عاشق هیروی am هستم و خوب میدونم چطوری مهارش کنم..این ریپلیو حتما ببین ماله امروزمه من lc بودم:
https://www.dotabuff.com/matches/3541684579
HS_4k
باید حتما یه هیروی کری ک اتک سنگین باشه تو تیم باشه البته اگه لیت بکشه بازی مثل pa/sven/troll
باید یه سری هیرو ه که با اسکیل هاشون میتونن رو یه فرد خاصی فوکوس کنن باشه تو تیم مثلsb /doom/lc/nyx/riki/
هیروی کری تیم شما بهتره جلوی am هیروی agilty پیک کنه البته ck/sven خوبن ولی نه همیشه
بازی نزارید به لیت بکشه یا اگر لیت شد و نتونستید جمشون کنید بازی رو طولانی تر کنید ببینید از مینه 30 تا 40 بازی am رو اوج قدرتشه یعنی خوب فارم کرده و بیشتر از تیم شما ایتم داره و خب قویتره ولی اگر بتونید بازی رو طولانی تر کنید مثلا مین60 اون موقع تمام یاراتون ایتم زدند ولی انتی میج همون ایتم های مینه 40 رو داره و میبینید خیلی راحت تر میشه زدش
حتما تیمتون باید کنگ کنه am رو یا اگر نشد حتما باید سریع(مین20)برید روشان و با یاراتون برید تاور بندازید که حتما درگیری هم میشه و باید فایت رو بگیرید(چون am تو فایت تیست فارم میکنه میشه 5vs4 شانستون میره بالا که فایت رو ببرید)
وقتی am ایتم bf اورد وارد با سنتری بزارید تو jungle و خفتش کنید
کلا نباید فضا داد am فارم کنه حالا به هر روشی
در ضمن دوستان اینم بدونین که دیگه هیروی bs ضد am نیست تلنت 20 am اگر +300 range blink بگیرید و 6 Bs روتون باشه تا اخرین حد ممکن blink کنین هیچ hp کم نمیشه ازتون ولی اگه کمتر blink کنین dmg میخورید
(البته قبل از اینم من bs رو ضد am نمیدونستم
اگر دیده باشید ایتم aether lense رو میرفتند واسه am که range blink بره بالاتر و اینطوری 6 bs رو کاملا خنثی میکردند
هر هیرویی ضد داره و هیچ هیرویی باگ نیست البته سطح پلیرا هم خیلی مهمه
امیدوارم مفید بوده باشه