حل شد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خواهشا ملتمسا تمنا دارم یکی یه راهی بگه اکانتم رو کللللللا حذف کنم ...... یعنی دیگه تو استیم اکانتم نباشه کلاااااااااااا
اگر راهی هست که من گشتم نبود بگید اون کارو کنم
اگر نه یوزر پس اکانتم رو میگم برید رمز و شماره تلفن و ایمیلش رو عوض کنید مال خودتون فقط من دیگه نتونم برم توش :|
خواهشم میکنم...........
همش زیر سر این جهاده اکبره :| لامصب خیلی اکبره باو:sm (152):
به قوله یه استادی میگفت خواستی گیمی یا چیزی که میخوای ولی نمتونی حذفش کنی رو حذف کنی ، بذار تو گوشیت (کمپیوترت) باشه نگاش کنی بخوایش ولی بازش نکنی اینطوری نفست اروم میگیره:sm (90):
فعلا همین فرمون میرم ببینم چپ میکنم یا نه
..
سلام خدمت دوستان
من گیمنت دارم و یه مشکلی جدیدا بر خوردم
اینترنتم مشکلی نداره ولی بعضی از مشتری ها دارن بازی میکنن تا فاین مچ میکنن هنو وارد بازی نشدن میفتن بیرون و بن میشن
سیستمشونو عوض میکنن درست میشه
به نظرتون مشکل از استیمه یا اینترنت؟
چون یکی داره بازی میکنه یکی میشه جاش بازی کنه اون مشکل براش پیش میاد
به جز چیزایی که دوستان گفتن
وقتی فایند میشه اکسپت رو که میزنین اگه بعدش رو منو یه جایی کلیک کنید، تو منو دوتا 2 هم که همه چیز اطلاعات از وب باز میکنه، از اخبار بگیرید تا حتی صفحه هیرو ها ایتم هارو که نشون میده قیمتشونو از مارکت لود میکنه. اینترنت ایرانم که معمولا ضعیفه، بهخاطر اینا اگه بعد فایند متچ این ور اونرو کلیک کنید تو لودینگ گیر میکنه و میندازه بیرون . قبلا برای لود گیم به همه بیشتر از 2 دقیقه وقت میدادن الان، اینجوری شدنی دوتا رو میبستیم دوباره باز میکردیم ریکانکت میکردیم درست میشد ولی بعد از 7.00 محلت لود شدن کلا 15 ثانیس و کلا اگه درست بعد از اکسپت کردن فایند متچ یه ذره فشار اینترنتتون بیاد تو لودینگ گیر میکنه.
برای این هم که مطمعن بشید از سیستم مشکل نیست، یه لابی بسازید و اونجا تست کنید، یا اینکه بازیه بقیه رو ببینید.
اگه مشکل سیستمی بود، و ویندوز ده نصبه XBOX DVR رو غیر فعال کنید.
اگه مشکل بازم بود فایلای بازی رو Verify کنید، از بروز بودن directx مطمعن بشید و درایور کارت گرافیک رو مطمعن بشید بروزه. مطمعن بشید که انتی ویروس جلوی دوتا رو نگرفته باشه. و اگه همه اینا هم مشکلو حل نکرد یه تیکت به استیم بزنید راه حل میدن.
من وقتی میرم قسمت top watch رو میبینم بازی که رو eu east هست از اونجا پینگم 60 هست بعد میرم تو همون سرور پلی میدم میبینم پینگم 90 هستش
به نظر شما چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
یک سوال چرا رنک من نمیاد 10 تا سولو 10 تا پارتی لول 21 هستم ولی mmr ندارم 10 تا مچای اولیه هم رفتم هم سولو هم پارتی
يعني رنك باز نشده؟ باز شدن رنك البته يه سطح بازي ها هم ربط داره
ولي اگه منظورتون اينه كه كاليبريت نشده بريد تو منوي اصلي توي صفحه ي خودتون(اون قسمت كه نمودارو نشون ميده و تعداد رمپيج ها و تريپل ها و... رو نوشته) روي گزينه ي states بزنيد بعد بالا راست ببينيد چنتا گيم مونده تا كاليبريت بشه ممكنه يكي دوتا گيم اين وسط محاسبه نشده باشه
خب اینم عکس دیگه شما تشخیص بدید
http://forum.dotabaz.com/uploaded/6753_01513095794.jpg
@hoseinsanjabian3
http://uupload.ir/files/6gs7_8f0d62d...5cd3d68da.jpeg
اينا ها ديگه رنك داره كه
بالايي سولو پاييني پارتي
اوكيه مشكلي نداره
سلام این اکانت گوشیمه ببین داداش اخه دیدم تو دوتادو رو پروفایل یارو solo mmr و اینارو زده منم خواستم بزارم تو ادیت پروفایل رفتم ولی نبود توش برای این گفتم و وقتی میخوای رنک بزنی دیدم که زیر کادره mmr تو مینوسه برای همین میگم
خیلی کمه این که خیلی ....
همش روس میوفته چه کنم خو؟ چجوری ببرم بالا من ساپورت میشینم بیشتر کیل هام خیلی کمه ولی بهترین ساپورتو دارم ولی mmr پایینه اه چه کنم بانوب نیفتم
بعدشم من ال پیک میرفتم بیشترش وین بود از ده تا گیم حداقل 7تاش وین بود الان هرچی رنک میرم انگار نه انگار رنکه
مثلا همین یکساعت پیش رفتم رنک مید هیرومون اباندوند داد گیم نات اسکور نشد و مجبور شدیم تا اخرش بریم بازم باختیم death های منم زیاد بود خوب 5vs3 خیلی حرفه
اون مال قبل پچ جديد بود كه ميشد عدد رنك رو به بقيه نشون داد الان مدال شما حدود رنكتونو مشخص ميكنه
اينكه كم شده چون ساپورت نشستم حرف درستي نيست چون اگه تعيين بشه هيروي شما ساپورت بوده براي شما كيل اسيست ريت مهم نيست و ميزان ساپورتينگ مهمه
ولي بردو باخت توي ١٠ گيم اول مهمه اگه فكر ميكنيد رنك شما بيشتره ميتونيد يه اكانت جديد درست كنيد البته شش ماه ديگه دوباره ريست ميشه كه بايد دوباره كاليبريت بريد بهتره يه هيرو كه خيلي بلديد رو با همون ده تا گيم رو بريد يا حداقل بيشتر اون ده تا گيم رو يه راه ديگه پارتي رفتن با رنك هاي بالاتره كه توي سيستم جديد واقعا جواب ميده باعث افزايش مدال ميشه كلا اگه سطحتون بالا بره ميشه كاري كرد(جديدا فكر كنم توي سيستم جديد ميشه)
کی دوباره حال داره 110 مچ بره از اول ؟
مچ برم افزایش پیدا نمیکنه؟
و چجوری مدالمو زیاد کنم؟ فقط با وین؟
سلام یه سوال داشتم فقط در صورتی که هیچ باختی نداشته باشی ازاولین گیم با اون 10 تا tbd کاری ندارم منظور از اول اوله فقط در این صورته که رنک Divine برات باز میشه مثلا من یه اکانت ساختم از 50 گیم 5 تا اونو باختم 45 تا برد ذاشتم اکانتو لیو دادم ازش الانم یه اکانت ساختم از 6 گیم 1 دونشو باختم اگر با 1 باخت رنک Divine باز نمیشه اینم لیو بدم در ضمن gpm وxpm و avg تو باز شدن رنک دیواین مهم هست یا خیر چون من همیشه بالای 500 امارم با تشکر.
داداشا OpTic vs. Fnatic بنظرتون کی میبره؟
سلام لطفا samdeloges جوابم رو بده چون عالی راهمایی میکنه یه سوال داشتم فقط در صورتی که هیچ باختی نداشته باشی ازاولین گیم با اون 10 تا tbd کاری ندارم منظور از اول اوله فقط در این صورته که رنک Divine برات باز میشه مثلا من یه اکانت ساختم از 50 گیم 5 تا اونو باختم 45 تا برد ذاشتم اکانتو لیو دادم ازش الانم یه اکانت ساختم از 6 گیم 1 دونشو باختم اگر با 1 باخت رنک Divine باز نمیشه اینم لیو بدم در ضمن gpm وxpm و avg تو باز شدن رنک دیواین مهم هست یا خیر چون من همیشه بالای 500 امارم با تشکر.
به طور كلي بردو باخت سهم كمتري توي تعيين سطح يك پلير داره
اگه توي سايت دوتاباف بريد متوجه ميشيد كه هر بازي سطح بندي شده( گيم براكت) از normal skill/high skill/ very high skill اكثر ما پلير ها داريم توي سطح نرمال اسكيل بازي ميكنيم كسي كه سطح بازي هاش توي نرمال اسكيل باشه نميتونه بيشتر از رنك ٣.٢ كسب كنه كه اون هم علاوه بر بردو باخت به چيز هاي ديگه توي بازي بستگي دارند كه به نقش مربوط ميشه براي مثال در صورتي كه مشخص بشه نقش شما كري بوده براي شما جمع كيل و اسيست تقسيم بر تعداد مرگ ها مهمن و ميزان فايت كه بعد از هر گيم همه به صورت عدد از ٠ تا ١٠ توي بازي ثبت ميشه و قابل ديدنه و اگه ساپ پلي داده باشيد تعداد وارد ها و ديوارد كردن ها و البته اسموك و هيل و عدد مربوط به ساپورتينگ مهمه يا براي پوشر پوش مهمه اين ها چيز هايي هستند كه باعث ميشه يك نرمال اسكيل و يا زيرش از گاردين تا آركون سه يك رنك رو بگيره حتي توي رنك جديد من به شخصه ديدم كه از توي كاليبريت يك نرمال اسكيل، لنجند صفر در اومده يعني بالاتر از سطح بندي رنك قبلي
High skill معمولا از حدود ٣.٥k تا ٤-٥ و very high skill بالاتر از اون بنابر اين صرفا بردن تعداد مشخصي گيم توي كاليبريت نميتونه شما را از يك براكت به بالا منتقل كنه و بايد از قبل به براكت بالا رسيده باشيد. اين بدست نمياد مگه با تمرين زياد و بازي كردن رنك
بايد بهترين هيروتونو پلي بديد سطح گيم شما دقيقا به ميزان رنك شما مربوطه و زماني به سطح بالاتر ميرسيد كه رنك شما بالا بره
راه ديگه اينه كه با كسايي بازي كنيد كه سطح بالايي دارند و ساپورتشون كنيد(نه خيلي بالا چون توي فايند مچ سيستم دچار مشكل ميشه حداكثر ٧٠٠ اختلاف رنك) بعد كم كم هم سطح شما بالا ميره هم رنكتون كه توي سيستم جديد بيشتر از قبلي كارآمده و راحت تره
—————
نميگم بردو باخت مهم نيست ولي سطح شما مهم تره كه اين سطح به چيز هاي زيادي بستگي داره كه چند موردشو بالا گفتم
بهترین روش برای اینکه فقط به 10 تا بازی tbd مربوط کنید رنکتونو اینه که فقط بات پلی بدید و بعدش برید گیمای tbd. البته نمیدونم این هنوز تو دوتا2 جواب میده یا نه
سلام ممنون از راهنمایی پس یعنی gpm و xpm هیچ تاثیری نداره درسته منظور شما اینه که تو رولی که بازی میکنم بهترین بازیم رو بکنم و تمام وظایف اون رول رو به بهترین وجه انجام بدم فقط در مورد باخت یعنی اگر بیش از دو باخت باشه دیگه قید اکانت رو بزنم برای divin درسته
چرا تقريبا به همه ي آمارها كه ارائه ميشه بستگي داره
نه دليلي نداره بيخيال اكانت بشيد چون هزار تا اكانت ديگم بسازيد والو سريعا شما را شناسايي ميكنه و رنك قبلي رو ميده اصلا نيازي به رها كردن اكانت نيست چون توي سيستم جديد شش ماه ديگه دوباره نوبت به كاليبريت ميرسه و رنك ها ريست ميشن توي اين مدت بازي كنيد و رنكتونو افزايش بديد اينجوري كاليبريت شما در همون سطح كه خواهيد رسيد بازي هاش انجام ميشه يعني اگه توي كاليبريت حال حاضر آركون ١ در بيايد و در فاصله ي شش ماه به لجند برسيد شش ماه ديگه كه قراره دوباره كاليبريت انجام بديد از لجند و اطراف اون سطح بازي رو انتخاب ميكنه نه آركون يك
نا امیدم کردید (دی) پس حداقل یه راه حل بدید والو نشناسه بعد چرا دوره ها رو 6 ماهه کرده حداقل میتونست یک ماهه کنه نظر شما چیه بعد این کلمه کالبریت چیه معنیش دقیقا ممنون .
در اين زمينه كه چجوري والو رو بپيچونيم خيلي بحث كرديم ولي نتيجه ي خاصي نداد جديدا كه سيستمش خيلي قوي تر شده و از روي الگوريتم بازي هم شناسايي انجام ميده (حالا يه سري توضيحاتي در مورد روش هاي شناسايي بود كه توي سايت دوتا٢ نوشته ) من به شخصه راهي بلد نيستم
كاليبريت همين ده تا گيم رو بهش ميگم كاليبريت كه رنك شما قبل از انجام اين ١٠ گيم tbd عه
شيش ماهه بهتره چون اگه قرار باشه تغييري توي سطح يه پلير به وجود بياد يك ماه كمه براش حتي شش ماهم به نظرم كمه ولي از يك ماه احتمالش بيشتره
اصلا ناراحت نباشين با تمرين ميشه رفت سطح بالاتر ميراكل دوتا پلير به دنيا نيومده كه
البته پيشرفت با بازي به شرط اصولي بازي كردن باعث پيشرفت ميشه يعني مثلا ريپلي از بازيكناي خوب ببينيد و روش بازي رو ياد بگيريد از صد تا گيم بهتره
————
اينو بدونيد كه:
هيچ چيز غير ممكن نيست خود كلمه ميگه كه من ممكنم!(آدري هيپبورن)
اقا این ایونت جدیده تا چندم وقت داره؟؟؟؟؟
سه برد داشته باشی جایزه میده
یکی دو ماه میمونه و قبل از شروع سال نو چینیا برمیدارن، تو این یکی دو ماه گزینه Frostivus Festival که اضافه شده هست و وقتیم اونو فایند میکنید با 7 نفر دیگه میوفتید تو بازی 10 تا مینی گیمه که صرفا برای سرگرمی هست و جایزه خاصی نداره.
سه تا بازی هم دوتا معمولی چه رنک چه غیر رنک ببرید یه جعبه میده که توش ست های جدیده.
ولو امسال برگاشو نگه داشته برای Ti بعدی، تا الان نه بوک یا بتل پس داده و نه خبری از Artifact هست. بوک ti7 هم که چرت بود، کلا انگار همه ی چیز خوبارو نگه داشتن ti8 رو کنن.
سلام دوستان
این ولو خیلی نامرده من فقط یه گیم باختم رنکمو یکی مونده به divine باز کرد اونم پنج ستاره اسمشم نمیتونم درست تلفظ کنم .
جدا چرا فقط به خاطر یه گیم؟
من که دیگه ساپ پلی نمیدم اون یه دستم ساپ پلی دا دم خیلی دلم میخواو ولوو ریپورت کنم
سلام دوستان
این ESTIMATED MMR که سایت opendota میده تا چه حد درسته؟ میشه روش حساب کرد ؟
سلام به تمام دوستان
من یه سوالی داشتم چجوری میتونم invo رو خوب یاد بگیرم و پلی بدم تاحالا یچند باری پلی دادم ولی خب در جریانین دیگه تا چیزی بشه تیم رو سره ادم خراب میشه خیلی دوس دارم با این هیرو راه بیوفتم وتنها هیرویی هست که بلد نیستم
براي شروع كار مثل همه ي هيرو ها بهتره چند دست با بات ها بازي كنيد
بعد توي آپديت جديد ميتونيد براي امتحان آيتم ها توربو بازي كنيد
بعد توي گيم نرمال ميتونيد اوايل كار ميد رو در اختيار نگيريد ولي اگه از پسش بر ميايد مشكلي نيست اين هيرو عكس العمل سريع نياز داره در بهترين حالت ميتونيد اسپل هارو بنويسيد و بخونيد تا حفظ بشيد البته كي حال اين كارو داره با تمرين زياد خودبخود حفظ ميشيد چنتا اسپل كارآمد تر داره مثل ويند واك كه براي فرار و گنك خوبه يا تورنادو و سان استرك كه حتمن حفظ باشيد يكي از بهترين كار ها اينه كه فايت هاي ممكنه رو درنظر بگيريد و اينكه ميخوايد چيكار بكنيد رو از قبل توي ذهنتون باشه اينجوري دوتا از اسپل هاي مورد نيازتونو از قبل ساختيد و كار راحت تره بعد كه حرفه اي تر بشيد و دستتون سريع بشه ديگه مشكل فكر كردن بهشونو نداريد براي خوب شدن با اينوكر بايد ترسو كنار بذاريد چنتا ريپورت و فحش به جايي نميخوره
————
پ. ن: بازي كردن اينوكر روي حالت اگزورت راحت تر از كوآكس وكسه