سلام و درود بر بروبکس فروم. چطورین؟ :) حدود دو سالی هست که اینجا نیومده بودم (یا حداقل پستی نذاشته بودم) و دلم برای اینجا تنگ شده بود! شما یادتون نمیاد یه زمانی بچه ها هر هفته آموزش میذاشتن و قشنگ بحث میکردن اما الان انگار فعالیت انجمن خیلی کمتر شده نسبت به قبل (البته من اینطوری فکر میکنم ولی شاید واقعا درست نباشه و بخاطره اینکه خودمم نبودم نمیدونم اینجا چه خبره!). اینجا از بهترین مراجع فارسی برای دوتا2 بود که من خیلی چیزهایی که راجع به بازی میدونم رو اینجا یاد گرفتم. حالا هم میخوام یه بحثی کنم امیدوارم هم به نتیجه برسیم و هم یکم فعالیت ها بیشتر بشه;) و موضوع بحث هم چیزی نیست جز همون بحث قدیمی افزایش mmr!
خب قبل اینکه شروع کنیم باید بگم که چون میگم افزایش mmr به این معنی نیست که من رنکم از اینی که هست باید بیشتر باشه و همش بخاطر یارهام میبازم و gg ez mid و فلان و اینا.
چیزی که من میخوام در واقع یه روش درست برای یادگیریه. و منظورم از روش درست چیزایی مث این نیست ("موقع کالیبره کردن zeus پیک کن و هروقت تونستی آلتی بزن") یا (" Clinkz خیلی باگه ") و ...
میخوام با هم بحث کنیم و به روش هایی که واقعا بتونیم بازی رو یاد بگیریم و بدون تقلب کردن ( از نظر من مثلا این زِئوس اسپم کردن تقلبه :) ) بتونیم رنک آپ کنیم برسیم. نمیخوامم که ره صد ساله رو یه شبه بپیمایم!
میدونم که باید افزایش تایم بازی کردن رو هم در نظر گرفت ولی خب به شخصه بخاطر اینکه دانشگاه خیلی درگیرم 4 روز در هفته رو بیشتر از روزی دو سه ساعت نمیتونم بازی کنم. 3 روز دیگه رو میتونم مثلا تا 7 8 ساعت هم پلی بدم.
یکی از چیزایی که خونم و خیلی هم شنیدم، نگاه کردن ریپلی های خودمه تا اشتباهاتمو بفهمم و یاد بگیرم، ولی خب تا وقتی خوب بلد نباشم که نمیفهمم که کجا اشتباه کردم و چرا اشتباه کردم!
پ.ن: مدال اکانتم Crusader 3 عه.
پ.ن2: به یکدیگر احترام بذارین تا یکدیگر هم به شما احترام بذاره! کسایی که منو میشناسن میدونن که منم میتونم خیلی خیلی قشنگ فحش بدم و بی احترامی کنم، ولی میخوام اینجا واقعا یچی بدرد بخور یاد بگیریم پس مودب باشین :)