آموزش هیروی Sniper - دوتا 2

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 53

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر جدید
    شماره عضویت
    7588
    نقل قول نوشته اصلی توسط hhbhhb87 نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    من تازه شروع کردم به بازی
    نحوه درست آیتم گیری رو بلد نیستم
    و اینکه چه استفاده هایی از آیتم ها میشه کرد
    ممکنه منو ارجاع بدید به پست جامعی که همه آیتم ها و کارکردشون رو مشخص کنه؟
    توی جنگ ها خیلی راحت دمیج میخورم
    و خیلی راحت کیل میشم
    نمیدونم باید چه آیتمی استفاده کنم
    هر آیتمی که برمیدارم یه پای کار میلنگه!
    راحت داغون میشه هیرو
    این هیروی یکی از راحت ترین هیروهای دوتا بعده کلینکزه مفت خوره😅 ، باید اسکیل 2.3.2.3.1.6 و.. یعنی یه یک قبله شیش میگیری تا کنترل به اطرافت داشته باشی چون رنج 1 بالاس و میتونی ببینی ، 2 هم که تو این پچ باگ شده و 2 دمیجش به 110 رسیده و راحت کیل میگیره ، آیتم هم که اول پاور ترید میگیری بعد dragon lance چون رنجت بیشتر بشه و بعد هم shadow blade تا وقتی یه جا گیرتون اوردن فرار کنید بعد هم که میرید سراغه moon shard یا daedlus ، انتخابیه میتونید اول هرکدومو خواستید بگیرید ، اگه pa جلوتون بود اول از همه monkey king bar بگیرید چون اتک اسپید با تلنت لول پونزده هم اوکیه چهل تا میده که در دقیقه بیست یا بیست و پنج کافیه ، راحت هم با یک بندازید رو کریپ جنگلا یا وارد که ساپ ها کاشتن از دو کیلومتر کریپ میزنید و لمس هم نمیشین ، بعده
    شادوبلید و مون شارد و دادلوس و مانکی به استثنای فانتوم میرید سراغه اینه دراگون لنس رو ارتقا بدید تا اگه دشمنی تونست نزدیک شه دورش کنید و آخرین آیتم هم desolator رو یا یه دادلوس دیگه بگیرید که خودم آخری رو انتخاب میکنم تلن هم اول رو سمته راست چون شما دمیج دارید و کول داون یکتون بالاس تا بیاد پایین ، بعدی هم سمته راست تا اتک اسپید بره بالا بعد هم میرید دوباره سمته راست رو بگیرید که دیگه باگه باگید نزدیکتون هم بشن انقدر به عقب پرت میشن کاری نمیتونن بکنن چون اتک اسپیدتون خیلی بالاس ، بعدی رو هم میتونید اتک رنج رو بگیرید یا شارژ لول یکتون بستگی به بازی داره ، لول یک برای پوش خیلی خوبه من خودم شارژ لول یک میگیرم و توی یه پوش قوی شیش تا میندازم کسی نزدیک نمیشه و سه تا نگه میدارم برای روز مبادا ، این هیرو بنظرم مدوسا رو خیلییییی خوب میزنه چون من مدوسای فول آیتمو به یه مانکی و مون شاردو و دادلوس راحت میزنم ، وین ریت من با اسنایپر هم 80درصده و خیلی خوب باهاش بازی میکنم ، دشمنه اصلیتون هم فقط ویده راحت میزنتتون اگه باهاتون همسطح باشه لول بیست هم که تلنت میگیره و خیلی میپره ، پس جلوی وید تکی نرید که میزنه بقیه هیرو ها که میزنن پودج و لژیون کامندر هست ، اینوکر هم اگه تورنادو بندازه بعدش توپشو میتونم دردسر ساز شه اما بقیه دشمنا رو میشه با شادوبلید از دستشون در رفت اما وید هرگز نمیشه
    ویرایش توسط Mr.ArSalaN : 06-27-2018 در ساعت 05:00 PM

2. کاربر مقابل از Mr.ArSalaN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Mahdi-Void (06-28-2018)

کلمات کلیدی این موضوع