چند وقت پیش بعد از سال ها دوباره دوتا بازی کردم !
به نظرم دوتا خیلی جذاب تر و باحال تر شده![]()
چند وقت پیش بعد از سال ها دوباره دوتا بازی کردم !
به نظرم دوتا خیلی جذاب تر و باحال تر شده![]()
به نظرم بسیار از چرخه عقبه و باید یکم از لیگ یاد بگیره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
♀♠♥ßKß♥♠♀ (04-17-2025)
تا حالا لیگ بازی نکردم چجوریه پوریا ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
Sharingan (04-17-2025)
یاد دوران قدیم افتادم 14 15 سالمون بود اولین بار توی فروم playdota اومده بودم می خواستم توی لابی های فروم توی Garena برم با بچه ها بازی کنم هیچی از دوتا نمی دونستم یه Hidden نامی بود بهم می گفت تو چقدر نوبی نمی دونی triple lane چیه
به چت هام توی انجمن نگاه می کنم با بچه ها در مورد کتاب کنکور صحبت می کردیم:
الان که تقریبا 30 سال سن داریمچه دورانی رو گذروندیم
عمر خیلی سریع می گذره
i feel dinosaur now
برای دوستام که اینجا باهاشون خاطره ساختیم و کلی گیم زدیم آرزوی موفقیت دارم![]()
حقیقتا شباهت 2 بازی فقط سطحیه. دوتا بسیار پیچیده تر هست و مقایسه ی 2 تا بازی خیلی عاقلانه نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظرم مشکل بزرگ دوتا اینه که هیرو کم میده بیرون و برای همین خیلی پلیر جدید جذب نمیکنه.
لیگ سالی 3-4 تا هیرو میده و دوتا سالی به زور 1 ای.
در ضمن , دوتا هیرو هایی که جدید داره و آرت استایلش خیلی فانتزی تور و همش جنگل و درخت و سنجاب و مامان بزرگ ه کفتر پرنده شده.
آخرین بازی که دوتا یه هیروی Edgy داد کی بود؟ Void Spirit سال 2019 یعنی 6 سال پیش.
Aesthetic تو بازی خیلی تاثبر داره.
به نظرم اینطوریام نیست. اولویت دوتا2 (آیس فراگ) روی گیم پلی و بالانس کردن پچ ها میچرخه همچنین اضافه کردن عنصرهای جدید به مکانیسم بازی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی لیگ مثل طبل تو خالی میمونه. خیلی آنبالانس هست و ازونور همش زرت و زرت هیرو و تغییرات میدن توش و هرروز انبالانس تر میشه جای اینکه رو مکانیسم و استراتژی های قبلی کار کنن و اونارو بالانس کنن.
یه تغییر خیلی کوچیک تو دوتا 2 رو کل بازی تاثیرات بزرگ میزاره. مثلا فلان ایتم یه تغییر کوچیک میکنه میبینی وین ریت اکثر هیروها بالا پایین شده. و تلاش آیس فراگ در جهت بالانس کردن این تغییرات هست و در کنارش در حد خیلی کمی تغییرات جدید.
Aesthetic هم متوجه نشدم
به نظرم مشکل اصلی دوتا جذب پلیرهای جدید هست. اونقدر بازی پیچیده شده که پلیرهای جدید نمیتونن راحت باهاش اداپته بشن و ازونور اسمورف هارو زود بن نمیکنن (خیلی زمان میبره تا بن بشن و تا اینا بن بشن بازی رو زهرمارِ بقیه میکنن)
همون طور که گفتم کلا فلسفه ی 2 تا بازی فرق میکنه. اگه بخوای لیگ رو با چشم دوتا ببینی بسیار سطحی و ساده در میاد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا اینکه اگه به عنوان هیروی تاپ اگه لاینت رو حتی جلو باشی ولی لاینت و ول کنی جوینه وسط بدی و کیل هم بگیری , باز ضرر کردی. یا مثلا به عنوان ساپ مینه 12 باید adc رو ول کنی بری کلا roam بدی و adc باید بیاد وسط و فارم کنه.
دوتا خیلی تو جذب پلیر مشکل داره. خیلی زیاد. و خیلیشو میتونه با هیروی جدید جبران کنه.
منم همین نظرو دارم کسی که تازه می خواد وارد بازی بشه به اندازه کافی هیرو و ایتم هست که همین طوریش گیج می شه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اضافه کردن هیرو، بیشتر باعث می شه پلیر های قدیمی تر از بازی زده نشن.![]()
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©