team spirit مثال خوبی بود. این momentum خیلی مهمه. چون ti برای بازیکنا بار روانیش خیلی سنگینتره تا عملیاتیش که همون بازی کردن باشه. دیگه مثال بارزش رو تو بازی thunder vs liquid دیدیم دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سال ۲۰۱۷ هم اگر یادت باشه liquid همینطوری قهرمان شد. البته اون موقع جزو مدعیان بودن ولی باختشون به iG خیلیها رو ناامید کرد اما با روحیهای که از بازیهای lower گرفتن و با یک ذهنیت درست تونستن تاریخساز بشن
یادش بخیر من ۲۰۱۷ هنوز توبه نکرده بودم سر بازی iG vs Liquid چقدر سود کردم. فضایی بود واقعا. اما بعدش همش رو سر بازیهای EG لعنتی باختم خخخ. از عشق لیلی خوردم به تریلی دیگه خلاصه
sameThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من دوست دارم فینال liquid v secret باشه. matu که قراره خداحافظی بکنه چه بهتر که با یک برد اون هم با liquid باشه
میگن آخرین فضای خالی پشت aegis برای حکاکی هم برای این ti هست و خب puppey تا حالا ۱۱ تا ti بوده اولی رو برده این یکی رو هم ببره خیلی دراماتیک میشه. (البته میگن شاید سالهای دیگه فضا رو بیشتر کردن یا یک همچین چیزی اما فعلا که یک جا هست)
اگر این دو تیم فینال باشن قطعا یک نفر برای بار دوم قهرمان میشه که خیلی جالبه و اگر liquid باشه که در کنار OG قرار میگیره
آخرین باری که puppey قهرمان یک valve event شده 2GD داخلش بوده و حالا که 2GD بعد از مدتها برگشته پاپی هم قهرمان بشه خیلی بامزه میشه. جالبه جفت تورنمنتها (شانگهای و الان سنگاپور) از لحاظ بخش تولید افتضاح بودن
و خیلی نکات دیگه که نمیگم چون میدونم تا به همینجاشم اگر خونده باشی به زور خوندی :دی