خیلی تاپیک مفیدی بود که ایجاد کردی محمد جان عنوانش رو که دیدم خیلی خوشحال شدم.
نظر شخصی من در رابطه با پیک کردن اینه که 2 راه برای بردن
mmr پیش رو هست یکی بازی کردن در نقش ساپورت یکی هم semi-carry که همون mid lane هست بقیه نقش ها درصد بردشون کمتر این ها هست.
شما اگر wd بازی کنی راحت با 6ت کیل میگیری و آیتم میاری یا اگر ogre و es باشی علاوه بر کمی تانک بودن قدرت مانور زیادی توی فایت ها و گنک ها داری حتی vengeful هم هیروی خوبی هست بعلاوه winter. ساپورت که باشید همه چیز روی گنک میچرخه پس حتما اینو در نظر داشته باشید.
اگر توی mid lane باشی یادمه 4 5 سال پیش که دوتا یاد میگرفتم دنبال این بودم ببینم قوی ترین هیرو کی هست که اون موقع رفیقم گفت یک مطلبی بوده که ثابت کرده 3 هیروی اول دوتا به ترتیب (از چپ به راست) storm, tinker, sf هستند.
کاری ندارم دیگران چی فکر می کنند اما بعد 4 5 سال که البته با امسال شد 6 سال به این واقعیت پی بردم! توی late game شما فقط کافیه با storm از فاصله دور نزدیک یکی 6 کنید یکدفعه میبینید نصف hp طرف رفت بعلاوه اینکه storm میتونه در حین انجام 6ش از آیتماش استفاده کنه حالا میتونه hex, dagon, eul یا هرچی باشه هرچند storm بدون آیتم lvl 25 بازم خیلی شاخه
tinker رو امروزه نمیشه زیاد بازی کرد چون 3ش رو nerf کردن و از طرفی به قول ما ایرانی ها، دیگه ملت هم گرگ شدن و خوب میدونن چطوری باید این هیرو رو گنک کرد و کشتش وگرنه همین پارسال تا چندماه
mmr رو زیر و رو کرده بود همین tinker
sf هم هیرویی هست که شما اگر بهش مسلط باشید 1 و دوما" محتاط باشید اصلا" توی mid lane شکست نمیخورید! تنها ضعفی که sf داره که البته همین ضعف باعث میشه تا این هیرو balance بشه توی دوتا گنک کردن راحتش هست مگر تا زمانی که bkb داشته باشه یا اینکه full باشه که اگرم full باشه بازم bkb یکی از core آیتماش هست.
باز حالا دوستان هیروهای مورد علاقه و سبک بازیشون رو بگن بیشتر راهنماییشون میکنم چی پیک بدن