مقاله خوبی بود من خودم داخل دوتا باف دیدم خواستم ترجمه کنم نتونستم بعضی جاها اصلا نمی فهمیدم چی میگه گوگل ترنسلیت هم از اون بد تر xd
خلاصه خیلی رون و عالی بود خسته نباشی
به شخصه سایلنسر هیروی ساپورت اول بازی میبینم چون اگه بخاد بره مید کری کنه کار خاصی نمیتونه توی گیم بکنه و بیشتر دشمن روش فکوس میکنه و از بازی میوفته بیرون اما با ساپورت کردن و کمک به کیل گرفتن و roamکردن و کمک به بقیه لاین ها میتونه تا ارلی گیم برای تیم بسیار مفید باشه و وقتی تلنت gpm رو میگیره میتونه ایتم های کری رو بیاره مثل hex و bloodthronواقانیم و رفرشر و سیلور ادج و.. و صد در صد وقتی بازی به ارلی گیم و لیت گیم برسه و سایلنسر توی کیل گرفتن ها کمک کرده باشه intخوبی داره و اتک سنگینی برای هر هیرویی داره
سایلنسر هیروی بافی هست و توی رنک ارچون توی بیشتر کاپیتان مد هایی که دیدم بن میشه
من خودم وین ریت ام باهاش 80درصد هست ولی خوب زیاد پیک نمیدم
التیمیت این هیرو دیگه به شدت باف شده چون روی bkb هم میگیره و میتونه کابوس وحشتناکی برای بعضی هیرو ها مثل انیگما تاید Es و... باشه
اسکیل اول یا سوم این هیرو هست که میتونه جای حدودی دشمن رو وقتی ناپدید بشن نشون بده که خودش یه کابوس دیگه برای هیرو هایی مثل ta و امثال اون هست
فقط و فقط نکته ای که توی بازی ها میبینم همیشه اول روی سایلنسر فکوس میشه و سعی تیم اینه که نزاره ساینسر کاری توی تیم فایت بکنه![]()

LinkBack URL
About LinkBacks