درود فراوان به همه ی عزیزان من خیلی وقت نیست که دوتا 2 بازی میکنم تقریبا بک هفتس امروزز صبح رفتم تو بازی به جز با بات و لابی وقتی میخوام انلاین بشم مینوسه single draft is only a game mood allowed in the low priority punishment چیکار کنم ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
درود فراوان به همه ی عزیزان من خیلی وقت نیست که دوتا 2 بازی میکنم تقریبا بک هفتس امروزز صبح رفتم تو بازی به جز با بات و لابی وقتی میخوام انلاین بشم مینوسه single draft is only a game mood allowed in the low priority punishment چیکار کنم ممنون
سلام خسته نباشید.
یک مشکلی که دارم اینکه کلا لول اپ نمیشم رو لول هشت مونده و بعد بازی ها نمایش می ده که به لول 9 رسیدید ولی هیچ تغییری نمی کنه!
یک مشکل دیگه هم که هست کلا رمپیچ ها و تریپل ها رو ثبت نمی کنه.
ممنون میشم کمک کنید.
با تشکر
لول گيري اينجوريه كه هر صد xp كه بالا بره يه لول اضافه ميشه و توي يه سري لول هاي خاصي از xp سريع چند لول ميره بالا اون كه نشون ميده لول نه شديد يعني اين ميزان تا لول نه مونده براي سريعتر لول آپ شدن بايد بوك بخريد كه چند وقت ديگه مياد بهش ميگن battle pass
امكان نداره رمپيج ها و تريپل هارو ثبت نكنه مگه اينكه بات مچ باشه يا گيم حساب نبوده باشه يعني شرايطي كه كسي قبل از فرست بلاد ليو بده
اگه همون لحظه نشون نميده بايد ريسنت گيمتونو رفرش كنيد
فک کنم فقط samdeloges عزیز جواب میده یبارکی مدیرش کنید این بخشو میچرخونه :)
------------------- میگم چطور میتونیم نتیجه و جدول رنک مسابقاتی که بصورت زنده نمایش میده رو ببینیم ؟
من طرفدار تیم ناآوی هستم فک کنم 3 بازی رو باختن اما دیروز بردن 2 تاشو اما هرچی میگردم تو اون جدول رنک بندی نیست تیمش :|
و اینکه بیشترین لول تو دوتا 2 رو کی داره و چنده ؟ خود dendi لولش 136 یا 137 فک کنم
سلام
این شکل ابر که کنار سر هیروی میرانا هست چیه ؟ مال هیرو های دیگه هم شکل دیگه ای بود :
[IMG]http://uupload.ir/files/qvx_untitled_thumb.jpg[/IMG]
و اینجا مدوسا و ووید + کینگ و سول اون مربع دو هیرو ها مال این 4 تا خمیده شده (انگار بهم چسبیدن) این یعنی چی ؟ یعنی این دو تا لن هستن ؟؟؟
http://uupload.ir/files/u1b8_untitled2.jpg
دوستان یه سایت معتبر برای خرید ست هیروها معرفی کنین
دلیل قیمت پایین آیتم ها توی سایت های ایرانی چیه مثلا یه ست Axe توی استور دوتا 4 دلاره ولی تو فروشگاههای ایرانی 3500 تومنه
چرا درall pickنمیتونم بعضی از هیرو هارو بردارم
سلام . مد co-op bat چیه ؟ (همون قسمت بازی با بات ها یکیش co-op هست)
به اشتباه زدم رفتم تو بازی فک نکنم بات بوده باشن ! تغریبا همه لول 1 بودن خالللللللص نوب :|
منم 5 تا رمپیج ثبت کردم برا خودم :)
فک کنم این بخش برای بالابردن رنک خوبه :)
سلام. توی developer 1 بعد dota_account_debug ... که behvior_score رو میزد (مثلا 850 و..) الان نیست ! فقط زده نرمال
نیست یا من اشتباه میکنم
اگر نیست نرمال یعنی چند
دفعه اول که دوتا 2 رو باز میکنین ازتون میپرسه که سابقه بازی داشتین یا نه، شاید اگه گزینه "Dota 1 یا Dota 2 قبلا بازی کردم" رو انتخاب کنید همه هیرو هارو از بازی اول ازاد کنه.
اگرم بخواید تو گیم نت LAN بازی کنید که تو لابی همه هیرو ها از اول ازاده
چن وقت پیش عوض کردن دیگه عدد نشون نمیده.
سلام . یه ستی الان برای من جایزه دادن همون که بین 8 تا هیرو راندوم یکیش رو میده بهت . حالا کنارش remove هست بزنم حذف میشه ؟ بعد چی میشه ؟ میخوام مال هیروی دیگه رو بدن
اساتید عزیز انگار دوتا 3 اومده :| شایدم دوتا 4 باشه
این پچ جدید 7.07 رو اگر میشه آموزش کاملش رو بذارید تو سایت ممنون . هم 2 تا هیرو هم تغییرات مپ هم هم آیتمای جدید هم از همه بدتر تغییرات هیرو ها :|
ناموسا فیلمشو دیدم فک کردم بازی جدیده یا شبیه آیتم درافت شده :sm (152)::sm (154):
اصن هنوز نميدونه كسي چجوري با اينا بازي كنه هنوزم سر پوزيشنشون اختلاف نظره. خود منابع معتبر آموزش مث دوتا٢ويكي هم زياد چيزي در موردش ننوشته ممكنه حتي غلط باشه
هنوز همه نكاتشو در نيومده
تغييرات مهم رو هم كه توي تاپيك آپديت نوشتيم ناراحت نباشيد به هول قوه ي اللهي اين پچ هم هضم ميشه
آخه شاخا شاخ تر شدن که :| من نمیدونم این آنتی رو 5 نفره نمیشه کشت چرا بوق تر میکنن
از طرفی این لول 2 brood رو چرا اینطور کردن این که اینویز نشه هیچ غلطی نمیتونه کنه :(
آدمیرال تو لول 25 میتونه 3 تا کشتی (لول 6) بندازه :|
از همه تخیلی تر morph شده خخخ
لیون هم که سوپر من شده :|
از ویپر و کلیدز و ... هم که بگذریم
بنظرم خوب تره که اینطوری بازی رو عوض میکنن تکراری نمیشه اما کاش به هیرو بدبختا هم یه جیزایی اضافه کنن :| یا حداقل راه زدن آنتی رو آموزش بدن:>
فقط یکی در مورد مود های جدید مث turbo و ranked game توضیح بده
------------------
و لطفا راهنمایی کنید چطور از این فی..لرینگ اسیم برم بیرون ؟ مثلا میخوام شماره موبایلمو برای ranked وارد کنم اما میره تو پیوند ها :|
قندشکن من روی مرور هست یعنی رو استیم جواب نمیده
تو قسمت all pick روی برخی هیرو ها ستاره زده اونا چین ؟!
یک سوال نوبانه کدوم ایتم بود که اگه میبستی اسکیلایی که دشمن بهش میزد و به خودش بر میگردوند؟
آيتم لوتوس اورب
Lotus orb
http://forum.dotabaz.com/uploaded/4507_01509722393.jpeg
عاشق هیروی am هستم و خوب میدونم چطوری مهارش کنم..این ریپلیو حتما ببین ماله امروزمه من lc بودم:
https://www.dotabuff.com/matches/3541684579
HS_4k
باید حتما یه هیروی کری ک اتک سنگین باشه تو تیم باشه البته اگه لیت بکشه بازی مثل pa/sven/troll
باید یه سری هیرو ه که با اسکیل هاشون میتونن رو یه فرد خاصی فوکوس کنن باشه تو تیم مثلsb /doom/lc/nyx/riki/
هیروی کری تیم شما بهتره جلوی am هیروی agilty پیک کنه البته ck/sven خوبن ولی نه همیشه
بازی نزارید به لیت بکشه یا اگر لیت شد و نتونستید جمشون کنید بازی رو طولانی تر کنید ببینید از مینه 30 تا 40 بازی am رو اوج قدرتشه یعنی خوب فارم کرده و بیشتر از تیم شما ایتم داره و خب قویتره ولی اگر بتونید بازی رو طولانی تر کنید مثلا مین60 اون موقع تمام یاراتون ایتم زدند ولی انتی میج همون ایتم های مینه 40 رو داره و میبینید خیلی راحت تر میشه زدش
حتما تیمتون باید کنگ کنه am رو یا اگر نشد حتما باید سریع(مین20)برید روشان و با یاراتون برید تاور بندازید که حتما درگیری هم میشه و باید فایت رو بگیرید(چون am تو فایت تیست فارم میکنه میشه 5vs4 شانستون میره بالا که فایت رو ببرید)
وقتی am ایتم bf اورد وارد با سنتری بزارید تو jungle و خفتش کنید
کلا نباید فضا داد am فارم کنه حالا به هر روشی
در ضمن دوستان اینم بدونین که دیگه هیروی bs ضد am نیست تلنت 20 am اگر +300 range blink بگیرید و 6 Bs روتون باشه تا اخرین حد ممکن blink کنین هیچ hp کم نمیشه ازتون ولی اگه کمتر blink کنین dmg میخورید
(البته قبل از اینم من bs رو ضد am نمیدونستم
اگر دیده باشید ایتم aether lense رو میرفتند واسه am که range blink بره بالاتر و اینطوری 6 bs رو کاملا خنثی میکردند
هر هیرویی ضد داره و هیچ هیرویی باگ نیست البته سطح پلیرا هم خیلی مهمه
امیدوارم مفید بوده باشه:)
@ba4ma3n
اينا رو در تكميل حرف شما ميگم
حرف شما متين ولي اين تلنت جديد اضافه شده ضمنا لول٢٠ يعني همون موضوعه جلوگيري از فرار در گنك ها پيش مياد(فقط تلنت پچ ٧ نه!! يه عمره با بلاد كانترش ميكرديم كسيم براش لنز نميره به فرضم بره لنز از پچ 6.88 اومد ولي بازي ٧ساله اومده)
اينكه فقط بهش فضا نديم و گنكش كنيم يه حرفه و اين كه ميريم گنكش كنيم نذاريم بلينك كنه يه حرف ديگس اما بعد از كلي بازي با am ميتونم با جديت بگم لژيون خيلي خوب ميزندش مخصوصا كه از هيروهايي هست كه پايان افزايش قدرت نداره
يكي اين يكي موت يعني اگه ميخواي بزنيدش صد درصد دووم يا آيتم سايف آف وايس مهارش ميكنن براي همين براش آقانيم دادن كه با لينكن دوتا اسپلو مهار كنه
——-
در مورد اون تلنت كه يه ايلوژن جاي بلينكش ميذاره واقعا فكر خوبي نيست چون اگه تو كمپا بذاريد بلاك ميشن مگه اينكه خيلي ديگه حواستونو جمع كنيد