عجب عکسه تحقیر کننده ای :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عجب عکسه تحقیر کننده ای :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه قهرمانی بی حرف و حدیث از سکرت مثل 7 تا تورنومنت گذشته
EG حتی با ستاره بازی های پاب gpk هم به هیچ توفیقی نرسید و رسما مغزم نمیکشه که با این همه ستاره مشکل تیم چیه
nigma هم که رسما این مدت تا یه جایی میرسه ولی کلا بخاطر مید پلیرش زورش نمیرسه و حذف میشه.بعید نیست روزای اخر w33 باشه.خیلی ها میگن توی این تیم هرکی میاد یه جورایی قربانی میراکل میشه هم w33 هم matu بخاطر سیستم تیمی ولی اصلا قبول ندارم این حرفو.مثه تیم بارسلونا هست که میگفتن یه سریا قربانی لیونل مسی میشن توی این تیم که خلافش خیلی ثابت شد . رسما گیم دوم nigam جلوی og بعد از اون کامبک بی نظیر بازی قبلش جلو aliance وقتی mc رو فرستادن مید جلو tiny بعد از 25 دقیقه تازه blinkesh ااومد با 65 lh.خوب مشخصه این یعنی فاجعه .اصلا چجوری انتظار وین داشتیم با این وضعیت
og من هیچ وقت از این تیم toxic خوشم نیومده و نخواهد اومد.و بنظرم با این ترکیب اصلا در اینده جواب نمیگیرن.چون بازی topson وسیستمشون کلا لیک شده و بشدت افت کردن بعد 2 تا ti..
midone هم که اصلا کری پلیر حساب نمیکنم نسبت به بقیه پلیر های این پوزیشن
در کل تورنومت خیلی خوبی بود و فکر کنم تا 2 هفته دیگه خبری نیست از تورنمتتی
این کلیپ رو ببینید. (ویپیان باید بزنید)
OG برای خودش جَوی رو درست کرده که همه ازشون انتظار زیاد دارند. و در این مورد خیلی هم به قول خارجیها cocky یا همون قُد هستند. این کلیپ برای قبل از شروع play-off تورنمنت Omega League هست.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
فردا یک تورنمنت خیلی خوب شروع میشه بنام Epic League که تمام تیمهای مطرح سطح ۱ و S دوتا اروپا در اون حضور خواهند داشت.
نکته جالب در بین تیمهای شرکت کننده یک تیم جدید بنام Just Error هست متشکل از (بترتیب موقعیت بازی از چپ به راست): Ramzess666, SumaiL, No[o]ne, Zayac, Solo
هرچند این تیم هنوز بطور رسمی به جمع تیمهای راهیافته به مسابقات اضافه نشده اما از آنجایی که بازیکنان مطرحی در آن حضور دارند امروز ساعت ۱۵:۳۰ به مصاف تیم دوم مرحله حذفی برای کسب دومین جواز حضور در مسابقات خواهند رفت.
این مسابقات بصورت آنلاین (با توجه به شرایط موجود) بمدت یکماه ادامه خواهد داشت و مبلغ کلی جایزه آن هم ۵۰۰ هزار دلار خواهد بود که از این جهت جزو تورنمنتهای تاپ محسوب خواهد شد و تیمها بهترین تلاش خود را برای کسب عنوان قهرمانی انجام خواهند داد.
برای اطلاعات بیشتر به اینجا بروید.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
الان چه تغییراتی به سر Evil genius و virtus.pro میاد؟ (ازونجا که چندتا بازیکنشون به عضویت تیم جدید دراومدند)
و من اسم Evil genius ندیدم تو تورنمنت
Mohammad.S (11-12-2020),Sharingan (11-12-2020)
حالا فکر نکنم حتما یه تیم بشن , به نظر من که امتحان دارن میکنن ببینن چه نتیجه ای به دست میارن .
sumail , zayac که تیم نداشتن فکر کنم , بقیشونو هم ندیدم تازگیا تو vp بازی کرده باشن .
اصلا vp با یه ترکیب دیگه داره بازی میکنه !! قضیش چیه ؟!
Evil Geniuses
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteRamzess قراردادش با EG تموم شده و الان به عنوان بازیکن «غیرفعال» داخل سازمان این تیم هست. یعنی اینکه برای آزاد شدنش باید مبلغی براش پرداخت بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بقیه بازیکنا هم بازیکنان سابق VP هستند که از این تیم جدا شدند چون نتایج خوبی رو نمیتونستن کسب کنند. iLTW که رفت یک تیم جدید فریلنس با رفیقاش و بازیکن offlane VP هم یعنی reso فعلا بدون تیم هست.
تیم VP یک تیم دیگه زیرشاخه خودش داره بنام VP.Prodigy که تیم جوانانشون بود و تونسته بودند نتایج خوبی را کسب کنند و حتی تا فینال جلوی Secret هم برن بخاطر همین بعد رفتن بازیکنهای تیم اصلی مدیریت VP این ترکیب رو جایگزین اونا کرد. الان VP در اصل همون VP.P هست.
بقیه بازیکنهای VP هم یعنی noone, zayac, solo با ramzess تیم تشکیل دادند و SumaiL هم که بدون تیم بود آوردن اما از اونجایی که ۲ تا بازیکن mid داشتند no[o]ne تصمیم گرفت که offlane بازی کنه.
حالا این تیم هم همونطور که خودتون حدس زدید یک تیم موقت و امتحانی هست مثل mudgolems که اونها هم داخل این تورنمنت هستند اما خب چون پتانسیل خوبی دارند فعلا با هم بازی میکنند تا اسپانسری چیزی پیدا کنند یا به این قطعیت برسند که در کنار هم میتونن تیم خوبی باشند و با هم بازی کنند.
حالا از این تیم جدید علی رغم مهارت فردی بسیار بالایی که دارند نباید انتظار خیلی زیادی داشت و به قول معروف خیلی Hype شد چون چیزی که در سطح بسیار بالا دوتا مطرح هست بازی تیمی هست که این افراد هنوز با هم خیلی بازی نکردند اما از اونجایی که تجربشون زیاده انتظار میره خیلی زود همدیگرو بشناسند.
تورنمنت هم که قرار هست یکماه طول بکشه و این افراد حسابی میتونن با هم تمرین داشته باشند.
برای EG هم شرکت کردن در این تورنمنت امکان پذیر نبود چون مشکل ping داشتند چرا که rtz با fly از NA بازی میکنند و خب Abed هم که در SEA هست همچنین EG با غیرفعال شدن Ramzess بازیکن pos 3 نداره و درثانی با standin هم نمیتونه بیاد چون انتظارات از تیم بالاست و بازی کردن با standin خیلی سخت خواهد بود و رقابت مجال نخواهد داد.
از طرفی اما گفته میشه که iceiceice احتمالا بیاد EG چون اون هم از تیم Fnatic جدا شده و الان رسما یک بازیکن آزاد هست و از بهترین pos 3 های دنیا هست با کلی سابقه و تجربه به انگلیسی هم مسلط هست و مشکل ارتباط نخواهد داشت برخلاف ramzess که انگلیسیش ضعیف بود.
- جبران خلیل جبران
ba4ma3n (11-12-2020),Milad._.R (11-14-2020),Mohammad.S (11-14-2020),reza (11-12-2020)
سلام
محمد داداش تو کانال تلگرام ... اون یکی محمد تویی تو ادمینا ؟
این حرفاتو تو کانالم بزار .... یا اگه نمیتونی بگو من از بینشون ... حرفایی که میشه گذاشت رو بزارم . منظور اگه موافقی .
به نظر من که اطلاعات خوبیه ....چون الان منی که از دوتا فاصله گرفتم از این اطلاعاتت خوشم اومد . اخباره دیگه یه جورایی
Evil Geniuses
نمیدونم منم یا نه خیلی وقته چک نکردم چون تلگرام خیلی با فاصله میامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من چون یکم انگلیسیم خوبه زیاد تو قضایای اینا سرک میکشم. خودم هم البته علاقه دارم بهشون و دنبال میکنم تیمهای حرفهای رو
در کل هر قسمتش رو مناسب دونستی بزار
- جبران خلیل جبران
Mohammad.S (11-14-2020),reza (11-15-2020),Sharingan (11-17-2020)
دوستان دو روز بعد (پنجشنبه) بازیا دوباره شروع میشه و حساس ترین بازی روز به نظرم Vikin vs mg هست
درمورد عملکرد تیم Error و پیش بینی 3 بازی حساس آیندش چه نظری دارید
تماس تلفنی Sumail رو دیدین که گفت ما معتقدیم اسنپ فایر Broken هست و همچنین یه کلمات عجیب غریب گفت که هم تیمیای روسیش این مدلی حرف میزنن dadadadada
یه آمار جالب اینکه Sumail از 8 بازی تورنمنتی که تا اینجا داشته 6 بازی مید رو با اختلاف برده و فقط 2 بازی Draw داده و لوز نداشته
ویرایش توسط reza : 11-17-2020 در ساعت 11:07 AM
bayani (11-20-2020),FCB (11-17-2020),Milad._.R (11-17-2020),Mohammad.S (11-17-2020),Sharingan (11-17-2020)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©