عجببببب 2 تا دیگه بردم جریمه شد 3 تا چرا ؟ 1 دونه یود که !!!!!!!!!!!!!
چررت ترین سیستم انلاینی که تا حالا دیدم delete game خلاص !!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
عجببببب 2 تا دیگه بردم جریمه شد 3 تا چرا ؟ 1 دونه یود که !!!!!!!!!!!!!
چررت ترین سیستم انلاینی که تا حالا دیدم delete game خلاص !!!!
یکی گفت میای ترید کنیم این عکسه آیتمامه !
منم دان کردم باز کردم :|
بعد اینطوری شد فک کنم تروجانه !
چطوری پاکش کنم ؟!
http://up.vbiran.ir/uploads/34504147...1_Untitled.png
a
با تشكر از جناب محمد خان
http://forum.dotabaz.com/thread2583.html
یارو تروجان انداخته رو سیستم شما نحوه ترید میدی ؟!
آیدیامو دزدید رفت مهم نیست نرینه به pc !
والا واسه پاک کردنه تروجان من یکی که راه سریعی بلد نیستم، شاید خوده فایل رو هم دستی پاک کنی تروجان حذف نشه من اگه جات باشم انتی ویروسو اپدیت میکنم بعد اینترنتو قطع میکنم با حوصله سیستمو اسکن میکنم..... ولی درکل اگه mobile authenicator ات فعال باشه و همینطور ایمیلت هم به گوشیت لینک کنی نمتونه بدزده،
فقط وقتی اپ استیمو باز کردی قبل از unfroze کردن یادت نره رمزتو عوض کنی
سلام.
دستی پاک کردم درست شد ...
دوستان اصلا اصلا اصلا رو لینکی که نمیدونید چیه کلیک هم نکنید !
الان هم کل گیم من پاک شده باید دوباره 7 8 گیگ دانلود کنم ...
-------------------
دیشب توی dota2loung بودم و پست زده بودم واسه ترید این یارو هم منو ادد کرد گفت این عکسه اینوتوری منه ...
منم لینک رو زدم و ...
چرا بعده رنک ک میرم میزنهcalibrating?:((
چیکار کنم اینو نزنه:(
دوستان یه سوال تو قسمتpractice with botsفقط حدود بیست تا از هیروهارو همیشه میاره. چکار کنم که همشون بیان؟ لطفا هرکی میدونه بگه.
الان تو بازی هست جناب
..........................
دوستان ببخشید تو بخشpractice with botsهمیشه یه بیست تا هیرو رو فقط میاره . چکار کنم همشون بیان؟ لطفا هرکی میدونه بگه.
دوستان یه سوال داشتم . به نظرتون اگه همه کری ها فول ایتم بشن کدوماشون از بقیه سرترن؟
هیچکدوم!
تاپیک بحثش داخل انجمن هست. اینجا
یکی از امتیاز های بزرگ دوتا اینه با وجود 109 تا هیرویی که داره هیچکدوم برنده مطلق نیست و هر کسی ضد خودش رو داره
carry های زیادی داریم که single target یا تک هدفی هستند و توسط carry هایی که ایلوژن ساز هستند مهار میشند از طرفی carry های ایلوژن ساز رو carry های cleave/aoe damage مهار می کنند و...
سال های خیلی قدیم یک تحقیقی تو سایت playdota.com شد که icefrog 4 تا هیروی اول دوتا رو نام برده بود! اول storm دوم tinker سوم sf و چهارم invoker. این برای قبل از دوتا 2 هست و خیلی قدیمیه
خب مثلا اگه برای فانتوم اساسین battle furyبگیریم دیگه فانتوم لنسر رو ناکار میکنه؟؟
ویه سوال دیگه که داشتم این بود که فانتوم اساسین فول ایتم چه هیروهای فول ایتمی رو اصلا نمیتونه بزنه؟
نه بازم نمیتونه. مگر اینکه 2 تا باشه تا 70 درصد بشه اونوقت چرا احتمالش بیشتر میشه
همم ck, sven, dusa, slark, wk, jugger و...
البته در مورد اسلارک اگر hpش زیاد باشه یا satanic داشته باشه قضیه فرق میکنه
pa اما early game یا همون اوایل بازی نسبت به تمام موارد بالا برتری داره! کلا pa توی early game مشخص میشه چی کاره هست.
بازیکن هم مهم ترین نقش رو داره. به شخصه بارها وبارها با am بدون mkb زدمش یا با slark
من خودم باlcکار میکنم. ولی دوست دارم هیرویی پیک کنم که اگه فول ایتم بشه کسی جلودارش نباشه. به نظرتون با lcمیشه یا به نظرتون هیروهای بهتری هست؟ اگه هست بهترینش یا بهتریناش کدومن؟
چنين هيرويي وجود نداره هيچ هيرويي نيست كه به تنهايي بتونه همه رو بزنه يا فول آيتمش رو كسي نتونه بزنه البته در شرايط برابر حالا اين يعني چه؟ يعني اينكه يك هيرو در بازي قوي بشه كه همه رو بزنه به فارم اون هيرو و عكس العمل بازيكن و البته شانس بستگي داره در اين بين همكاري تيمي هم حرف اول رو ميزنه كانترينگ زماني جواب داده كه هيروي مورد نظر نتونه فارم كنه و لول نگيره چه بسيار گيم هايي كه كانتر ها شكست خوردند پس منظور از شرايط برابر يعني همين يعني حريف هم فول آيتم
بذار يه مثال بزنم همين لژيون رو فول آيتم در نظر بگير اگه bkb نداشته باشه كريستال ميزندش!! بعله دو ميكنه روش بعد يكش ميكنه بعد التيميت ميكنه اينويز ميكنه ولي اگه bkb داشته باشه كريستال كه سهله آنتي ميج رو هم ميتونه بزنه خب آنتي ميج نميتونه بزندش؟؟ چرا ابيسال ميبنده و ميزندش بترفلاي ميبنده و ميزندش
پس هر هيرويي روش شكست دادن خودشو داره
Sven رو درنظر بگيريد فول آيتم كه ميتونه سريع تيم حريفو نابود كنه خب حالا بلينك ميكنه توي فايت اوراكل روش دو ميكنه يا يك هيرو ديگه هگزش ميكنه يا ابيسال داره تيم حريف پس بالاترين قدرت در دوتا٢ رو تيم داره تيمي كه ساپورتاش بهتر در ارلي عمل كنن كري هاش قوي تر ميشن تيمي كه به موقع عمل كنه بهترين هيرو هاي فول آيتم هم نميتونن شكستش بدن
يكي از دلايلي كه دوتا٢ بالانسه همينه هر هيرويي راه مقابله ي خودشو داره.
چرا در دوتا٢ امكان كامبك هست؟؟ چون ميشه با بستن يك آيتم يا رسيدن به يك لول خاص كري هاي حريف رو شكست داد و گيم رو برگردوند
ز امروز صب نمیتونم gply باز کنم تا بازش میکنم error میده چه طوری مشکلشو حل کنم؟
دوبارم نصبش کردم ولی تاثیری نداشت
لطفا راهنماییم کنین
با تشکر
بله شما درست میگید ولی بعضی هیرو ها واقعا اگه ایتم بیارن زدنشون واقعه سخت میشه. مثلا مدوسا اگه فول ایتم بشه لول یکشو فعال میذاره لول دو رو هم روشن میکنه . بعد با یه التیمیت زیبا یه رمپیج خوشگلم میگیره. شاید بعضی هیروها مثلا انتی میج اونم به نظر من با درصد کم بتونه بزنتش چون تا بخواد بزنه میبینه سنگ شده و با ضربه های قوی مدوسا اونم در التیمیت دیگه مرگش حتمیه. البته واقعا کار گروهی حرف اولو میزنه.
اين فقط يه احتمال كمه چون آنتي ميج بلينك داره ميتونه در اين شرايط فايتو ترك كنه چرا فقط آنتي ميج؟ مدوسا كري٢ هست و كري هاي سه ميتونن بزنندش اصلا قبل شروع فايت ميتونن سايلنسش كنن و بزنندش ريكي مثلا
حرف دوم برابري در فارمينگه كه اگه مدوسا رو فول آيتم در نظر بگيريد بايد آنتي ميج رو هم فول آيتم در نظر بگيريد آنتي ميج هم بيكار نمي مونه اگه مدوسا التيميت داره آنتي ميج ميتونه ابيسال بره اصلا ميتونه بترفلاي ببنده و چند ثانيه پشتشو به مدوسا بكنه بعد برگرده و بخوردش!!
اين اشتباهه اون كه شما ديدي مدوسا رو نميشده بزنيد به خاطر فارم عالي و جلو بودن در لول گيري بوده هر پليري كه عالي بازي كنه هيروش خفن ميشه نميشه زدش :|
کسی میتونه کامل توضی بده ک چکار باید کرد ک تو گیم voiceداد؟
امروز جي پلي كلا خيلي لگ داشت كلا سرور هاش قاطي كرده بود ولي بعد از ظهر درست شد
برادر جواب سوال اون يارو رو اون بالا دادم گفتش جي پلي اش ارور ميده منم جوابش رو دادم حواسم نبود نقل قول نكردم
آخه اینجا چه ربطی به جی پلی داره ؟ تو تایپک مناسب بحث کنید ::kappa::
اخه كل اين سايت شده دوتا دو يكي هم بخاد يه چيز بگه ممكنه با دوتا دو موضوعش يكي نباشه شايد يكي امكانات نداشته باشه دوتا بازي كنه مثل خودم يه مشكلي پيش بياد مجبوره تو تاپيك هاي پر بازديد مطرح كنه (بابا سخت نگيريد دوتا دو همون دوتا يكه منتها كرفتنش چلوندنش تو زعفران خابوندنش بهش كنجد مالوندش تازه شده دوتا دو )
در چه زمانی برای اینوکر 1 و 3 میرن چه زمانی 1 و 2
داداش اونو ٣و١ بنويسيد :|
وقتي ٣و١ پر ميكنن و فشار روي ٣ به اصطلاح بهش ميگم اينوكر اگزورت اسكيل هايي با دميج بالا توليد ميشه براي مقابله با هيروهاي اتكر ميد خيلي خوبه از طرفي براي گنك كردن استفاده ميشه و اين نوع اينوكر كري٢ هست هر٣ به شما دميج اضافه ميده در مواقعي كه اسكيل افزايش دميج براي هيروهاي خودي توي بازي باشه مثل اسكيل٣ drow ranger يا اسكيل سوم لونا و ونجفول اگزورت خيلي عالي ميشه
٢و١ رو به اصطلاح بهش ميگن اينوكر كواكس-وكس در مواقعي استفاده ميشه كه هيروي حريف در ميد بسيار اينتل باشه مثل od اين نوع اينوكر كري يك هست.
بازي كردن اين نوع اينوكر سخت تره و البته سرعتش بيشتره ms بالاتري داره و hp region و mana region بيشتري داره در حالت اول هيروي شما اتكر ميشه و در حالت دوم كستر ميشه
زماني حالت دوم رو بازي كنيد كه امكان فرار از اتك هاي شما وجود داره با يك اوركيد و چند اسپل كارشو بسازيد و زماني كه هيرو هاي ضد اينتل مثل نيكس توي بازي هستند اگزورت بازي كنيد بهتره
اگه تيم حريف اتكر هايي در لين هاي مخالف داره شما ٢و١ پر كنيد بهتر جواب ميده هيروهايي مثل ريكي كه ديده نميشند با اسپل بهتر كشته ميشن تا اتك دادن :|
حالت دوم كمتر كري محسوب ميشه و ميتونه خيلي به تيم كمك كنه كري هارو فراري بده به كيل گرفتن كمك ميكنه اگه هيروي whrath king توي بازيه quax-wex بهتر جواب ميده براي كشتن اين هيرو
وقتی میخواید زیاد گنک کنید و ارلی گیمتون قوی باشه 2و 1 پر کنید چون هم اسپید بالایی میده و هم قابلیت فرار دارید ...
همینطور توی فایت ها تاثیرتون بیشتر میشه ... (این روش جلو هیرو هایی مثل لینا و تینکر و زئوس خیلی خوب جواب میده ...)
ولی وقتی میخواید بیشتر روی فارم تمرکز کنید 1 و 3 پر کنید اینطوری جلوی هیروهای melee که مید میان خیلی مؤثره !
(من خودم شخصا با 2 و 1 بیشتر حال میکنم :sm (71): )
lp از 5 تا بازی بیشتر هم میشه؟
جلوی alchemist توی لاین مید چه کانترهایی خوبه بریم ؟
و اینکه این 6 kunka چه طور و کجا باید بخوره ؛ ما هرچی ول میدیم 6 نمیخوره که :D
بستگي به سطح بازي تون داره كه بتونين الكميست رو توي ميد بزنيد ولي به طور كلي يه سري هيرو ها توي ميد خيلي عالين مثلا اگه پودج خوب هوك كنه كار حله يا نكروفوس خوبه
شش كونكا جايي كه ميخوره ميشكنه اونجاست كه تا يه محدوده دورشو استان ميكنه و دميج ميده ولي به طور كلي از توي هر كي رد بشه چه خودي چه دشمن دميج باف ميده معمولا جايي كه اسكيل اولتونو ميذاريد همونجا هم بايد التيميتو بزنيد
سلام ببخشید یه سوال من تو یه partyبودم بعد اون چهار نفر لفت دادن هرکاری میکنم بیرون نمیره ازش چکار کنم؟