نظر جالبیه ولی حیف که ادمیرال نزدیک زنه و اودی یا اسنایپر میتونن اول بازی بخورنشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا نظرتون در مورد puck چیه؟؟
نظر جالبیه ولی حیف که ادمیرال نزدیک زنه و اودی یا اسنایپر میتونن اول بازی بخورنشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا نظرتون در مورد puck چیه؟؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
شما داری kunka ی 6.82 رو میگی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
من یا قبلی؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فرق زیادی که نکرده؟؟ کرده؟؟
به هر حال میلیه و این حرفا بیخوده جز اون سه تا بهترین میدلر ها نیست
Audrey Hepburn
نه با نظر قبلی منظورم بود،نه داداش کانکا یه زمان فوق العاده بود خیلی باهاش رنک آپ میکردن از جمله ( attacker!) که یه زمان جالبه بدونید attacker توی اددلیست من بود اتفاقی توی پابلیک با هم افتادیم و من دیدم خیلی قشنگ کانکا بازی میکنه اددش کردم ( مربوط به زمانی هست که رنک توی دوتا2 نبود) بعد از یه مدت دیدم توی بازی هاش 500 تا تماشاگر داره از پرسیدم گفت به خاطر رنکم هست ( اون موقع ( حدود 2 سال پیش) رنکش 5.9 بود. خیلی هم باحال بود میگفت بچه دبی،بعدش 5 ماه نیومدم دوتا دیدم منو remove کرده به همین راحتی به همین خوشمزگی!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
عجب!!
پس پودر کیک رشد بوده!
Audrey Hepburn
خوب ببین این بستگی به هیروی جلوت داره . مثلا اگه snaiper جلوت باشه اره حرف شما درسته میتونی کامل 3 پر کنی و هر وقت اسنایپر توی لاین 1 انداخت بری زیر یکش و در لحظه اخر یهویی بری جلوش و 1 اتک بزنی و بکشیش ولی اگه مثلا نکرو پلیس بیاد جلوت کامل باید 1 و 2 پر کنی و تازه میتونی یه کارایی جلوش بکنی در قیر این صورت نکروپلیس یه هیروی خیلی شهخه و توی لاین سولو میزنه نابودت میکنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمیشه یکی رو گفت
این 3تا از نظر من بهترینن:
1-od
2-bb
3-razor
در ضمن خیلی راحت همین 3 هیرو هم kunkka رو میزنن اصن kunkka خیلی ضعیف شده جلو خیلیا کم میاره
راستی مهمترین چیز واسه پیروزی تو لاین هیرو نیست پلیر پرو بودن پشت اون هیرو مهمهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
mrc4ever (07-09-2017)
پلیر بودن مهم ترینشه.
اما اگه طرف واقعا بازیکن باشه به نظر من اینا بهترینان
1- Invoker
2- Tinker
3- Shadow Fiend
4- Meepo
البته این نکته رو در نظر داشته باشین که این نظر منه و الزاما با نظر شما یکی نیست.
Meepwned!
این همه گفتید سه تا که به نظرم بهترین ها اند رو نگفتید فقط:اسنایپر اینووکر کونکا
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©