پس مشکل از استیمه فک میکردم واسه خودمه فقط
نمایش نسخه قابل چاپ
بله مشکل از دوتا2 هست، که اون گوشه بزرگ دراومده.
دوستان دیشب پرسیدم ولی کسی جواب نداد . من استیم رو میخوام باز کنم Connecting to account رو میاره ولی بعدش هیچی نمیاد . انگار اتوماتیک بسته میشه ! مشکلش چیه؟
مشکلش احتمال 90 درصد سرعت بد نت شما هست عزیز.
خرید مستقیم هم نکردی یک cd key ارزون از سایت هایی که میفروشن بخر.
چرا رفیق میشه یه بازی از استیم بخری.!
CD Keys, retail purchases, and gifts do not remove limited user restrictions
https://support.steampowered.com/kb_...3330-IAGK-7663
کسی آدرس سایت mmr boost ایران رو بلده؟ بده یکم بخندیم به قیمتای نجومیشون :))
کی گفت پینگ؟ من میگم سرعت نت شما>
یه سوال کسی میدونه چطوری میشه همه آیتم ها رو سریع انتقال داد به stash?
یه سوال دارم
آرکانا و ایمورتال چی هستن و چطوری به دست میان
و چه فرقی با آیتم های معمولی دارن ؟
ست هستن یا فقط یه آیتمن ؟
آرکانا = یه آیتم خاص که حالت یه ست رو داره آره نسبت به بقیه آیتم ها فرق داره چون قیمتش بیشتر هست، ( معمولا آرکانا ها یه تغییر اسکیل -تغییر صدا -تغییر شکل -تغییر افکت -تغییر حالت اسکیل ها و تغییر شکل هیرو در مینی مپ و غیره رو دارن.
ایمورتال = یه آیتم هست! یعنی دیگه یه ست مانند نیست،ایمورتالا الان خیلی زیاد شدن قبلا 2 تا ایمورتال بود مردم خودشون میکشتن نمیتونستن به دست بیارن الان هر هیرو تقریبا یه ایمورتال داره!
فرقشون رو فک کنم توضیح دادم ،ولی آره یه آیتمه که انگار یه ست. فرق اصلیش معمولا با دیگر آیتم ها ،اول تغییر هایی هست که بالا گفتم و دوم معمولا قیمت نسبتا بالاتری هست که دارن
این هیرو ها براشون آرکانا اومده =
lgeion commander- lina- phantom assasin-shadow fiend-techies- terror blade crystal maiden
سلام دوستان امروز خواستم dota 2 بزنم گفت آپدیت.
زدم آپدیت شد
حالا میخوام بازی کنم همش این خطا میاد
ممنون میشم راهنمایی کنید
http://up.vbiran.ir/uploads/41577143...1m51s_001_.jpg
سلام دوست عزیز . شما یا از بازی leave داده بودین یا شما رو report کردن و تعداد بازی که باید انجام بدین توی همینجا که می خواید start کنید زده و این مقدار رو که بازی کنید تمام خواهد شد و بازی نرمال رو میتونید انجام بدید شما برای اینکار باید پایین قسمت game modes همه تیک ها رو بردارید و فقط All Random بذارید و بازی کنید تا موقعی که تعداد بازی های تعیین شده قرمز رنگ به صفر برسه بعد دوباره میتونید All pick رو بازی کنید
به رنگ قرمز همونحایی که Find match میکنی نوشته.
خواهش میکنم هدف ما کمک به تمامی دوستان عزیز مثل شماست
همینطور که توی عکس میبینید یک جمله قرمز رنگ نوشته شده که تعداد 16 بازی هم مشخص شده که برای شما خیلی کمتره ، این فقط یک مثال بود
http://forum.dotabaz.com/attachment....tid=3717&stc=1
بسیار ممنون واقعا لطف کردید. واسه من 3 تا بازی نوشته بود به رنگ قرمز. از شانس ما یک هیرو ی بدرد نخوری هم داد برم باهاش بازی :D
مرسی دوست عزیز:x
چند تا سوال در مورد شیوه انجام بازی دارم.کجا باید مطرح کنم؟؟؟
هم اینجا ، هم در تاپیک زیر :
بحث و گفتگو درباره Dota 2
holy shit wtf bro?
چیکار کردی 16 گیم بن شدی؟
سلام
من book lvl4 دارم و دو روزه که روی چلنج انیگما موندم ازتون ممنون می شم که اگر این چلنج رو به من یاد بدید
ممنون
سوالات:
1. از کجا باید فهمیده که چه ایتم هایی واسه هیرو انتخابی بخرم مثلا ایتم ها شمشیر یا رعد؟ مثلا شده یک ایتم خریدم ولی دیدم روی این هیرو کار نمیکنه اصلا
2. نحوه کار با این الاغ باربر رو هم میشه بگید
3چرا هر هیرو انتخاب میکنم فرتی میمیره ولی دوستان دیگه به دردگیری ادامه میدن و یا خوب فرار میکنن من حتی کفش ابی هم خریدم ولی تا یک نفر تو درگیری بهم نزدیک میشه خفت میشم
4.از چه طریق میشه در حین بازی زودتر اتیم های Q W E R رو اپگریت کنم؟ چون خیلی دیدم که من هنوز لول دو کردم ولی هم تیمی ها فول شدن و داره با ایتم ها خریداری شده اتک میزنن
ممنون میشم پاسخ بدید
سوال دیگه اییی هم برام پیش اومد میپرسم
پیشاپیش با تشکر:x
1-هر هیرویی ایتم های پیشنهادی از طرف خود والو داره که اونارو میتونی بخری
2-یه وسیله ایه که ایتم هایی که میخری رو بهت انتقال میده یا میتونی بفرستیش سکرت شاپ(فروشگاه مخفی)ایتم هارو از اونجا بخره و بهت بده
3-این دیگه بستگی به بازی کردن شما داره که چطور بازی می کنید اگه از اول بازی فید ندید بعدا قوی میشید
4-احتمالا دوستاتون توی لاین تنها بودن و شما دو نفری بودین که دیرتر لول اپ شدید
اگه نفهمیدید ای دی استیمتونو بدید بهتون تو لابی توضیح بدم
دادا فعلان پیشنهاد میکنم انلاین بازی نکنی با توجه به گفته های خودت شک دارم دیر یا زود بن میشی انقدر ریپورتت میکنن
فعلان اموزش های سایت رو بخون بگیر با چنتا هیرو تمرین کن با bot بزارش رو درجه hard یا unfair حسابی تمرین کن سرعت عملت خوب شه به هیرو عادت کنی و ...
بعد که بازیت خوب شد انلاین بازی کن
میشه لینک هاش رو بدید؟؟؟
ریپلی از کجا؟ یک ادرس دارین؟
سه روز پیش بن شدم. ولی خوب نمیتونم انلاین رو ترک کنم. من فقط میخوام روش خرید ایتم درست و حسابی و استفاده از اون رو بدونم بعد کمکم به مرور بقیه چیزاش.