سلام
لطفا یکی کمکم کنه
کلاhudبر عکس شده
http://up.codfans.ir/uploads/141785438581921.jpg
مشکل حل شد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
لطفا یکی کمکم کنه
کلاhudبر عکس شده
http://up.codfans.ir/uploads/141785438581921.jpg
مشکل حل شد
درود
تا 24 ساعت جواب میخوام :d چون الانشم دیر شده :( ممنون میشم جواب بدید به سوالم
این ساعت cet چیه ؟!
من یه تورنومنت خارجی ثبت نام کردم . ساعت شروع بازی ها پس فردا ساعت 18:15 cet نوشتن..
حالا این cet به ایران ساعت چند میشه ؟!
چقدر اختلاف دارن ؟!
خواهشا اگه مطمئن هستید بگید...تا دیر یا زود نیاییم برای تورنومنت منتظر لابی باشیم !
ممنون
CET مخفف Central European Time هست که 2:30 از ساعت ما عقب تره.
18:30 CET به وقت خودمون میشه 21:00
صحبت دوستمون درسته
اما من کاملش کنم که اطمینان کامل واست ایجاد بشه
در واقعا CET یا Central European Time همون اروپای مرکزی هستش که شامل آلمان و سوئیس و ..... می شوند که 2:30 ساعت با ساعت کشورمون اختلاف دارن و به گفته دوستمون عقب تر از ساعت ماست
برای شما که زده 18:15 CET میشه 20:45 به وقت ایران
دوستان من یه 40 روزی میشه توی سرور های اروپا تایم اوت دارم . یعتی سه بار 200 مید بعد یه time out مید در صورتی که توی سرور 4.2.2.4 به صورت نرمال داره همون 200 رو میده کسی راه حلی نداره به پشتیبانی زنگ زدم پورت هم ریست کردن ولی مشکل حل نشده.
سلام.
دوستان اگر کسی آیتم فایل پیوست 3277 رو داره(یا آیتم هایی شبیه به این که شکل موس رو تغیر میدن) لطفا به پوشه Steam بروید و مسیر زیر رو دنبال کنید Steam\SteamApps\common\dota 2 beta\dota\resource و فایل cursor که حجم کم تر از 5 MB داره رو آپلود کنه.
اگه در توانتون هست لطفا انجام بدید به این فایل نیاز دارم.
سلام دوستان من فولدر Dota2beta رو دارم به صورت کامل استیمم رو قبلا حذف کردم الآن نصب کردم بدون بک آپ میتونم با همون بازی کنم؟
حجم فولدر 11Gb هست
عزیزان این high skill و normal و very highskill که تو dotabuff میزنن زیر بازی ها چیه ؟
نبود کسی جواب مارو بده؟
آقا یه سوال ......... چرا برا همه mg 250 آپدیت اومده ولی برا من 3.3 gb ؟؟؟؟؟؟
یک سوال دارم .
چطور میشه تنظیم کرد تو گیمRange هوک یا هر اسپلی رو با فلش سبز نشون بده؟
دوستان میشه در رابطه با ایتم Diffusal Blade نوضیح بدین و بگین چطوری کار میکنه و چطوری دوباره پر میشه ؟
Diff blade یا همون Purge چند کارس
روش شارژش : شما وقتی لول 1 رو میگیرید 8تا شارژ داره وقتی تموم شد شما میتونید لول 2ش رو بخرید و 8تا شارژ بگیرید.
1. هر attack شما 25تا mana burn خواهد داشت(illusion های melee هم این قابلیت رو خواهند گرفت به خاطر همینه که روی هیرویی مثل PL اولین ایتمی هستش که میبندن)
2.اگه روی یه illusion یا unit احضار شده زده بشه 99999 تا خسارت بهش وارد میکنه.
3. buff های منفی(مثل dust) رو از بین میبره(اگر روی خودی ها استفاده بشه)
4. اگه روی حریف استفاده بشه حریف slow میشه.
آفا چرا حجم آپدیت اینقدر برا من زیاده
3.4 گیگ زده ولی برا بعضی از دوستام 250 مگ بوده :|
دوستان یکی توضیح میده ابزار Work shop دوتا2 چیه . و چه کار هایی میشه باهاش کرد ، حجمش چقدره چطور میشه دانلود کرد.
خوش بحال شما که 3.3 گیگ آپ اومده براتون ! واسه من 6.6 گیگ آپ اومده :| ( workshop هم دانلود نمیکنم.. )
سلام
من موقع شروع بازی مودمم ریستارت میشه:(
میشه یه نفر یه راه حل بده
سلام
تو بازی وقتی میرم به inventory جعبه ای که از هر 10 تا 15 لول اپ میشدی برات ایتم میداد الان اون نیس دیگه.چیکار کنم
کککککککککککککککککککککمممم مممممممممممممممممممممکککک کککککککککککککککککک کنین لطفا
چرا؟
من که تازه گرم میشدم
فک کنم دلیلش اینه که دیگه چون فقط bundle دراپ میشه.
این جعبه ها منبع بی شمار ایتم بود. مخصوصا کسایی که book TI4 رو داشتن پشت هم لول آپ میشدن سریع این جعبه هارو باز میکردن.
درود
میخواستم بدونم چطوری میشه کل میپوهارو عین قسمت 81 دوتا weekly با هم جا به جا کرد همه رو یکجا ؟
بعد این ایتمای دوتا 2 به چند دسته تقسیم میشن و این ایتم immortal که میگن چیه ؟
برای کل meepo ها که meepo اصلی به عنوان مثال از TP یا blink استفاده میکنه بعد پشت سره هم و سریع با استفاده از Tab و poof بقیه meepo هارو TP میکنه.
ایتم های دوتا به : common - uncommon - rare - mythical- legendary - arcana- ancient - immortal تقسیم میشن(بعد با استفاده از جم و اینجور چیز ها به inscribed و autographed و ... تبدیل میشن)
common و uncommon قسمت های عادی هستند که فقط قیافه هیرو رو عوض میکنند.
rare هم قیافه رو عوض میکنند ولی از زیبایی بیشتری برخوردار هستند و قیمت های متفاوتی دارند که البته توی trade هم خیلی ازشون استفاده میشه.
mythical معمولا با یک یا چند تا gem هستند که ممکنه kinetic مخصوص هیرو باشه(به عنوان مثال set هیروی jugg به نام balance of the bladekeeper(جم های kinetic تغییراتی در اسکیل ها و icon ها ایجاد میکنند)
legendary هم مثل mythical ها هستن ولی از جزیات بیشتری برخوردار هستند
arcana محبوب ترین دسته ایتم ها که وقتی استفاده میشن هیرو رو به کلی عوض میکنند(از کل icon ها و mini map icon گرفته تا صدا و روش cast اسکیل ها)
ancient راستش در حال حاضر فقط یک courier با این درجه کیفیت وجود داره که حدود 500کلید هستش.
immortal ایتم هایی هستند که 100% حداقل یکی از اسکیل های هیرو رو تغییر میدن یا effect خاصی دارند و فوق العاده زیبا هستند .به عنوان مثال یکی از مشهور ترین ایتم دوتا 2 که همون dragon claw hook هست برای هیرو pudge یک ایتم immo هستش.
(گرون ترین ایتم دوتا 2 که golden baby roshan هستش که یه ایتم Immo هست)
نه عزیز این شانس رو داشت که ایتم های mythical و arcana دراپ کنه
من خودم ازش 3بار mythical گرفتم با kinetic*
- One random cosmetic item of Rare or higher rarity from the current drop list.
دوستان این پیغام رو دوتا داده بهم ، چی میگه؟
We've recently taken action against one or more players you've previously reported for bad conduct. You have received an additional report submission to use. Thanks for your help in making the Dota 2 community a friendlier place.
گرونترین ایتم فکر کنم Lava baby roshan باشه نه Gold.
سلام دوستان من دوتا2 رو دانلود کردم ولی بازم 0 شد!
ولی فولدر Dota2 beta رو کامل دارم با اون میتونم بازی کنم؟
اگر از خود استیم قبلا کپی برداشتی بله دوباره کپی کنید و باقی مانده رو اپدیت میکنه
با عرض سلام خسته نباشید
من تازگی به دوتا 2 پیوستم
دوتا دو رو با گرفتن فایل های بکاپ استیم از یکی از دوستام نصب کردم و بدون مشکل هم وارد بازی میشم و بازی میکنم
ولی بکاپ مال قبل از این آپدیت آخر بوده
الان بازی توی استیم میخواد آپدیت بشه ولی آپدیت حجمش برابر با کل بازی هست ...
میخوام بدونم کلا با هر بار آپدیت باید کل حجم بازی رو دوباره دانلود کنیم ؟؟
یا مثل خیلی از نرم افزار ها با یک حجم کم تر آپدیت میشه ؟
چون الان با هر بار باز کردن استیم شروع میکنه به دانلود دوباره دوتا 2 با اسم آپدیت :|
اگه جواب بدید ممنون میشم .
اگه نیاز به تصویر یا توضیح بیشتر بود ذکر کنید .