عزیز کاملا عکس درسته! توی screenshots های خوده store استیم خیلی از چیزا هست!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حتی من دیدم که تو بازی به نفر هوک pudge immortall رو داد !
عزیز کاملا عکس درسته! توی screenshots های خوده store استیم خیلی از چیزا هست!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حتی من دیدم که تو بازی به نفر هوک pudge immortall رو داد !
من همون اول جوابی ندادم ولی دیدم بعد اینکه چهار نفر دیگه اومدن گفتن درسته می گه! من خودم طراحم می گم اون عکس فوتو شاپه! آقا akpro شما وقتی کسی رو نمیشناسی در موردش تز نده! اول بدون طرفت کیه من نگفتم چون اون عکس رو گذاشتم رو استیم طراحم 5ساله دارم طراحی می کنم به اون نمی گن طراحی یه فیلتر رو عکس! تو جواب منو ندادی چرا فتو شاپه؟ می گی اون جوری نمی شه؟ یا نه اون جوری می شه این عکس خاص فتوشاپه اینجوریش کرده ؟استدلالت چیه عمو!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما مشکل روحی روانی داری مدیرا گفتن بحث تاپیکو عوض نکنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شاید تو بیشتر من میدونی اما تو dota2lounge.com روس ها امده بودن برا اینکه قیمت آیتمو بیارن پایین همچین کاری کرده بودن/من اصلا با شما نبودم و با آدم های مثه شما دهن به دهن نمیشم چون تو اکثر تاپیک ها دیدم که رفتارت با جماعت چطوره
من با حسین بودم نه با شخصه شما پس دخالت نکن بحث هم ادامه نده .
اینام سایت های من شاید تو طراح باشی حالا ما گوزو
gfxweb.ir
tempedia.com
takide.ir
sbede.ir
ویرایش توسط akpro : 03-18-2013 در ساعت 10:28 AM
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از این ارسال به بعد اگر کسی بحث رو ادامه بده مستقیم کاربر تحت کنترل میشه (بدون ثبت تخلف)
akpro (03-18-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©