چند وقت پیش بعد از سال ها دوباره دوتا بازی کردم !
به نظرم دوتا خیلی جذاب تر و باحال تر شده![]()
چند وقت پیش بعد از سال ها دوباره دوتا بازی کردم !
به نظرم دوتا خیلی جذاب تر و باحال تر شده![]()
به نظرم بسیار از چرخه عقبه و باید یکم از لیگ یاد بگیره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
♀♠♥ßKß♥♠♀ (04-17-2025)
تا حالا لیگ بازی نکردم چجوریه پوریا ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
Sharingan (04-17-2025)
یاد دوران قدیم افتادم 14 15 سالمون بود اولین بار توی فروم playdota اومده بودم می خواستم توی لابی های فروم توی Garena برم با بچه ها بازی کنم هیچی از دوتا نمی دونستم یه Hidden نامی بود بهم می گفت تو چقدر نوبی نمی دونی triple lane چیه
به چت هام توی انجمن نگاه می کنم با بچه ها در مورد کتاب کنکور صحبت می کردیم:
الان که تقریبا 30 سال سن داریمچه دورانی رو گذروندیم
عمر خیلی سریع می گذره
i feel dinosaur now
برای دوستام که اینجا باهاشون خاطره ساختیم و کلی گیم زدیم آرزوی موفقیت دارم![]()
حقیقتا شباهت 2 بازی فقط سطحیه. دوتا بسیار پیچیده تر هست و مقایسه ی 2 تا بازی خیلی عاقلانه نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظرم مشکل بزرگ دوتا اینه که هیرو کم میده بیرون و برای همین خیلی پلیر جدید جذب نمیکنه.
لیگ سالی 3-4 تا هیرو میده و دوتا سالی به زور 1 ای.
در ضمن , دوتا هیرو هایی که جدید داره و آرت استایلش خیلی فانتزی تور و همش جنگل و درخت و سنجاب و مامان بزرگ ه کفتر پرنده شده.
آخرین بازی که دوتا یه هیروی Edgy داد کی بود؟ Void Spirit سال 2019 یعنی 6 سال پیش.
Aesthetic تو بازی خیلی تاثبر داره.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©