تا فردا تکمیل میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا فردا تکمیل میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تکمیل شد.
Story
Balance changelog
Update History
Sry For Spam
ممنون از اموزشت
من تازه کار با این هیرو رو شروع کردم
اگه تجربه ای حرفی چیزی بود ممنون میشم کمک کنید
نوشتید که مهمترین ایتمش dagger هست.چرا ؟
مگه لول های خودش برای فرار کافی نیست ؟
یکم بازی باهاش سخته اخه لول 6ش هم دمیج زیادی نمیده و فقط استان میکنه باید فقط رفلکس داشته باشی
ویرایش توسط bayani : 01-17-2015 در ساعت 10:28 PM
Sharingan (01-18-2015)
[QUOTE=SmallStyle;16871]اگه ایرادی داشت بگین درست کنم.[/Q
اخه چرا این هیرو که بلینک سرخوده باید ایتم اصلیش بلینک دگر باشه؟؟
[QUOTE=balrog24;61704]برای اینکه گاهی اوقات هیرو هایی هست جلوتون که نیازه با استفاده از اسکیل دومتون سایلنس بشه ولی سرعت فرار بالایی دارن مثل استروم و انتی میج و... و از اونجایی که اگه شما با اسکیل اولتون برید سراغشون اونا متوجه میشن و فرار میکنن و یا اینکه اگه برین روشون ترتیب شما رو توی یه ثانیه میدن اول بلینک بعد اسکیل دو بعد اسکیل 1 برای فرار و اسکیل سه برای وقت خریدن تا اینکه اسکیل یک تون به جای مناسب برسه و فرار و یا اینکه قراره شما فایت رو شروع کنید یا حریف رو بگیرین سریع بلینک و التی میکنین و کلی کار دیگه که فقط دوتاش رو نام بردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دگر واسه اینه کا سریع بپر وسط شیش کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی دیگه دشمنایی که می تونی اضافه کنی دوم هست لعنتی زد تمام هیروها هست|-:
حقا که درست میگی لامصب پدر آدمو درمیاره
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©