اسم این تیما و تورنومنت هارو شنیده بودم که دوباره تو همین تاپیک دیدم...هیچ چیز خاصی نبود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اسم این تیما و تورنومنت هارو شنیده بودم که دوباره تو همین تاپیک دیدم...هیچ چیز خاصی نبود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.What is forb? It is a plant that we don't know its profits yet
تا اینجا که میدونم برنده ی tiقبل اینویت میگیره بعدش داخل major وminer ها هم امتیاز میگیرن برای دعوت مستقیم و در مرحله ی اخر برای هر منطقه یه اسلات یا چند تا میزارن که مسابقات منطقه ای مثل همین بتل کاپ که برگزار میکنن و از یک منطقه هم یک یا چند تیم میاد اینتر نشنالThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تورنومنت های شاخ مثل dac و majorوminerو summitوeslهس
که dac رو خیلی دوست دارم
REZA AORAX (07-15-2018)
اونوقت بازیا رو از کجا میبینید؟توییچ یا سایتی چیزی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.What is forb? It is a plant that we don't know its profits yet
بله از توییچ قابل پیگیری هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
https://www.twitch.tv/directory/game/Dota%202
REZA AORAX (07-15-2018)
یکی اینکه از خود بازی ببینیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
راه دوم و پرخرج اینه که از تویچ ببینی
راه سوم اینه که بری اپارات معمولا مسابقات رو میزارن (هم سرعت بالا تری داره که میتونی کیفیت بالا تر ببینی و هم حجم نصف استفاده میشه )
بعضی از مسابقات رو هم داخل تویچ اجازه پخش نمیدن داخل فیس بوک باید ببینی
REZA AORAX (07-15-2018)
مسابقات bot ti8 هم تموم شد و برنده مسابقات هیروی eldertitan شد همون جور که انتظار میرفت
در این تورنومنت هیرو ها به وسیله بات کنترل میشد و داور نیز داشت
بازی ها به به صورت bo2بود
پنج هیروی یکسان با پنج هیروی یکسان دیگه بازی میکردن
فایت اول لول 5 و ایتم iron bench
فایت دوم لول 15 و 10kگلد
فایت سوم در صورت مساوی شدن لول 25 و 20kگلد
erebor (07-16-2018),FCB (07-16-2018),REZA AORAX (07-16-2018)
شانزده هیرو باقیمانده در رایگیری آرکانا TI8
#voterubick
![]()
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
alia76972 (07-19-2018),erebor (07-19-2018),Mahdi-Void (07-18-2018),Milad._.R (07-18-2018)
Milad._.R (07-21-2018)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2 سال گفتم اینوکر برنده میشه , نشده
ببینیم امسال چی میشه , تنها مانع روبیکه
کمی هم بقیه جزعی شانس دارن
میشه , حتما میشهخدا کنه جایزه اندازه پارسال بشه یه ده تا لول اپ بگیریم![]()
Evil Geniuses
من خودم دوست دارم روبیک برنده بشه ولی احساس میکنیم اینوکر ببره چون تعداد رای هاش راند قبل عجیب غریب بالا بود
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©