بلی....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بلی....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام . اگر تو سایت بخشی برای آموزش تلنت ها و آیتم ها و کلا تغییرات جدید هست بگید ممنون میشم
چندتا تلنت جدید هست که نمیدونم چین !
-----------------------------------------------
یه سوال دیگه : تو دوتا wtf که با ویسپ + پونقلار رمپیج میگیره اون اتک های خیلی سریع ویست به خاطر لول 1 پونگلاره ؟ یعنی چون به اون وصله از سرعت اتک لول 1 اون استفاده میکنه ؟
پونگلار(پونقلار) دیگه کدوم هیرو هاس؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پانگولیر !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا این رنکد گیم که دیگه شماره ها رو برداشتن یعنی دیگه سولو ممبر و .. نیست بجاش مدال هست آیا اینجا هم نمره منفی هست ببازی ؟
یا نه هرچی بیشتر ببری مدال میدن ببازی هم مثلا حساب نمیشه ؟
اگر این رو جواب دادید یه سوالی هم هست که چطور میشه فهمید چندبازی مونده که تا مثلا مدال یا رنک بعدی و... ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان هیچی معلوم نیست هرچی میبرم میبازم تغییری نداره
و اینکه میخوام با ایرانی ها پارتی بزنیم بازی کنم بهترین چنل کجا هست ؟ lankaran azarbayjan میرم هر روز ولی خیییلی خیییلی کم پارتی میسازن اونم اگه منو را بدن لول 40 ام
تلنت Lvl 20 آیو هستش که Attack when Tethered Ally AttacksThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هستش ! مثلا به آلچمیست وصل بشید یا پانگولیِر اتک اسپید اونارو هم میگیرید
همون Rank سابقه حتی میشه گفت که دوباره به صورت مدال کردن . 10 تا گیم TBD رو که بری تو Stats از قسمت پروفایل که بری Mmrــی که داری رو میزنه که بعد از اون 10 تا گیم ببری +25/+24 میگیری ببازی هم کم میشه که مدالاش هم Avg داره مثلا 3 تا 3300 Archon 5 هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
3300 تا 3500 مثلا Legend 1 و همینطور میره بالاتر
نمیدونم بالا گفتم یا نه سولو و پارتی 10 تا گیمه کلا که تو Stats از قسمت پروفایلتون میزنه چند تا گیم مونده .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در مورد بازی با ایرانیا هم متاسفانه اطلاع ندارم
دوستون دارم همین
I LOVE ALL
FCB (11-26-2017),samdeloges (11-26-2017),tbzgoodboy (11-26-2017),Viper (11-26-2017)
شکرا جزیلاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این رنکد گیم چیدمان تیم ها شانسیه یا قوی ها یه ور میرن ؟
الان من از 10 تا بازی 9 تاشو باختم همه بازی ها هم یا یار AFK داشتم یا خیی..ییلی نووب !
اولاش فک کردم شانسم یار بد میوفته اما الان مطمعنم شانسی نیست و براساس یه چیزایی تیمارو میچینن . اگه از لحاظ mmr باشه درستتره چون مال من خیلی کمه
ريپورت ها وكامند ها و چت ها توي انتخاب يار مهمه مثلا اگه رپورت بشيد با كسايي ميوفتيد كه اوناهم ريپورت شدن يا اگه فحش بديد هم همين طورThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
FCB (11-29-2017),tbzgoodboy (11-29-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©