بهترین دوتا باز ایران چه نام دارد ؟>
نمایش نسخه قابل چاپ
بهترین دوتا باز ایران چه نام دارد ؟>
تو این اپدیت اخریه دوتا 2 من مشکل پیدا کرده یه دفه میاد یبرون بعد که میای دواره باز کنی می نویسه بازی در حاله اجراس بعد از چند مین صبر کردن که ایکون ابی می شه میری تو بازی می پره بیرون دوباره ....
سلام دوستان من یک مشکل دارم که وقتی تو استیم بازی اجرا میکنهفایل پیوست 1406این پیام رو میده و وقتی پلی میکنم تو بازی مینویسه searching for dota2network کسی میدون چرا تا همین دیروز خوب بود
سلام دوستان یه تقاضا دارم میشه زمان بازی های ti3 رو به وقت ایران بگین کی شروع میشه تا از دیدن بازی جا نمونیم :D
جمعه شب اولین بازی هست.
برای دیدن مسابقات هم به هیچ چیزی نیاز ندارید. اگر اینترنت پر سرعت دارید، توی Twitch یک اکانت بسازید و به Steam لینک کنید. اونجا ببینید. معمولاً گزارشگری اونجا خیلی باحالتره.
چجوری میشه تو دوتا 2 ریپلی رو نگاه کرد ؟
هردو رو بگین که اگه match ID داشتم چیکار کنم اگه خود ریپلی داشتم چیکار کنم .
مچکریم
ببینید چند حالت داره. موقعی که مسابقات دارن به صورت زنده پخش میشن، وارد قسمت Watch از بالای صفحه شده، به بخش Tournament میرید و بعد The International 3 رو انتخاب می کنید. آخرین بازی که در حاله انجامه رو Watch میکنید. بازی های قبلی هم درون همون صفحه هستند. جلوشون دکمه Details هست. اونو می زنید و بعد دکمه Download Replay . یه مدتی طول میکشه بعد که دانلود شد، می تونید از همونجا بزنید ببینید. یا به بخش Downloadedـه همون Watch Tab برید.
Match ID هم توی بخش Live Games می تونید سرچ کنید و به روش قبلی Replay رو دانلود کنید.
دو تا کار بهت می گم بکن، کارت راه میفته.
اول اینکه توی خود نرم افزار استیم، روی دوتا 2 راست کلیک کن، Properties ... بعدش Launch Options رو پیدا کن و توش اول - و بعد console رو بنویس ... یعنی دش کنسول بدون فاصله
این کار رو که کردی توی بازی وقتی ویدئو رو میزنی دانلود شه و 0 درصد می مونه، با دکمه \ یا دکمه بالای TAB که کنسول اکثر بازیا اونجاست، کنسول رو باز کنی، بعد یک مدت لینک دانلد ویدئو رو اونجا می نویسه که می نویسه نتونست بهش کانکت شه ... لینک رو از اونجا کپی کن و با دانلود منیجرت دانلودش کن، بعد فایل رو آنزیپ کن و بریز توی Steam> Steamapps> Common> dota 2> dota > replays ... بعد توی بازی برو بخش Watch > downloaded ... اونجا فایلی که گذاشتی هست بزن نگاهش کن لذت ببر
سلام. اقایون من یکی از دوستام داخل اکانتش یه هد Arcana لینا با 10-12 تا کی داشت. امروز اومده دیده کلا همه ایتماش پاک شده هیچی نمونده از ایتماش. هیچ جوری نمیشه بر گردوند؟ از تو استیم تیکت بدیم جواب میدن؟
جالبه من 60 min بازی کردم بازی رو هم بردم نه point داده نه win اصلا تو View all games هم نیست کسی تا حالا هم چنین مشکلی داشته؟
(VALVE is retrade)
بچه ها یه سوال .
میشه توی حالت افلاین یه جور بک اپ بگیریم از اینونتوری که بتونیم از ایتمایی که داریم استفاده کنیم؟ یا راهی نیست ؟
چون من یه روز نت نداشتم تست ردم ایتم کلا نبود و همه چی حالته نرمال بود
مجدد بابت سوال شرمنده یکی میتونه راجب ع این رویداد یه توضیحی بده ؟
Diretide
البته لینکشو پیدا کردم :http://dota2.gamepedia.com/Diretide
عکسش شبیه هالووینه انگار اره؟
آقا آپدیت نمیشه چرا ؟ روی 2.9 مگ گیر کرده دیگه تکون هم نمیخوره ...
سلام
ببخشید من یه مشگل تو این آپدیت آخریه پیدا کردم نمیتونم دانلود کنم اگه میشه یه دوست عزیز می تونه برام آپلود کنه بازی رو.
:( plz
1 هفته بازی نکردم.
خسته نباشید.
من چجوری میتونم courir رو unusual کنم؟! یعنی همون بش effect اضافه کنم
مثلا من تو پروفایل خیلیا همین couria معمولی رو unusual میکنن
سلام آقا چرا بعضی ریپلی ها تو پوشه ریپلی هستن ولی تو بازی تو قسمت دانلودد نیستن؟با مچ آی دی بالا میارم میبینم ریپلی مشکل نداره .چرا تو قسمت دانلودد بازی نیست؟
سلام mr yakuza
فکر میکنم در مورد Greeviling هست.اخه کریسمس پارسال داشتیم این Greeviling رو.(البته شایدم نباشه نظرم رو گفتم):)
2 تا راه به نظرم میرسه که انجام بدین شاید درست شد
یکی اینکه دوباری کپی کنید
2 . روی Dota 2 اینکار رو انجام بده : روش راست کلیک کنید و Propertis بزنید و سربرگ local File و بعد گزینه اخر یعنی veirfy ..........Cache رو بزنید تا اگر بازیتون مشکل داره براتون فیکسش کنه . قبلاش یک backap داشته باشید که اتفاقی هم نیفته . چون توی دنیای اینترنت همه چیز ممکنه . صبر کنید که 100 % تموم بشه
برام پیش اومد که بعد درست شده
موفق باشید
ببین دوست عزیز شما به هیچ صورت نمیتونی این courier رو unusal کنید ، این دسته از courier ها فقط توی chest دارپ میشن که دارای unusal هستن فقط بدون efect رو میتونین از shop بگیرین در chest شانس شما برای دارپ شدن 1% هستش ممکنه 2 تا باز کنی در بیاد ممکنه مثل دوست من هم 147 تا باز کنی در نیاد !
ببخشید من کتابمو کامل کردم الان همه ی استایل کوریر بازه اما 2تا استایل بسته هستش چیکار کنم که باز بشه ؟
خواهشا توضیح داد کسی کامل باشه .