با 5دلار چه چیز به درد بخوری میشه خرید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با 5دلار چه چیز به درد بخوری میشه خرید؟
سلام دوستان گرامی
دوستان یکی روش اسکیل گیری lifesteeler رو بگه لطفا ;)
و یکی هم بگه abuse چیه؟ :sm (152):
ممنون
سلام دوستان من تازه اکانت استیم خودمو ساختم و dota 2 رو شروع کردم:sm (213):
فرند و کسی رو ندارم مجبورم تنها پلی کنم با این روسا
منو ادد کنید...در مورد dota 2 ی کم گیجم از dota خیلی فرق کرده ب راهنمایی تون نیاز دارم:sm (152):
id: 350589830
اسکیل گیری هیرو درخواستی
http://uupload.ir/files/ht8u_untitled.jpg
abuse ده نفر که battle pass دارن برای اینکه لول اپ کنن نیاز دارن یک سری کارها رو انجام بدن ، یک لابی ساخته میشه و با هم میرن بازی که قوانین خودش رو داره
اگر ادد لیست می خواهید این حرف دیگست اما اگر سوالیم داشتین در همین تاپیک بپرسید اگر جوابش رو بلد باشیم پاسخ خواهیم داد
یک ماه از زمانی که 5 دلار رو شارژ کردم منظورته؟یا یکماه از اولین خرید باز میشه؟ یعنی حتما باید یه چیزی بخرم تا بعد از یکماه بتونم ارزون خرید کنم؟
بعد تفاوت استور و مارکت جز قیمت تو چیه و کجا هستن؟ استور کجاست؟ مارکت کجاست؟ بیرون از اجرای بازی یا داخل بازی باید خرید کرد؟
یک ماه بعد از اولین خرید از استور
استور که تو خوده بازیه مارکت هم این ادرس Steam Community :: Steam Community Market با اکانت استیم لوگین کن
تو مارکت میتونی خرید و فروش کنی
آره سوال دارم چ جوری میشه لول آپ شم؟؟؟
دوستان چیکار میشه کرد کسی نتونه بازیمون رو ببینه؟ من تو حین بازی کردن بودم بعد از بازی دوستم گفت داشتم بازیت رو میدیدم! چنین چیزی هست اصلا؟!
سلام خسته نباشید ببخشید من 1 هفتست دوتا 2 بازی میکنم level 9 هستم حدود 40 تا بازی کردم ولی هیچ ست و هیچ ایتمی به من نداده چرا هیچی به من نمیده؟
در حالت افلاین نیز xp میگیرید .
سربرگ های توی بازی رو که نگاه کنی نوشته watch روش که بزنید live هست میتونید دست چپ بازی های پلیرهای معروف رو ببنید که با عکس شماره گذاری کردم
پنهان کننده: عکس مربوطه
برای اینکه بازی دوستانتان رو ببینید باید از توی بازی دست چپ پایین که فرند لیست هست روی ایدیشون کلیک راست کن و watch رو بزن و یا طبق عکس که برای شما توضیح نوشتم عمل کنید.
تو تنظیمات میشه کاری کرد که ایلوژنا بدون زدن دکمه و اینا مثل وارد جاگرنات دنبالت بیان و اتک بدن؟
بله
توی تنظیمات گزینه ی Auto select summoned units رو روشن کنید
https://i.ytimg.com/vi/4hAvzr_sIL4/maxresdefault.jpg
البته با تشکر از samdeloges عزیز،ولی عکسی که گذاشتی شیلتر هست
http://uupload.ir/files/s53w_photo_2...8_19-57-55.jpg
Mmr یعنی چی و عددش تعیین کننده چیه؟
برادر من،هر کسی یه تعریفی از لذت داره یکی میاد میگه I hate god میره فید میده (لذت میبره)
ولی با محمد موافقم،هر چی سطح MMRت بیشتر باشه لذت بیشتری میبری اینو هیچ کسی منکرش نمیشه!
قصد جسارت ندارم اما بیشترین mmr که بازی کردین چند بوده ؟ به یکی از دوستان گفتم رسما در زیر 4k بازی کردن سردرده نه اینکه خودم 9k هستم نه . باید اینقدر طرف رو متقاعد کنی که بیاد کمکت کنه اخرشم نمیاد اگر ایرانی باشه که فوش ناموسی 100 % هست . یکی از دوستان داشت توی new id بازیم رو میدید میگفت چقدر حال میده همش توی بازی fight میکنید و هیچکسم چیزی نمیگه ( حرف چرت نمیزنه ) . چون اگر خراب کنی بنویسی my bad کفایت میکنه . اینها لذت ندارن ؟ برو توی 2k یه بازی watch کن خوابت نمیبره ؟ از بس توش fight کمه
حسین درست میگه،لذت برن واسه هر کسی فرق میکنه.
منم دورانی که نوبه سگ بودم(:sm (152):) خیلی با دوتا حال میکردم تا الان !! بیشترین MMR که بازی کردم هم مال پارسال بود که اگه درست یادم باشه 5900 Avgاینجورا بود (که 4تا یارام همشون 6kبودن و فقط من 5k بودم،پلیرsupتیم Ad Finem حال حاظر SsaSpartan هم یارمون بود!!)اون بازی اصلا هم حال نداد به من،بقیه رو نمیدونم:-/
البته فایت کم بودن به MMR بستگی آنچنانی نداره و بعضی بازی ها توی تاپ واچ هم دیدم که فایت کم داشتند و خوابم گرفته.:D
من دوتا2 رو تازه شروع کردم،حتما از پستهام متوجه این موضوع شدید :D ولی منم یه دست که با حرفه ای ها بازی کردم خیلی حال داد،به mmr دقت نکردم ولی لولهاشون بالا بود،اولا که اصلاً حرف نمیزنن :D اتومات میدونن کی باید چیکار کنن یکیشونم فقط برای جلوگیری از اشتباهاتم X میزد رو مپ :D اون بازی رو بردیم و من تو اون بازی چندتا نکته واقعاً یاد گرفتم و لذت بردم. یکی دو جا هم که سوتی دادم(رفتم کمک هم تیمیم :D) و کیل دادم، یارو نوشت no need حالا هموطنای عزیز اگر بودن بیچاره میکردن ادمو :sm (152):
به نظر من فحش و سرزنش تو بازی ربطی به mmr و لول بازیکن نداره و همش مربوط به شخصیت طرف مربوط میشه؛حتی تو تاپ واچ هم دیدم که بازیکن پاپ مچ طرف رو به فحش کشیده.البته بازیکن های حرفه ای سعی میکنن این کار رو نکند تا سوژه نشند وحرفه ای عمل میکنند!!
البته این نطر منه ممکنه نطر دوستان با بنده فرق داشته باشه!
دوستان اگه بخوام دوباره اون ده تا بتلی که رنک رو تعیین میکنه رو انجام بدم باید چکار کنم؟ لطفا کامل بگید
یعنی از لول 1؟؟؟؟!!!!!!!!!!تو استیم باید بسازم و اینو پاک کنم؟ میشه کامل توضیح بدید
دوباره از لول یک رفتم . ولی اینجوری خیلی بده. هیچکس هیچی بلد نیست.تو بازی اول سی و خرده ای کیل گرفتم . حالا لول زود میره بالا؟ لطفا راهنمایی کنیدنمیشه اصلا این بازیای مسخره رو تحمل کرد.چطوری لولم سریع بره بالا؟
منظورتونو از راه نمیفهمم.
لطفا راهنماییم کنید تا زودتر دوباره بیام یه رنک خوب. این نرمال مچ واقعا افتضاحه.
سلام.
از لول چند میشه رنک متچ رفت؟
Sent from my K00E using Tapatalk
لول20
سلام بچها من هرکاری میکنم کنسول فعال نمیشه کسی میدونه چرا ؟