The International 2022 (Ti11) + بحث درخصوص قهرمان امسال

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 43

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #35
    FCB
    FCB آنلاین نیست.

عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    شماره عضویت
    6
    یوزرنیم استیم
    FCB
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    @FCB
    منم هم نظرت هستم. از این جهت که لیکوئید خیلی هایپ بودن دیروز و پتانسیل حتی قهرمانی هم داشتن (دقیقا مثل تیم اسپیریت پارسال که یهو از lower bracket اومدن بالا همه رو زدن تو یه روز)
    این resolution یادم نیست تیم قبلیش کجا بود ولی زیادی op هست بهترین افلینر اینترنشنال هست قطعا.
    پاپی خیلی هیروهای بیشتری بازی میکنه نسبت ب قبل و کلا draft شون unpredictable ترین هست. این منو میترسونه.
    دوست دارم توندرا و لیکوئید تو فینال ببینیم وای چه فینالی بشه
    پ.ن : سایت های شرط بندی ضریب بیشتری به لیکوئید و توندرا دادن. یعنی احتمال برد بازیای اینده بیشتر به Aster و Secret میدن.
    team spirit مثال خوبی بود. این momentum خیلی مهمه. چون ti‌ برای بازیکنا بار روانیش خیلی سنگین‌تره تا عملیاتیش که همون بازی کردن باشه. دیگه مثال بارزش رو تو بازی thunder vs liquid دیدیم دیگه
    سال ۲۰۱۷ هم اگر یادت باشه liquid همینطوری قهرمان شد. البته اون موقع جزو مدعیان بودن ولی باختشون به iG خیلیها رو ناامید کرد اما با روحیه‌ای که از بازیهای lower گرفتن و با یک ذهنیت درست تونستن تاریخ‌ساز بشن
    یادش بخیر من ۲۰۱۷ هنوز توبه نکرده بودم سر بازی iG vs Liquid چقدر سود کردم. فضایی بود واقعا. اما بعدش همش رو سر بازیهای EG لعنتی باختم خخخ. از عشق لیلی خوردم به تریلی دیگه خلاصه

نقل قول نوشته اصلی توسط Sharingan نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    دوست دارم Puppy ببره این سری :دی
    same
    من دوست دارم فینال liquid v secret باشه. matu که قراره خداحافظی بکنه چه بهتر که با یک برد اون هم با liquid باشه
    میگن آخرین فضای خالی پشت aegis برای حکاکی هم برای این ti هست و خب puppey تا حالا ۱۱ تا ti بوده اولی رو برده این یکی رو هم ببره خیلی دراماتیک میشه. (البته میگن شاید سالهای دیگه فضا رو بیشتر کردن یا یک همچین چیزی اما فعلا که یک جا هست)
    اگر این دو تیم فینال باشن قطعا یک نفر برای بار دوم قهرمان میشه که خیلی جالبه و اگر liquid باشه که در کنار OG قرار میگیره
    آخرین باری که puppey قهرمان یک valve event شده 2GD داخلش بوده و حالا که 2GD‌ بعد از مدت‌ها برگشته پاپی هم قهرمان بشه خیلی بامزه میشه. جالبه جفت تورنمنت‌ها (شانگهای و الان سنگاپور) از لحاظ بخش تولید افتضاح بودن
    و خیلی نکات دیگه که نمیگم چون میدونم تا به همینجاشم اگر خونده باشی به زور خوندی :دی
    ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست می‌یابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.

- جبران خلیل جبران

2. 5 کاربر مقابل از FCB عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

Milad._.R (10-27-2022),Mohammad.S (10-27-2022),pishva (10-25-2022),reza (10-25-2022),Sharingan (11-02-2022)