سهشنبه (فردا) ساعت ۷ شب کانال دیسکورد باشید بریم.
سهشنبه (فردا) ساعت ۷ شب کانال دیسکورد باشید بریم.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
''iMM (07-30-2018),Mahdi-Void (07-30-2018),Sharingan (08-01-2018)
دوستان اگه فروم براتون مهمه ، سعی کنید این مسابقات رو برگزار کنید. حتی اگه 4 تا نوب مثل من باشه . اوازش میپیچه و افراد بیشتری با فروم اشنا میشن.
یادم نیست دقیقا ولی پاررسال بود فکر کنم سه هفته پشت سرهم رفتیم ، اخرین بازی چند تا ذخیره داشتیم :d
من واقعا فرصت نمیکنم، حتی دوتا2 رو سیستمم ندارم و چندساله بازی نمیکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در حال حاضر فقط در همین حد سعی میکنم فروم به اسپم کشیده نشه و سایت سرپا بمونه.
با اینکه یک بار کوچ کردیم به سایت جدید با اسم دوتاباز باز هم فکر نکنم در زمینه دوتا سایتی با این قدمت سرپا مونده باشه.
دوستان دیگه اگه میتونن در ادامه فعالیت به ما کمک کنند اطلاع بدن
در گذشته هم فروم با فعالیت کاربرها میچرخید، حالا رنک مدیریت هم میگرفتن و الان هم همینطور
ولی متاسفانه در نسل جدید پلیرها زیاد افراد مشتاق نداریم
هرکی تنهایی برای خودش بازی میکنه یا نهایت چندتا دوست صمیمی یا یه تیم، به نظرم گذشته جمع پلیرهای دوتا صمیمی تر بود و لذت بازی هم بیشتر
شاید هم اینطور نباشه، چون من زیاد از وضعیت فعلی پلیرهای دوتا2 خبر ندارم
متاسفانه همینه . توی فرندلیست من هستن از دوستان ، اما میترسم پیشنهاد بدم به هر دلیلی میل بازی تیمی رو نداشته باشن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما همین مسابقات بهترین راه . زمان مشخص با اعلام قبلی.
فردا شب اگر هستید بریم. ساعت ۶ و نیم عصر. همون به حد ۵ هم نفر برسیم کفایت میکنه. مثل همیشه
پ.ن: فردا مثل اینکه بتل کاپ هست. بچههای همیشگی که میان اگر نمیتونن این سری بیان لطفا اطلاع بدن تکلیفمون رو بدونیم. استیم یا اینجا پ.خ بدید. کسی پیام نداد تا ۱ ساعت قبل شروع بازیها، من کنسل اعلام میکنم.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Viper (10-20-2018)
چه جالب و اصلا چرا بتل کاپ نریم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پلیرها رو انتخاب کن ، بلیت رو من برا 5 تا تهیه می کنم.
فقط تاییده رو بده لطفا.
Viper (10-20-2018)
کسی غیر از شما پیامی نداده فعلاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمیدونم. بزار الان به یکی دو نفر میگم ببینم چی میگن. غیر خودت واسه ۳ نفر دیگه بگیری حله. من دوتا پلاس دارم نیازی نیست.
- جبران خلیل جبران
من خیلی دوست دارم بیام و بلیط هم دارم ولی متاسفانه تایم بتل کاپ خیلی بده
فردا شب؟
bc
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©