نایکس رو فقط با دوتا چیز میشه زدش
سایلنس و بش
آزاد باشه برای اتک زدن تک ب تک کسی حریفش نمیشه
مگه این که دمیج وحشتناک داشته باشه
جلوش sven troll am خوبه
نمایش نسخه قابل چاپ
تو قسمت users کلمه iran رو سرچ کنین چنلاش میاد، تو اونم همه ایرانین، البته ممکنه تو اونم abuse کنن، شما باید تو چند بپرسی ببینی کی حاضره بازی کنه و ببینی کسی جواب میده یا نه.
یه راه دیگشم اینه که از خود استیم برید تو گروهاش ایرانو سرچ کنید و از تو اون گروه ها همبازی پیدا کنید
البته اینم بگم الان ولو سیستم find match رو جوری کرده که شما تنهایی بری تو اروپا بازی کنی به احتمال زیاد 3-4 نفر ایرانی تو بازیت میوفته ::kappa::
سلام اکانتم لیمیته
تلگرام اگر دارید میشه پیام بدید به این یوزر؟
Javad_ember
سلام , کسی در مورد این چیزی میدونه ؟
http://forum.dotabaz.com/uploaded/3552_01491664102.jpg
برا بتل کاپ وینتر که نیست
چی میشه که 24+ میده یا 25+ یا 26+؟ :|
منطقش دستم نیومده هنوز
+5 هم داده
منطق یا فرمول خاصش دست کسی نیست اینو برنامه نویسای دوتا 2 میدونن اما به این صورته که ، بستگی به اختلاف سطح دو تیم هست مثلا اگر avg تیم شما 4k باشه اما تیم مقابل 4.6 باشه اگر ببرین به شما حتی تا + 35 هم میده اا اگر اونا ببرن ممکنه + 15 بده این اکان پذیر نیست اما مثال با اختلاف زیاد زدم که متوجه بشین
علیک السلام.
اگه یهو رپیک دادم اینووکر اومد واری کیش رو از کجا بیارم ؟ وارکییش چطوریه ؟
اگه مییپو اومد چه خاکی بسرم بریزم ؟ وارکی اون چطوریه ؟
و یه سوال : تو بازی بلود بودم رو یار خودی (legion) که دوءل کرده بود 1 کردم تا وقتی یارو رو کشت hp بگیره اونم کشت و hp هم گرفت اما فوش داد بمن که سایلنسم کردی و بن کردمت و ... حالا سوال اینه مگه 1 بلود سایلنس میکنه !؟ پس چرا خود بلود رو نمیکنه ؟ و اینکه اصن سایلنس کنه خو این legion تو دوءل چه غلطی میخواد کنه مگه !؟:|
سلام دوباره ... تا یادم میاد ی قابلیت هایی بود که زیر تاور و وقتی که تاور داره بهت اتک میده (یا به یارت) میتونستی هدفشو تغییر بدی
بازم هست ؟ چند بار خوستم بپرسم اما هر دفه از یادم رفته .
اگه کسی در این باره چیزی میدونه لطفا بهم بگه ممنون .
خو خیلی فشار روتونه فک کنم :| آخه یعنی نمیدونید وارکی چیه ؟ همون هات کی ؟
خوب اینووکر رو با چی بازی میکنید ؟ لولاشو چطوری میزنید ؟ تو تنظیمات میشه لولاشو مچ کرد ؟ مثلا بجای اینکه 3 تا لول بزنی تا یه کاری بکنه یه لول بزنی خودش کل کارهارو انجام بده و لول رو بزنه و ...
ولی واقعا خودم موندم الانم چک کردم یارو لول 83 بود (لجیونه) چرا فوش داد:sm (41):
سلام اقا سرور امریکا دیگه نیست چیکار کنیم الان یه سری سرورا اومده اونا رو هم نمیشه جوین شد یه کار بلد راهنمایی کنه یه قدیمی لطفا
کسی میدونه حداقل گرفیک و cpu و رم برای اجرای medium دوتا 2 چی باید باشه ؟
میخواستم لپ تاپم رو بفروشم و یه سیستم ارزون در حد 1 تومن بردارم.
سلام نیاز نیست سوالتون رو دو جا بپرسین همین یه جا بپرسین ما پاسخ میدیم
در اپدیت جدید سرور های تغییر کرده که طبق منطقه دستبندی میشه و در نهایت سروهایی که به منطقه شما نزدیک هست نمایش داده میشه و بقیه پنهان میشن اوناییم که میبین زده perefect world نمیشه فیند کنید احتمالا برای شما خاموش هست
پس شما میتونید سروهایی مثل russ ، eu west east و.... که به منطقه شما میخوره پلی بدین
فک نکنم با 1 تومن لپتاپی بتونی بگیری که بشه دوتا 2 رو با کیفیت مدیوم بازی کرد ! مگر لپتاپ دست دوم اونم اگ خوب بیوفته .
مال من 8گیگ رم 5هسته 2 گیگ گرافیک (البته مدل 90 هست!) گاهی تو گرافیک بالا کامل جواب میده گاهی(خیلی کم) تو گرافیک وسط جواب میده ...
اصلی ترین مشکل بازی دوتا 2 در ایران بنظرم نت هست نه سیستم ! هر 3 بازی یکیشو بخاطر نت abandon میشم
Building the Best PC for Dota 2
ATER هم تاپیکش رو زده بود. بگردی پیدا میکنی
من الان لول 25 ام اما فقط یه گردنبند templar رو دادن تا حالا ! میخوام بدونم برای لول 25 همینو میدن یا باید یه جایی فعالش کنم ؟
و از کجا میتونم ببینم کلا چه چیزایی دارم (همون arcana فک کنم )
یعنی همون لباس اصافه ها
هیچکدوم سرور امریکا نیست ! یا باید صبر کنید درستش کنن یا اینکه راهی پیدا کنید که ای پی واقعا تغییر پیدا کنه در صورتی که نمی خوام نا امیدتون کنم همچین چیزی غیر ممکنه که ای پی رو به امریکا تغییر بدین و فقط فقط اینکار تخصص هکرهای خیلی حرفه ای هست
منظورم تغییر ای پی هست که واقعا از تغییر بده نه به عنوان ای پی دوم تغییر پیدا کنه مثل وی پی ان ، این ها در واقع ای پی اصلی رو تغییر نمیدن قبل از این اپدیت منم می خواستم دیه توی اروپا بازی نکنم و رفتم با چندین برنامه و وی پی ا ای پی رو تغییر دادم اما جواب نداد
اگر راه خیلی خیلی خاصی باشه من دیه ازش بی خبرم ولی فعلا باید واقعا یه منطقه ای باشین که به ای پی های امریکا نزدیک باشه و این واقعا عذاب اور هست چون اروپایی ها بسیار مردم لجباز و یه دنده ای هستن و زیادی نفهمن ، باهاشون پلی دادم که میگم
کاش میشد سرور دیه ای در اختیار ما بود
شما بگرد شاید راهی پیدا کردین
سلام کسی میدونه این مشکل از چی میتونه باشه بعضی از هیروهام شطرنجی شدن یا خیلیاشون اصلا اسکین ندارنhttp://s6.uplod.ir/i/00875/z8bs4nshxsb6.png
محمد جان من الان بهت میگم ببین این سایت های خرید و فروش ایتم رو حتما باهاش سرو کار داری یه عنوان مثال بهت میگم وگرنه سایت های مختلف بسیاری هست من قبلا با مدیره یکی از سایت هاش دوست بودم خیلی وقت پیش این مال سال اول دانشگاهم بود اینها ای پی اختصاصی امریکا رو میخریدن ماهیانه یعنی ای پی واقعا تغییر میکرد بهش میگن آی پی استاتیک حالا فرقش با vpn و عیره چیه vpn رو مثال میزنم البته نمیخوام توضیحش یدم کاملا چون خیلی زیاده ولی تفاوتش با آی پی استاتیک اینه که شما وقتی با vpn کانکت میشی ای پی شما تغییر میکنه ولی نکته مهم اینجاست زمان تغییر ای پی چقدره و جواب تا زمانی که با vpn کانکت هستی و زمانی که دیس کانکت شدی ای پی دوباره میشه ایران حالا آی پی استاتیک امریکا چیه البته هر کشوری رو میتونی خریداری کنی ماهیانه سالیانه متفاوته شما وقتی آی پی استاتیک خریداری میکنی چه مودم رو خاموش و روشن کنی چه برق بره بیاد یا هر اتفاق دیگه ای بیفته آی پی استاتیک شما به هیچ عنوان تغییر نمیکنه چون به طور مثال شما داری باcredit card ار وبسایت آمازون خرید میکنی اگر با وی پی ان وصل شده باشی و کالایی خریداری کنی جون وی پی ان ها در مواقعی قعطی دارن وقتی دوباره کانکت بشی برای خرید وبسایت امازون متوجه میشه از ایران هستی و credit card شما باطل میشه بلایی که سر خود من اومد ولی وقتی از آی پی استاتیک امریکا استفاده میکنی چون به طور 24 ساعت و 30 روزی که خریداری میکنی ای پی شما امریکایی هست خیلی راحت میتونی خرید کنی چون شما به عنوان یک شهروند امریکایی در سایت حضور داری و خرید رو انجام میدی انگار داری تو امریکا زندگی میکنی و اما در مورد هزینه آی پی استاتیک در یک سایت معتبر خوندم زده بود ماهیانه 15 هزار تومان فقط یک سری چیز های ریز برام هنوز نکته داره اونها رو بپرسم خرید رو انجام بدم وقتی کانکت شدم به سرورهای امریکا میام اینجا تو همین قسمت به شما ادرس سایت رو برای خرید میدم چون برام مهم نیست ضرر کنم ادم پولداری نیستم ولی بعضی چیزها برام مهمه باور کن یک بار 200 هزار تومان وی پی ان از سایتهای مختلف خریدم تا بالاخره یک وبسایت با سرورهای عالی و سرعت عالی پیدا کردم حالا به یکی بگی 200 هزار تومن وی پی ان خریدم بهت میگه کلت سالمه خخخ پس خبرت میکنم
اقا سرورهای امریکا برگشت برید حالشو ببرید دی
میشه راهنمایی کنید چطوری با غیر روس ها بازی کنم ؟ هرکی باشه فقط روس نباشه !
این تغییر سرور چطوریه گشتم باز یاد نگرفتم
------ یه سوال دیگه : با هیروی bristilback باید از پشت بزنن تا لول 3 کار کنه ؟
@davoodmld100
خوشحالم که یکی مثل خودم حاظر هست ریسک کنه و پول خرج تحقیقات کنه مهم نیست دیگران چی میگن چون اخرش به نتیجه میرسیم شما کاربری هستین که تازه وارد نیسیتن توی این سایت ، کمی گشتو گذار کنید متوجه حرفم میشد که من حتی میلیون ها تومان خرج کردم که پینگ یا راهی برای لذت بردن از گیم داشته باشیم و در سایت تک به تک مطرح کردم که چه کارایی انجام دادم و جواب داده یا نداده . برای من سرور امریکا باید 45 دقیقه واسم تا فیند کنه و سرور پیدا کنه چه باشه چه نباشه چون ای پی ما روی منطقه هستش در مورد ای پی استاتیک هم کاملا اگاه هستم ولی ای پی استاتیک ضرر خودشو داره از اونجایی که شما ای پی رو انتخاب نمیکنید و رندوم به شما داده میشه ممکنه اون ای پی پینگ بلایی داشته باشه اما طبق مقاله ای ( مقداریش به عنوان اموزش در سایت هست ) که نوشتم شما در حالت دینامیک چندین ای پی رو دارین و با هر بار ریست کردن مودم عوض میشه و میتونید بهترین پینگ رو انتخاب کنید ولی به قول خودتون که اشاره کردین ای پی استاتیک نمیشه همچین کاری کرد و اگر بد بود دیه پاتون نوشته شده مگر اینکه دوباره پول بدین و عوضش کنید و بازم به صورت رندوم هست
برای این پینگ ها و تغییر مسیر من با یکی از کارشناس های ای اس پی مخابرات صحبت میکنم همیشه ( دوست بنده هست از طریق همین 2020 اشنا شدیم ! ) تا حالا راهی پیدا نکردم که بشه برای دوستان مطرح کرد حتی دنبال vps هم رفتم ولی برنامشو گیر نیاوردم و خلاصه این قصه سوی دراز داره
حالا من این ای پی امریکا رو تست نکردم ولی اگر شما تست کردین بهم بگین روی پینگتونم تاثیر داره یا نه ؟ ای پی کشور های دیه هم هست ؟
سوالتون رو قشنگتر بپرسین تا پاسخ داده بشه !
شما نمیتونید انتخاب کنید که با چه کسایی بیفتین !
کنار find match زمانی که می خواید find کنید دست راست سرور رو زده که خودش روی اتوماتیک هست و دست چپ هم زبان رو زده دقت کنید میبینید اگر ندیدن بگین عکس بذارم
بله زمانی که شما پشت هیروتون رو به دشمن کنید و اونها دنبالت بیان و اتک بدن 3 کار میکنه
محمد جان شما کدوم شهر هستی انقدر find match طول میکشه تو سرور امریکا چون الانم که دوباره سرورها برگشتن برای من نهایت ۳ دقیقه طول میکشه البته شاید شما رنکتون خیلی بالاتر از منه چون من تو رنک ۳۵۰۰ پلی میدم هر چی رنک بالاتر باشه فکر کنم بیشتر طول میکشه راستی در مورد سرورها همه برای کشوره چینه خندم میگیره انقدر جمعیتشون زیاده valves ترسید dota 2 هنگ کنه (lmao)
@davoodmld100
اینم عکس از find توی us
پنهان کننده: عکس مربوطه
اکانت اصلی خودت رنکش چنده