درست گفتن . دیر کردی باید قبل از مسابقات پر میکردی کامل
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دئستان من یه سوال دارم چجوری میشه تو سایت dota2lounge شرط بندی کرد ؟؟؟ من مسابقه بین دو تیم tongfu با mith شرط بستم بعد یه بوت اینوات ترید داد من 2 تا ایتم دادم بعد زد که این 2 تا ایتم برای تیم tongfu شد یعنی چه ؟؟؟؟ بعنی اگه tongfu ببره اون 2تا ایتم من تورنومت حساب میشه ؟؟؟:-/
منم میخواستم همینو بپرسم ، ولی اگه ممکنه لطفا یه نفر کلی توضیح شرط بندی رو
ببخشید اخر بازی به جای ایتم هرو به من ایتم bloodstoneداد
حالا این به چه دردی میخوره؟
سلام
بابا از ساعت 2 تاحالا دارم دانلود میکنم هر یه مگ یه بار تایم اوت میده! region رو بذارم کجا؟! Paris-france**germany-frankfort-saudi arabia**uk-london تست کردم همش اررور میده چی کار کنم؟
سلام
ببخشید از کجا بفهمیم ایتم داده میشه ؟ چون بعد یه بازی دوتا ایتمو نشون داد ولی تو بکپکم نرفتن !؟!
راه آسونترش هم وجود داره
هر آیتمی که رفت سمت چپ برای شماست
دوستان میشه طریقه کامل شرط بندی تو سایت dota2 lounge توضیح بدید ممنون میشم :x
دوستان این اهنگ های دوتا 2 رو میشه یکی بزاره برا دانلود؟ ممنون
Sent from my C6602 using Tapatalk 2
با قند شکن برو ببین
http://www.youtube.com/watch?v=O9n8ZKZwO_I
دوستان من یه autograph می خوام ترید کنم اما بدون اسم چه جوری میشه اسم بازیکنان نوشت که ارزشش بره بالا مثل admiralbulldog????
من درست متوجه سوال شما نشدم ، اما پاسخ میدم اگر به پاسخ خودتون رسیدید که هیچ ، اگر نه ، سوال رو درست تر جمله بندی کنید
شما اگر بازیکنی مثل LodA می خواین ، اونو تردد میکنید و موقع ترد روی خود ایتم وایسین نوشته که مربوط به چه شخصی هستش ( البته قبل از تردد ، وقتی توی سایت میگرید طرف خودش میگه ماله کیه ، برا اطمینان گفتم ) بعد autograph رو روی ایتمی که می خواین use میکنید مثلا dc hook بوچر ، بعد زیر اون ایتم امضای بازیکن مورد نظر میوفته که قیمتش میره بالا ، من یادمه روزی که اومد به طور مثال dc hook با قیمت 39 کی ، روش autograph dendi زدن و اون رو با قیمت 109 کی میدادن !
It is now possible to override the control of the stats dropdown via a new option under the game settings which will allow you to choose a custom stat dropdown instead of the one the broadcaster has selected.http://www.cyborgmatt.com/wp-content...asterStats.jpg
این چیه؟
من از آخرین آپی که اومده با این دایره که رنج skill رو نشون میده به مشکل بر خوردم
برای skill هایی که رنج بالایی دارند مثل hook shot یا powershot یه ذره که صفحه از هیرو دور میشه دیگه دایره میره :|
سلام
خود dendi و بازیکنهای معروف جداست مثلا شما باید خود autograph LodA بگیرین که تقریبا 80-100 دلار میگن که من الان دارم میبینم 40-50 key میدنش یا dendi هم 100 key میگن ، پس با توجه به قیمت این ها ، ایتم شما با ارزش میشه و اینطور نیست که تبدیل شدنی باشه ، اگر اینطوری بود همه اینکارو میکردن ! اونیم که میگی به طور مثال ممکنه مربوط به پلیری مثل Vidotto باشه که خیلی اسمی نیست و 3-5 key میدنش . یعنی به قول خودت ساده
امیدوارم به پاسخ رسیده باشی اگر سوالی داشتی در خدمت شما دوستان عزیز هستیم
سلام . شما میدونید 1 شهریور Update جدید دوتا 2 بود بعد امروز امده دوباره به من میگه اپدیت کن . درحالی که من 2 روز پیش اپدیت کامل کردم و دیروز 4 دست پلی کردم بدون مشکلی . ولی امروز گیر داده Update میخواد:-s راهی هست اینطوری نکنه؟
مقدار اپدیتش چقدره ؟
دوست عزیز برای یک سوال که تاپیک نمیزنن ، شما از این به بعد لطف کنید به تاپیک زیر برای پاسخ سوالتون مراجعه کنید :
کلیک کنید
بتونیم حتما بنده یا دوستان پاسخ سوالتون رو خواهیم داد
امروز بعد از کلی ماجرای نصب کردن دوباره استیم و آپدیت و... و نصب دوباره بازیها وقتی میخوام برم داخل دوتا 2 تو اون صفحه Loading که لوگو بازی میاد چند ثانیه میمونه بعد میپره بیرون !
دوستان راهنمایی کنند لطفا
سپاسـ
با پروکسی تست کردی؟
یه بار تست کن
با پروکس*ی که میرم تمام کانکشن ها قرمز میشن فکر کنم مشکل از نت باشه :-s :-؟
اینترنت مخابرات از این مشکلات زیاد داره
فقط میتونی صبر کنی
محض اطمینان چندتا استامینوفن بخور تا امشب اگه نتونستی بازی کنی راحت بتونی بخوابی
بدن درد شدیدی در انتظارته
من امشب ترامادول هم گیرم بیاد نمیتونم بخوابم
خب دیگه به خود آیپی اصلی مربوطه که من با آیپی اصلی واسم صفحه Connecting میاد اما وقتی پروکسی باز میشه میپره بیرون
فکر کنم فقط بائس صبر کرد چون با همون پروکسی mw3 و cs go اومدن بالا...فعلا که دارم دوباره استیم رو نصب میکنم :(
داداش نمی خواد این کارو کنی از openvpn استفاده کن خیلی خوبه برو تو سایت Free VPN • 100% Free PPTP and OpenVPN Service= تو قسمت openvpn سروراشو دانلود کن بعد برنامه openvpn دانلود کن نصب کن بعد سروراشو بهش اضافه کن تو خود سایت user و pass یاداشت کن بعد یه نکته اینکه برای استیم فقط سرور اروپا با پورت 80 کار میکنه بقیه سروراش برای استیم جواب نمیده :D هر یک هفته pass عوض میشه که میری از تو سایت یاداشت میکنی حالشو ببری ;;)
اه خسته شدم یارو fb میده بعد leave :| این Europe که 90% بازی کنا روسی هستند.کاری نمیشه کرد که این هارو از اروپا ریشه کن کرد؟جایی پستی توی dev نیست بریم اعتراض کنیم
بخدا دیگه نمیشه این جا از grena هم بد تر شده