دیگه ادامه بحث بیهودست
کسایی که باید ببنین این پست رو میبینن ! شما ام جا اینکه بشینی یه گوشه بگی این که کاری نداره اون کاری نداره فلان بیسار برو یه تیم دوره همی بده مقام بیار !
این تیمی که من باهاشون شرکت کردم تاحالا تو هر دوره این مسابقات شرکت کرده بود و حذق شده بود و این دفعه اول بود که قهرمان شد
اون کسایی که به ما افتخار میکنن خیلی بزرگتر از این حرفان که شما بیای نصیحتشون کنی !
نمیدونم رو چه حساب اینقدر دوس داره خودتو گنده کنی ! که اینقدر میخوای تلاش کنی که منو تخریب کنی !
به قول یه بنده خدایی هرکسی هرچیزیو نمیفهمه انسان انسانه گاوم گاو !
شما که تمام اطلاعات این مسابقات رو داره حتما Search کن و دوباره بخون چون در همین سطحی که نمیدونی ماهیت این مسابقات چیه !
99% بازیها که تو تورنامنت رسمی هستن گزارشگرا . استریم میکنن بازیارو این ام از این
این Playmate که میگی یه پیگیری کنی 2 ماه برگشته به دوتا و مثل zsmj که الان به رفته VG دنبال استارت با یه تیم خوبه
کلا معمولا بچه های تیم به من این نکته رو زیاد گوش زد میکنن اما بازم من گوش نمیدم ! ایرانیا همینن !
این دفعه اول من نیست که با یه تیم خارجی تو تورنامنتی شرکت میکنم ! دفعه اولم نیست که اسمم یه جا میره دفعه اولمم نیست که تو یه جا اول میشم
من اگه بخوام از افتخاراتم اینجا بگم لااقل کمه کم یه خطو میگیره ! شما که ترک کردی چی داری تو کارنامت !
اینجاست که به این جمله میرسم که
دوست داشتن مردمی که تورا دوست ندارن اسان نیست !
موفق باشید