اسم این تیما و تورنومنت هارو شنیده بودم که دوباره تو همین تاپیک دیدم...هیچ چیز خاصی نبود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اسم این تیما و تورنومنت هارو شنیده بودم که دوباره تو همین تاپیک دیدم...هیچ چیز خاصی نبود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.What is forb? It is a plant that we don't know its profits yet
تا اینجا که میدونم برنده ی tiقبل اینویت میگیره بعدش داخل major وminer ها هم امتیاز میگیرن برای دعوت مستقیم و در مرحله ی اخر برای هر منطقه یه اسلات یا چند تا میزارن که مسابقات منطقه ای مثل همین بتل کاپ که برگزار میکنن و از یک منطقه هم یک یا چند تیم میاد اینتر نشنالThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تورنومنت های شاخ مثل dac و majorوminerو summitوeslهس
که dac رو خیلی دوست دارم
REZA AORAX (07-15-2018)
اونوقت بازیا رو از کجا میبینید؟توییچ یا سایتی چیزی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.What is forb? It is a plant that we don't know its profits yet
بله از توییچ قابل پیگیری هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
https://www.twitch.tv/directory/game/Dota%202
REZA AORAX (07-15-2018)
یکی اینکه از خود بازی ببینیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
راه دوم و پرخرج اینه که از تویچ ببینی
راه سوم اینه که بری اپارات معمولا مسابقات رو میزارن (هم سرعت بالا تری داره که میتونی کیفیت بالا تر ببینی و هم حجم نصف استفاده میشه )
بعضی از مسابقات رو هم داخل تویچ اجازه پخش نمیدن داخل فیس بوک باید ببینی
REZA AORAX (07-15-2018)
مسابقات bot ti8 هم تموم شد و برنده مسابقات هیروی eldertitan شد همون جور که انتظار میرفت
در این تورنومنت هیرو ها به وسیله بات کنترل میشد و داور نیز داشت
بازی ها به به صورت bo2بود
پنج هیروی یکسان با پنج هیروی یکسان دیگه بازی میکردن
فایت اول لول 5 و ایتم iron bench
فایت دوم لول 15 و 10kگلد
فایت سوم در صورت مساوی شدن لول 25 و 20kگلد
erebor (07-16-2018),FCB (07-16-2018),REZA AORAX (07-16-2018)
شانزده هیرو باقیمانده در رایگیری آرکانا TI8
#voterubick
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
alia76972 (07-19-2018),erebor (07-19-2018),Mahdi-Void (07-18-2018),Milad._.R (07-18-2018)
Milad._.R (07-21-2018)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2 سال گفتم اینوکر برنده میشه , نشده
ببینیم امسال چی میشه , تنها مانع روبیکه
کمی هم بقیه جزعی شانس دارن
میشه , حتما میشهخدا کنه جایزه اندازه پارسال بشه یه ده تا لول اپ بگیریم
Evil Geniuses
من خودم دوست دارم روبیک برنده بشه ولی احساس میکنیم اینوکر ببره چون تعداد رای هاش راند قبل عجیب غریب بالا بود
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©