یک مثال مستحکم از علل پیشرفت نکردن دوتا 2 در کشور

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    شماره عضویت
    7053
    حالا من زیاد با بازیکنای ایرانی اشنایی ندارم(چون پلیر خوب ایرانی کم داریم) ولی فکر کنم بعد از منحل شدن تیم ونگارد یه تیم دیگه دوباره شروع به کار کرده به اسم ریبورن که حرفه ای کار میکنن و گیم هاوس این چیزا هم دارند/اونارو در جریان بزارید
    البته کسی که بخواد پیشرفت کنه تمام تلاششو میکنه و اگر بازیکنی نخواد در این تورنمنت ها (که باعث مطرح شدن خود پلیر میشه)شرکت کنه یقینا خودش رو در اون حد نمیبینه پس ارزش دلسوزی رو هم نداره/شما هم زیاد سخت نگیر!

2. کاربر مقابل از ba4ma3n عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Viper (05-03-2018)

3. Top | #2
    FCB
    FCB آنلاین نیست.

عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    شماره عضویت
    6
    یوزرنیم استیم
    FCB
    نقل قول نوشته اصلی توسط ba4ma3n نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    حالا من زیاد با بازیکنای ایرانی اشنایی ندارم(چون پلیر خوب ایرانی کم داریم) ولی فکر کنم بعد از منحل شدن تیم ونگارد یه تیم دیگه دوباره شروع به کار کرده به اسم ریبورن که حرفه ای کار میکنن و گیم هاوس این چیزا هم دارند/اونارو در جریان بزارید
    البته کسی که بخواد پیشرفت کنه تمام تلاششو میکنه و اگر بازیکنی نخواد در این تورنمنت ها (که باعث مطرح شدن خود پلیر میشه)شرکت کنه یقینا خودش رو در اون حد نمیبینه پس ارزش دلسوزی رو هم نداره/شما هم زیاد سخت نگیر!
    اصولا بازیکن حرفه ای باید اطلاعات تماسش در دسترس باشه. نبود هم خودش جویای اخبار باشه
    با ریبورن تماس گرفته نشد چون اون آیدی که به من داده بودن پروفایل استیمش پرایوت بود و منم حدس به یقین زدم که اکسپت نخواهم شد
    ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست می‌یابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.

- جبران خلیل جبران