همونطور که پیشتر گفته بودم امروز iceiceice رسما به تیم EG پیوست و به عنوان بازیکن pos 3 بجای ramzess بازی خواهد کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چه تیمی شد EG
همونطور که پیشتر گفته بودم امروز iceiceice رسما به تیم EG پیوست و به عنوان بازیکن pos 3 بجای ramzess بازی خواهد کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چه تیمی شد EG
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ظاهرا خبر رسیده که OG کری پلیر خودش یعنی Midone رو kick کرده و دنبال جایگزین واسه پوزیشن 1ش هست
خوشحالم که بالاخره این اتفاق افتاد
قول میدم Ana رو میارن , اون بشر فقط 1 ماه مونده به تورنومنت میاد , میبره , دوباره میره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (03-23-2021),Mohammad.S (07-13-2021),reza (03-23-2021)
بیچاره midone از pos 2 رفت اول pos 3 بعد که Sumail رفت شد pos 1 نتونست نفس بکشه. دیگه ti هم امکان نداره بتونه بیاد چو open qualifier نداریم امسال SadgeThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
آقا یکی به من بگه magical که توی استریمش نوشته Nigma.magical و بعضیا میگن قراره بیاد جای Weeha یه شوخی بی مزس
من که اصلا این بشر رو بعنوان پلیر tier 1 هم قبول ندارم چه برسه بخواد بیاد Nigma
امکان نداره. حتما داره شوخی میکنه. اما خب Nigma توئیت زده که ظاهرا تغییرات اساسی در کاره...بنظرم kuro بره coach بشه یکی دو تا بازیکن جدید بیارنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
- جبران خلیل جبران
bayani (04-04-2021),Mohammad.S (07-13-2021),reza (03-31-2021)
w33 از تیم Nigma فعلا رفت روی نیمکت و pos 2 این تیم خالی شده. بنظرتون کی ممکنه بیاد؟ SumaiL؟ )
خیلی دوست دارم sumail بیاد ولی احتمالشم زیاده یه پلیر گمنام بیارن.
ILTW ?????
another russian fail
حس خوبی به پلیر روس توی تیمی بجز منطقه روسیه ندارم و بیشترشونم جواب نگرفتن
ramzess resolution و .. که خیلی پلیر بهتری هم بودن
ولی خوب اگه میراکل بره مید دوباره خیلی خوب میشه و راضی کنندس حداقل
iltw کریش خوبه ولی واقعا خیلی انتخابای بهتری بود
توی og که بود Standin واقعا ضعیف بود که خیلی زود کنارش گذاشتن
یه دوره هم توی Vp بود که به توفیقی نرسید
نمیدونم شاید بازیش به نیگما بخوره و نتیجه بگیرن
ویرایش توسط bayani : 04-10-2021 در ساعت 09:42 PM
@bayani بازیکن مطرح خوب چیزی نمونده آخه که بدرد یک تیم در سطح Nigma بخوره. Sumail مشکل پینگ داره و نمیشه bootcamp کرد باهاش این چیزا هم مهمه
اینطور باشه احتمال خیلی زیاد Miracle برمیگرده به pos 2
.
پنهان کننده: بازیکن جدید تیم OG هم امروز رسما مشخص شد
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©