Huskar
DOTABUFF - Dota 2 Stats - Match 100793633
به خاطر نوب بودن clinkz باختیم ، اما kill من به تنهایی بیشتر از تیمشون بود ( 2 بار rampage کردم ;-) )
Huskar
DOTABUFF - Dota 2 Stats - Match 100793633
به خاطر نوب بودن clinkz باختیم ، اما kill من به تنهایی بیشتر از تیمشون بود ( 2 بار rampage کردم ;-) )
lolZ الان zeus پلیره؟ اتم هارو bf داره!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش من , bf رو برای هیرو های rang هم می بندن مثل WRThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نکنه اگه ّبینی chen valadmir زده بهش می خندی؟
chen چون pusher با support کری هستش valdmir بهترین ایتم براش اما pervance رو linken یا refresh می کرد بهتر نیست! zeus که اصلا به atack نمیرسه تند تند arc میزنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bf برایrang ها bf برای 35% شبکه یا اتک پخش کن یا شارون میبندن برای rang اون 35% عمل نمیکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
شاید اشتباه باشه که bf رو در مقابل refresher Orb واسه zeus گرفته باشه ولی خوب از نتایجش میبینی که بد هم جواب نداده !
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©