نه دادا خود سایت رسمی دوتا2 گفته دوتا 2 ریبورن بزودی ،بعدش گفته تا هفته دیگه میاد.
نمایش نسخه قابل چاپ
این مشکل بیرون پریدن و فریز کردن بیشتریا دارن من با انواع کامپیوتر و اینترنت امتحان کردن
خخخ رو کامپیوتر کل همسایه ها و فامیلام دوتا نصب کردم رفتم خونشون به راحتی بازی کنم خخخ
خخخخخخخخخ:)) خداییش اینو میگن یه معتاد! Gj dude
اقایون امروز اومدم بخش DLC های دوتا رو نیگاه میکنم میبینم زده Dota2 - OpenGL support for windows کسی میدونه این چیه؟
یکی از پیش نیاز های بازیه های کامپیوتریه
OpenGL برای کارت گرافیک های ضعیف تر هست و Direct X برای کارت گرافیک های قوی تر
کارت درسته
اپدیت reborn اجباری شد مگه؟
میخوام برم تو بازی اجرا نمیشه 6.5گیگ اپدیت میده.
هر دو سوال جوابشون=بلـــــــه
فک کنم سمورف کردن سخت شد:|
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
نمیدونم چرا ولی امشب توی ریبون هر بار که توی watch بازی defense رو میدیدم این error رو میداد و بعدش بازی crash میشد.
http://8pic.ir/images/q1nl50hb0ng79anzq49l.png
دوستان من که بازی نمیکنم فعلا این 3 تا اب و هوا اومدن؟
تو یوتیوب دیدمشون پاییزیش عالی بود بهاریش خوب بود بیابونی برجور بود از بس شن و خاک بود ادم بازی رو نمیدید
اینا رو به چه کسایی میدن
من از وقتی میرم ریبورن باری لگ و دیلی فول فولم
اشکم درومده:((
یا ابلفضل چلنگا خیلی سختن یکی به من اوفتاده بود میگفت رمپیج بگیر
تازه میخاستم اسمورف کنم برا رنک ۶ هزار :)
شتر در خواب بیند پنبه دانه
دوستان برنامه open gl support for windows که جدیدا برای دانلود تو قسمت دوتا قرار گرفته به چه منظوری هست ؟
حتما باید دانلود بشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام ..میگم من یه 1 سالیه دوتا 2 بازی میکنم..الان می خوام برم یه شهر دیگه و pc مو نمیتونم ببرم....حالا مشکلم اینه که رم لپ تابم 2 ه و گرافیکش 256 (آره میدونم مال زمون تیرکمون سنگیه)...و مشکلی که دارم که فکر میکنم مال رممه اینه که تو دوتا 2 هروقت موس رو لبه صفحه میبردم یه جورایی تیک میزد نمیدونم چه جور بگم نرم و روون نیست و کلا بازی رو اعصابمه..می خواستم بدونم حالا که دوتا 2 رفته رو ریبورن و من بعید میدونم بتونم یه لپ تاپ دست و پا کنم با این سیستم میشه گیم زد یا نه؟..هر کسی هم راه حلی واسه این تیک زدن داره بگه چون اصلا ربطی به تنظیمات گرافیک داخل بازی نداره همه رو خودم امتحان کردم.(دقت کنید که گرافیک بازی فقط روون نیست) ......با تشکر
ایتم moon share چرا وقتی روی خودت میزنی غیب میشه ؟
خخخ یه بار مین 25 مون شارد میخرم میزنم رو خودم میبینم غیب میشه
شروع کردم داد و بیداد مون شارد من کو کی بردش فحش هک کلی دادم:)
چجوری میشه رو بقیه استفاده کرد من یه بار با الچمیست ۳ تا خریدم نتونستم رو کسی استفاده کنم
خب بازی مرض داره میگه ۳ تا مون شارد بخر؟
دوستان بازی توی دوتا ریبورن دیگه آیتم پیشنهاد نمیده و باید از guid ها استفاده کنیم ،درسته؟
ببخشید script یعنی چی میشه توضیح بدبد آیا قانونی هست؟
اسکریپت یعنی مثلا برای میپو ببندی بجای اینکه 5 بار پشت سر هم بزنی تا پوف کنه یه دکمه میزنی ،! یا واضح ترین مثال = مثلا اینوکر برا sun strike باید eee بزنی تا ساخته بشه،اما با اسکریپت یه دکمه میزنی ساخته میشه سریع،قانونی که خب نه،ولی انگار فعلا کاری ندارن به اینجور اسکریپت ها،ولی به اونایی که دیگه خیلی بد باشن چرا.
اسکریپ درست حسابی از اینوکر کسی شراغ نداره
من یکی داشتم خیلی بد بود اصلا نمیشد باهاش کار کرد
مشکل تو سرعت عمل ساختن لول ندارم اما تو فایت یه هو گیج میشم یه چی دیگه میسازم:)
خواهش میکنم، باید از توی اینترنت بزنید ( توی گوگل) مثلا میزنید scrept for meepo dota2 براتون میاره توی یوتیوب بعد خودش لینک میده.
بهترین کارو می کنن . این یعنی چی که یکی میره اسکریپت میسازه برای meepo یا بقیه هیروها بازی رو با اون هیرو اسون می کنه و یا یکی میاد از اسکریپت استفاده می کنه اسم خودشم میزاره Pro !! اینکه بدون اسکریپت بتونی با meepo رمپیج یا اولترا کیل بگیری یا با invoker سریع اسکیل بزنی که همه دهنشون باز بمونه این حسابه ...
دوتا با اسکریپت میشه به بیان ساده مثل GTA با رمز :|
فایل پیوست 4069
این ساپرت خیلی طولش داده اصلا جواب نداده فقط اینو همون اول فرستاد
باید این چیزایی که اینحا نوشته انجام بدم؟