بحث درباره Ranked Matchmaking و مباحث مربوط به آن

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 893

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #11

    عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    تاریخ عضویت
    Nov 2017
    شماره عضویت
    7053
    نوشته ها
    144
    تشکر شده: 319 بار در 136 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط alia76972 نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    کاش یه نفر بیاد که تاپیک بزنه و نحوه صحبت کردن با یار هارو یاد بده

    چند تا هیرو هم برای pos4 میگین؟ یه سبک بازی مختصر هم در مورد میرانا و clinkz هم بهم بگین برای avg mmr 3700و یه سوال دیگه چجوری فرست ایتم اقانیم با کلاکورک؟
    من 1 هفته مشکلی برام پیش اومده بود کلا پای سیستم نبودم اما الان جواب شما رو میدم:
    شما اول باید ببینی اصلا وظیفه پوز4 چی هست/کاره پوز4 اینه که بیشتر خودشو اوایل بازی با ساپورتر تیم حریف درگیر کنه که از این طریق اسپیس ایجاد کنه برای افلینر/همینطور بایستی سعی کنه در مواقعی که خطری افلینرو تهدید نمیکنه کمی عقب واسته یا مثلا یونیت به سمت جانگل بکشه که از این طریق افلینر xp بیشتری بگیره این مهمه/وظیفه بعدیش اینه که بعد از لول3 یا 4 یا کلا زمانی که دید افلینر میتونی تنهایی تو لین وایسته و فید نده شما تو این تایم بایستی جوین بدی به لاین ها بخصوص مید و هیروهای حریف رو بکشید و اگه هیروی میدشون بیشتر جانگلره مثل الکمیست باید دنبالش کنید و نزارید فارم کنه/حالا با توجه به وظیفش شما باید بهترین هیرو رو براش انتخاب کنید.

    پوز4 زیاده مثلا abaddon-earth spirit-elder titan-spirit breaker-treant-tusk-undying-bh-mirana-mk-venomancer-chen-darkwellow-sky
    حالا درسته که هر هیرویی یه خاصیتی داره یه سبک بازی متفاوتی داره اما با اینکه من پوز4 پلی نمیدم ولی فکر کنم venomancer-abaddon-elder-undying-mirana از همه بهتر باشن

    راجع به فرست ایتم اقانیم این کار همیشه جواب نمیده اما تو بازی هایی که مثلا این چنتا هیرویی که مثال زدم بودید و تو laning phase فارمتون خوب بود و کیل نشدید حتما فرست ایتم اقانیم برید البته بعد از خرید phase boot/اینکار چند مزیت داره اول اینکه اون ابلیتی که اقانیم باهاش جواب میده رو شما قوی تر میکنید دوم کلی stats بهتون میده که تو mid game خیلی سفتتون میکنه و مانای خوبی هم بهتون میده/راجع به هیرو:
    clockwerk:اگه به ابیلیتی هایی که این هیرو داره دقت کنید میبینید که تقریبا کولدان تمام اسپل هاش(به جز اولتیش) مثل همه و همشون زیر 20ثانیه هست پس شما وقتی اولین ایتم اقانیم اقدام کنی یک impact فوق العاده ای پیدا میکنی و میتونی هر 20ثانیه یه نفرو یصورت قطعی بکشی و از اونجایی که تو پچ اخیر هم اولتیش و هم power cogs باف شده قدرتش دوچندان شده(این فوق العاده نیست؟)/همینطور مشکل مانا هم نخواهید داشت چون اقانیم دارید و کلی مانا بهتون میده و میشه با یک مجیک وند تو فایت اگر مانا کم اواردید یوز کنید و impact تتون رو همچنان تو فایت حفظ کنید.
    بهترین پوزشین:3
    روش لول گیری:لول1 بستگی به خودتون داره چون معمولا تیم مقابل حریص میشه و میاد بونتی های شما رو ورداره(طبیعی هم هست هر تیمی از همون اول تلاش میکنه نت ورث خودشو بالاتر ببره)شما میتونید بسته به خودتون لول 1 یا 2 رو بگیرید اگه بتونی با لول2تون موقعی که میخواد بونتی بیاد طرف رو knockback کنید خب 100%میتونید بونتی رو بردارید اما یمقدار مهارت میخواد ولی با لول1 تون این 100درصدی نیست.
    لول گیری من از راست به چپ:2-1-3-1-3-6-1-3-1-3 و بعدش هم بقیه ماجرا..
    تلنت گیری از راست به چپ:2-1-1-1
    ایتم بندی اولیه: 3x iron branch-stout shield-tango-salve
    مید گیم:magic wand-phase boot-aghanim's-drum
    لیت گیم:blade mail-bkb-shiva's-crismon guard-pipe (شرایطی)

    اها راجع به تایمینگ اقانیم برای این هیرو:بهترین زمان برای اقانیم مین13 و حداکثر17 هست و بهترین زمانی که میتونید بیشترین کیل رو بگیرید تا مین25هست/پس این تایمینگا دستتون باشه که خیلی مهمه.

    سعی کردم طوری بنویسم که بقیه هم استفاده کنن موفق باشیدددددددددد

  2. 3 کاربر مقابل از ba4ma3n عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

    alia76972 (09-28-2019),FCB (09-27-2019),Milad._.R (09-27-2019)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


اکنون ساعت 09:25 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ می‌باشد. 2022-2012©



chatbox