نوشته اصلی توسط
Mohammad_ai69
در این سطح خیر ، و قلق خاص خودش رو داره به طور فرض شما نیاز دارین سطح خودتون رو بکشید بالا ، باید چه کرد ؟ یکی از روش ها این بود که با اکانت خوب پلی بدین . ولی بعضی ها اشتباه میکنن روزی که اکانت میخرن میرن در سطحی که سطح واقعیشون نیست رنک پلی میدن بعد امار رو میبینی اینجوریه : 0/20/1 همش خورده یا دیدم اینجوری 2/30/1 . خوب برادر من مشخصه رنکش میاد پایین و میدونه خودت نیستی . گفته بودم باتوجه به xpm ، این اکانت چون رولش ساپورت بوده پس xpm هم در سطحی هست که نیاز نباشه شما 700 xpm داشته باشی پس همون 400 باشه مثل بازی های خودت کافیه . برای اینکه بتونی سطحتم بکشی بالا یه 20-50 بازی نرمال میری تا رنکت نیاد پایین به جاش توی اون سطح 5 k عادت کردی و میتونی بازی کنی . در رابطه با vhs زمانی که یک اکانت اونقدر بازی vhs زیاد داشت و کاملا این سطح جا افتاد اصلا نمیره به normal ، همینطور برعکس . مثلا اکانتی که سطح بازیش normal skill هست و 300 بازی شده و همش نرمال بوده بهترین بازیکن دنیا هم بشینه پشتش احتمال 2 % هست که بیاد hs . دوتاباف رو قرار دادم . بازی های نرمال که سطح normal skill دارن دلیلش بازی کردن با پلیرهایی ادد لیستی هستش که سطحشون پایین بوده و این توی پارتی صورت میگیره شما فرض کن 5 نفر با دوستات یه پارتی تشکیل دادین و رفتین بازی و از دوستات خودت ویک نفر vhs هستین و سه نفر دیگه normal . مقابلتون هم 5 نفر رو همینجور میندازه و در نهایت اون بازی میشه normal skill یا خیلی محبت کنه hs . اما اگر همتون سطحتون vhs باشه بازی رو vhs میزنه اینم اضاف کردم که بدونی خیلی پارتی مهم نیست البته سعی باید کنی با کسانی به پارتی بری که بازیکن قوی باشن تا به مرور روی بازی خودتم تاثیر مثبت بذاره . کل این ماجرا مثل این میمونه در زبان ساده که اقا با بچه درسخون باشی درسخون میشی با بچه تنبل بگردی در درس تنبل میشی .
اینا رو توضیح دادم بخاطر اطلاعت خودت نه فروش اکانت .