بهروز رسانی جدید Ranked Roles مورخ سهشنبه ۱۳ اسفندماه ۹۸
متن بهروز رسانی به انگلیسی
پنهان کننده: ترجمه فارسی
بهروز رسانی جدید Ranked Roles مورخ سهشنبه ۱۳ اسفندماه ۹۸
متن بهروز رسانی به انگلیسی
پنهان کننده: ترجمه فارسی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
دوستان از آپدیت پریروز (پنجشنبه) Valve اعلام کرد که در طول سال آتی اقدامات آزمایشی برای بهبود بازیساز ترتیب خواهد داد که برای جلوگیری از مطلع کردن سوءاستفاده کنندهها و بالابردن اطلاعات اونها در این باره اطلاع رسانی نخواهد کرد.
اگر میخواهید جزو این اقدامات آزمایشی قرار نگیرید. دستور زیر رو در کنسول بازی وارد کنید.
کد:dota_disable_experimental_gameplay 1
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
مرسی داداش فقط اینو تو قسمت چت بازی باید وارد کنیم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و هر دفعه گیم استارت میشه باید بزنیم یا یه دفعه بزنیم واس همیشه ثبت میشه
خواهش میکنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
- نه اول باید کنسول رو فعال کنید. برای فعال کردن console بازی باید از داخل تنظیمات بازی فعالش کنید یا داخل استیم قسمت چپ رو اسم بازی راست کلیک کنید properties بعد داخل همون صفحه که باز میشه set lunch option رو بزنید و دستور console- رو بزنید.
بعد داخل کنسول بازی باید اون دستور رو وارد کنید.
- هر سری که داخل بازی میشید باید بزنید.
- جبران خلیل جبران
سلام اقا من تازه بازیو نصب کردم بعد توی مچ های all pick یا turbo میخوام هیرو انتخاب کنم invoker غیر فعاله یا میاد ban چرا نمیتونم انتخابش کنم
سلام 40تا مچ انجام بدی همه هیروها باز میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در مورد بوست کردن اکانت k 3 با ساپورت نظری ندارین ؟
هارد ساپ با لیچ موافقمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سافت ساپ هم اگر بتونی اینوکر qw بازی کنی میتونی خوب رنک اپ کنی
Abed امروز به 11k mmr رسید!![]()
مرز های دیوانگی رو داری طی میکنه این پسرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
reza (10-20-2020)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©