نقل قول نوشته اصلی توسط FCB نمایش پست ها
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
matchmaking در سطح بالا الان افتضاح هست سر این موضوع و اصلا کسی solo نمیتونه بره. غیر از اون سطح هم همون موردی که گفتم هست هرچند در خورد immortal هم این مورد هست.
یعنی وقتیکه یک تیم که ۵ نفری با هم هستن میخورن به یک تیم که از چند پارتی تشکیل شده. اونهایی که ۵ تایی با هم هستن هم پیک دادنشون هماهنگ تر هست و هم بازی تیمیشون و این متعادل نیست.
اون که درسته صد در صد اما منظورم اینکه اگه بخوان مثلا پارتی 5تایی به پارتی 5تایی بخوره فایند 30دقیقه طول میکشه احتمالا هم بالانس نمیشه ! پس در کل شاید با یه سری تغییرات یه کارایی بکنن اما در کل مشکل حل نمیشه !

پ ن : رنک ام رو باز کردم 120تا ام ام ار بالا تر داد الان 3800هستم لجند 4 با در جریان نیستم اگه رنک کری رو هم باز کنم با این رنک جمع میشه و یه مدال بالاتر میده یا اینکه تاثیری نداره!
فقط توضیه ام برای ساپورت باز کردن اینکه اگه اینوکر q wمسلط هستید پیک اول اینوکر برید با اینوکر باز کنید به چند دلیل 1 اینکه حریف مطمعن نیست پست اینوکر چیه و تو پیک و بن اشتابه میکنن و 2 اینکه خیلی هیروی با ارزشی برای pos4هست چون اچ پی ریج بالا و نیاز به لول اپ پایین و ایتم کم هست ولی قدرت بالایی داره !
البته میرانا هم عالی بود ولی چون نرف کردن ییک ندادم قبل نرف 4تا دست برای tbdمیرانا رفتم 3تاش وین شد 6تاش رو هم اینوکر رفتم 4تاش وین شد