د.ستان چهطوری میشه از این آیتم استفاده کرد ؟(TOOl رو میگم که شبیه چکشه ... !)
http://up.vbiran.ir/uploads/34293148...12362_2222.png
نمایش نسخه قابل چاپ
د.ستان چهطوری میشه از این آیتم استفاده کرد ؟(TOOl رو میگم که شبیه چکشه ... !)
http://up.vbiran.ir/uploads/34293148...12362_2222.png
http://uupload.ir/files/gll_tt.png
آقایون
فرق آیتم Bundle با Open چیه؟
کیفیت Mythical یعنی چی؟
bundle مثل اکبند میمونه، وقتیه که همه اعضای یه ستی (زره،شمشیر ، و...) از هم جدا نشده باشن و همشون تو یه ایتم باشن، تو حالت bundle شما نمیتونین از اون ست استفاده کنین تا اینکه بازش کنین.
Open هم همون باز شده bundle که همه تیکه های ست رو درمیارین هر کدوم میشه یه ایتم و بعد میتونین تو بازی استفاده کنین.
تو مارکت استیم هم ارزش مالی bundle بیشتر از open هست ولی تو بازی با هم فرقی ندارن
سلام یک مدتی میشه که هر وقت من استیم رو باز میکنم دوتا پاک میشه یعنی بازی وجود نداره و میگه از اول باید دانلود کنی در صورتی که فولدر بازی هنوز هستش اما آیکونش تو بازی های استیم نیستش چزا اینطوری میشه ؟
سلام میشه اموزش ساخت ویدیو از بازی دوتا 2 رو قرار بدین
تاپیک های بخش زیر رو ببینید:
آموزش دموسازی
آقا کمک ! الان که باز کردم دیدم 990 مگ آپدیت میخواد ! الان حجم ندارم نتو قطع کردم زدم رو آفلاین مود اما ارور میده : An error while updating(internet connection error)
حالا حتی نمیتوم آفلاین بازی کنم چه کنم ؟!
--------------
یه سوال دیگه : هر وقت آپدیت میکنم هی ارور میده 1000بار هم region رو روی کشور های دیگه گذاشتم اما همون اروره اومد !!! با قندشکن هم درست نشد!
الان این مرض رو چی کار کنم ؟
سعی کن موقعی که میخوای اپدیت کنی به جای اینکه بری تو قسمت دانلد ها resume بزنی رو خود بازی play رو بزن بعد تو اون صفحه کوچیکه که باز میشه تیک launch as soon as finishes update یا یه همچین گزینه ای رو بزن ، اینجوری اگه ارورم بده و قطع کنه 2-3 دقیقه بعد دوباره خودش شروع میکنه به اپدیت و نیازی نیست هی پشت pc بشینی دستی resume کنی
البته قبلش یه Region خوب باید پیدا کنی، برا من و خیلیا ژاپن خوب جواب داده اماراتم ظاهرن بد نیست ولی بازم بسته به نت خودته که کجا بهتر جواب بده باید هی امتحان کنی. اگه Region مناسبو پیدا کنی دیگه ارور نمیده
اقا میشه راهنماییم کنید چرا نمیتونم دوتا دو رو از steam دان کنم ؟
بهترین راه برای دانلود دوتا 2 از خود استیم هست وقتی استیم رو دانلود کردین و لاگین شدین دست چپ پایین برنامه استیم ...Add a game + رو بزنید بعد سه گزینه میاد که گزینه اخر رو بزنید یعنی Browse the steam store for game
بعد یه صفحه توی استیم باز میشه که store بازی های استیم هستش دست راست بالا یه جا هست قسمت سرچ ، توی قسمت سرچ بزنید Dota 2 و بعد وقتی بازی رو نمایش داد روش کلیک کنید تا بره توی صفحه اینستال بازی دوتا 2 و اینستال زدین و مراحلی مثل تعیین جای نصب رو طی کردین خودش شروع میکنه به دانلود
نکته : بذارید یکسره دانلود ککنه اگر کامپیورتر رو خاموش کنید ممکنه نا نصف بره و بیاد از اول
سلام به همه عیدوتون مبارک سال خوبی داشته باشین 2 تا سوال
چطوری میشه هیروی نیاکس رو از پا در اورد
و اینکه با sf دیقه 30 به بعد تاثیر خودشو تو بازی از دست نمیده مثلا میشه دوتا اتک مورتد
1- نایکس جلوی سایلنس به شرطی که قبل از Rage سایلنسش کنید یا روت مثل التی treant زیاد اذیت میشه. مثلا اگه بعد از اینکه نایکس 1 زد treant بیاد 6 کنه رسما هیچ کاری نمیتونه بکنه مگه اینکه بلا اجبار یه ایتمی مثل manta یا bkb بخره یا یکی از یاراش root رو dispel کنه. هیرو هایی هم که kite میکنن جلوش خوبن مثل drow , clinkz و silencer که از دور میزنن و نمیزارن نایکس نزدیک بشه مخصوصا که این هیرو ها ایتمی مثل hurrican pike میخرن که جلوی نایکس خیلی خوبه. .اگرم هیروی کری نزدیکزن هستید ایتم های basher , linken و silver edge جلوش خوبن. کلا جلوی نایکس باید سعی کنید نزارید از اسکیل 3ومش استفاده ای ببره تا یعنی همین که 3زد رو یکی سعی کنید اون رو نجاتش بدید. اگه جلوش ساپرت بازی میکنید ایتمایی مثل glimmer و force بخرید کمک میکنن. همیشه هم سعی کنید با سایلنس یا استان از اینکه نایکس از اسکیل اول یا التیمیتش چه قبل از شروع فایت و چه اخر فایت برای فرار استفاده کنه جلوگیری کنید، هیرو AA هم جلوش خیلی خوبه صرفا بخاطر اینکه بعد از اینکه نایکس 1 اش رو استفاده کرد aa میتونه 6 کنه و نایکس عملا بی استفاده میشه مگه اینکه نایکس بره bkb بخره یا blink ای چیزی بگیره و فایت رو روی aa شروع کنه، بقیه چیزا رم هرچی بیشتر جلوش بازی کنید متوجه میشید.
2-sf بلد نیستم :دی منتظر یه رهگذر باشید بلکه اونا بدونن. اصلا Sf چرا پیک میکنید این همه هیرو خوب داریم :دی
سلام عید شما هم مبارک
sf تاثیرش رو از دست نمیده دوست عزیز و ب احتمال زیاد اون sfای که شما دیدی از phantom assassin دو تا اتک بخوره یا sf نبوده یا تیمش fail شدن کلا و تیم مقابل خیلی آیتم داشتن
دو هیرو خیلی به هم نزدیکن اما نزارید 6 یا miss chance فانتوم گولتون بزنه. چون اگر sf اتکاش miss هم بشن هرچند که با mkb قابل جبرانه ولی اگر هم بشن 6 و raze داره و با یک manta یا silver edge بدون نیاز به mkb میزنتش
من به شخصه sf رو تنها هیرویی می بینم که میشه همه جور آیتم براش بست. چمیدونم از blade mail و dagon بگیر تا بیاد برسه ب pipe و octarine core :| به خاطر همین باید مکانیزم های بازی خود هیرو و هیرو مقابل رو بدونید تا بتونید آیتم بگیرید چون واسش آیتم بندی خیلی مهمه
از طرفی بحث 1v1 توی بازی تیمی این نیست که مثل duel legion باشه همه چی :دی بهترین وضعیت واسه sf استفاده از surprise factor یا شگفت زده کردن حریف هست. مثلا 6 کردن با sb رو حریف یا hex و bloodthorn زدن و خیلی کارای دیگه
از طرفی اگر شما بزاری ک اول اون بیاد شما رو بزنه عملا 50% شانستون برای کشتنش رو از دست دادین. حالا فرق نمیکنه pa باشه naix باشه و...
سوال :
یه جا خوندم چرا تیم ضعیف همیشه برام میوفته جواب داده بود یه امتیازی هست که هرچی کمتر باشه با ضعیفا میوفتی این امتیازو چطوری میتونم ببینم ؟
و اینکه وقتی کسی از بازی لیو داد میشه ما هم لیو بدیم ؟ مشکلی نداره ؟
و اینکه اول بازی اون بالا زیر بعضی هیرو ها شماره میزنه مثل 50 یا 250 همون active battle pass vaggering چیه ؟
-اگه لیو دادن بدون مورد باشه توی منوی بازی بالای دکمه Disconnect به رنگ سبز مینویسه safe to leave، وگرنه با رنگ قرمر مینویسه که لیو دادن جریمه داره.
- wager کردن یجور شزط بندیه که اینجا مربوط میشه با دارندگان battle pass و چیز زیاد مهمی نیست فقط به درد لول اپ کردن battle pass میخوره. "active battle pass waggering" هم برای کسایی که battle pass ندارن نشون داده میشه.
تا میتونید اصلا اصلا لیو ندید !
من توی 2 3 هفته 100 تا کامند گرفتم اسکورم شد 8000 ...
2 شب پیش نت قطع شد آباندون شدم 2000 تا از اسکور کم شد !
سلام
دوستان کسی به غیر من این مشکلو داره ؟
http://forum.dotabaz.com/uploaded/3552_01490529166.png
اون قسمت که برا درخواست تایید فروش ایتم هست (Confirmations) برام این ارور رو میده , کسی این مشکل براش پیش اومده ؟
کسی میتونه کمک کنه ؟
من از اول زدم 15 روز بن هم شدم .. الان 15 روز گذسته اما درست نشد ... با قند شکن وقتی میرم ایتم ها رو میاره اما وقتی تیکشونو میزنم و میخوام قبول کنم باز ارور میده و نمیشه .
-----------------------------------
با قند شکن پولی نمیشد با یه قند شکن رایگان درست شد :sm (154):
خوب دوستان مرض لیو نداریم که ! نتمون مرض داره . من گاهی وسط بازی چراغ 3وم مودم (چراغ اینترنت) قطع میشه و باید 100بار thrubloshet problem (راست کلیک رو آیکون شبکه) کنم و 3 بارم مودمو خاموش روشن کنم تا درست شه !
قندشکن هم ندارم ! میدونید از چیه ؟
سلام یه سوال
چند بار رفتم تو روم azarbayjan-lankaran که مال ایرانی هاس خواستم برم تو هاست ها اما همیشه کیک میکنن منو !!!
لولم 23 هست کم نیست که
ایرانی ها مرض دارن کلا یا مشکلی هست که نمیتونم با ایرانی ها بازی کنم
با عرض سلام
یه حرفه ای جواب بده
من با quick cast پلی میدم مشکلی که دارم اینه که میخوام بعضی دکمه های آیتم هام کوییک کست نداشته باشه
مثلا برا تینکر من لازم دارم که بوت تراولم بدون کوییک کست باشه اما ما بقیش داشته باشه
قبلا به طور اتفاقی یه دونه دکمه ها این طور شده بود
کسی بلده؟
برای اسپل رو نمیگما
اسپل خودش مربع کوچیک داره که داشته باشه یا نه