نداره؟
ویرایش توسط MIS_RIRI : 06-11-2017 در ساعت 06:52 AM
اینگونه بی تو ببین چنگ بر اسمان میزنم بی مهابا
رنک سولو اینتر نشنال وقتی باز میشه و از رنک فعلیت کمتر باشه جایگزین میشه یا نه ؟
بعد اینکه رنک اینترنشنال باز شد میشه جدا رنک از طریق اینترنشنال رفت و اپدیت کرد ؟
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تاپیک زیر رو پیشنهاد میکنم مطالعه کنید:
آموزش چند سیستم ابتدایی دوتا 2 برای تازه وارد ها
کلا تاپیک های بخش زیر پیشنهاد میشه:
دانستنی ها و استراتژی های دوتا 2
دقیقا هر بخشی که سوال دارید بپرسید بهتر به نتیجه میرسید
Mohammad_ai69 (06-11-2017)
اینم کپی آپدیت جدید که نخواد دوستان برن توی سایت رسمی دوتا2پنهان کننده: آپدیت!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
amin00988 (06-12-2017),samdeloges (06-12-2017),Viper (06-11-2017)
خب با این حساب پس صفحه جدید نیاز نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینم فیلمش برا اونایی که حال خوندن ندارن
ویرایش توسط samdeloges : 06-12-2017 در ساعت 09:38 AM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
سلام عزیـزان
مشکل من اینه Steam که بالا میاری زده Dota2 رو Install کن در صورتی که همه چی نصـب ـه و از آدرس زیر بازی اجرا میشه
ولــی خوب وقتی هم که میاد میگه آپدیـت کن و چون تو خود ـه Steam زده نصـب نیس نمیشه آپ کردF:\Dota2\steamapps\common\dota 2 beta\game\bin\win32
کسی میدونه باس چیـکار کـنم؟ :/
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©