آره کامپیوتر رو اسکن کن بعد پسورد ایمیل و اکانت استیم رو هم عوض کن.
نمایش نسخه قابل چاپ
در واقع اکثر آدمایی که Quick Cast بازی میکنن فقط لول هارو Quick Cast میکنن ولی اصلش لول هاا و آیتم ها هستش که خیلی Imba میشه
یادمه Tinker بر میداشتم تنها کار که میکردم این بود که موس رو میبردم رو تارگیت و همه مجیکا و آیتمامو روش یوز میکردم یارو در عرض نیم ثانیه 5 تا مجیک میخورد رنگ از رخصارش میپرید
شنیدم یه هيروي جدید قراره اضافه بشه . کسی خبر داره؟
Sent from my HTC One using Tapatalk
هیرو بعدی abysal هست یا همون pitlord .
درود
میشه این Quick Cast رو کامل توضیح بدن ؟!!
آقا راهی نداره که من دکمه ی اسپل هارو روی همون Use legecy keys بذارم ولی در عین حال هم اسکیل هام quick cast باشه ؟ آخه برای اینکه quick cast اسکیل رو درست کنی باید دکمه هارو QWEDFR بذاری ولی من به کلید های خود دوتا (مثل blink با B ) عادت کردم و خیلی طول میکشه به چیز دیگه ای عادت کنم :(
دوتاش هیرو هایه جالبی نیستن بیشتر به یه کری یا یع ساپورت خفن نیازه
این دوتا اصلا معلوم نیست ساپورتن یا کری لولاشون خیلی عجیبه
اما پیت لورد بهتره چون اولتی خیلی باحالی داره
البته این یارو سگه هم این منطقه میسس صد درصدش واقعا رو اعصابه
اصلا خدا کنه Arc warden نیاد.واقعا هیرو رو مخی بود.
قبلا اگه arc warden پیک میدادی ایتم hnad of midas میخریدی 6 میکردی میتنوستی 2بار hom رو use کنی (به علت اینکه دقیقا 1 arc warden دیگه میسازه )
اصلا 6 این بشر داستان داره برا خودش
فوق العادم رو اعصابه
اگه hand of midas دو بار کار کنه bugهه چون سیستم hom جوریه که تحت هیچ شرایطی نباید 2بار بشه use کرد و valve اگه این هیرو رو اضافه کنه ، اینو درست میکنه
ولی خطرناک ترین آیتم برای arc warden هکس و dagon lvl6+ethernal blade هست . چون 2بار use میکنی و طرفو ج... میده !!
بابا چرا فک میکنید Quick Cast خیلی پیچیدس ؟ اون پیج پشتی که دوست عزیزمون توضیح داد
بزا با مثال برات بگم
فرض کن یه هیرو هستی و یه هیرو دشمن جلوته
در حالت معمولی:
1.باید یه کلیک(با کیبورد) بزنی که اون کلیک مجیکت هست مثل Q
2.با موست یه کلیک دیگه بزنی روی دشمن و هیرو مجیک رو بزنه
در حالت Quick Cast قسمت 2 حذق میشه حالا چجوری ؟
توی Quick Cast وقتی یه مجیک رو کلیک میکنی هرجایی که نشانگر Mouse ـــت باشه دقیقا اونجا مجیک رو میزنه به بیان دیگر :| :
وقتی Q زدی دیگه نیازی نیس که روی دشمن (یا زمین) کلیک کنی خودش اتوماتیک کلیک میکنه جایی که موست هس که اصلا هم سخت نیس فکر نکن چیزه خیلی سختیه که موست رو تنظیم کنی و... چون همه چی با تمرین امکان پذیره یه مدت بازی کنی عادت کنی به صورت ناخودآگاه همه مجیکاتو میتونی با Quick Cast بزنی که خیلی توی زمان میوفتی جلو در این حد میتونی بیوفتی جلو که وقتی با بوچر هوک میکنی تا هیرو بیاد سمتت میتونی 3 نا مجیک بزنی روش ( Dagon , Etereal , urn ) توی اون مدت کم...
منظورم اینه من هم Quick cast میخوام همچنین کلید های اورجینال خود دوتا مثال میزنم : blink = B - HOOK=T و ... چون وقتی حالتی بذاری که کلید اسکیل های 1 تا Ulti رو روی همه ی هیروهای یه تعدادی دکمه ی تعیین شده بذاری نمونه گفتم qweDFr ، اون وقت نمیشه quick cast رو فعال کرد . امیدوارم اینبار فهمیده باشین :)
سلام ببخشید کسی یجایی رو به من معرفی میکنه تو تهران ازش بازی رو بگیرم؟گشتم پیدا نکردم در زمن دو رو بر نارمک و نظام آباد باشه لطفا.
داش خب از نت بخر
5 تومن بیشتر پولش نیست با اضافه پست
اخه یه بار ازنت خریدم مال احد بوق از آب در اومد.
این اصلا یه کری وابسته به آيتمه و فقط این اولتيشه که خاصش کرده . این براش هرچی آیتمی که اکتيو داره خوبه مثل هند یا شیوا و ......... اما باگ اینه که رفرش ببنده و اترنال و دگون . کسی زنده نمی مونه و یه بديه دیگه هم که داشت این بود که یه لول داشت یه من ميزاشت که رنج کستش خیلی بود و دميج زيادي هم داشت که اگه کسی کارش خوب باشه بهترین حرسر میشد . امیدوارم arc warden بیاد چون یکی از هيرو های مورد علاقه منه
اونطور که من شنیدم اول پیت لرد رو میدن بیرون بعدش میرن سراغ زت !
طبق شایعاتی الان تو dota 2 test پیت لرد به اسم abyssal underlord حضور داره :|
بله با همین اسم حضور داره .
دوستان بعد مدت ها دوتا 2 اومدم دیدم دوتا 2 ام اینطوری شده چیکار کنم درس شه ؟
دلم تنگ شده برا دوتا 2 :|
http://forum.dotabaz.com/uploaded/999_01397326732.png
انصافا پیت لرد بدترین هیرو هست برا فست پوش
از الان هر بازی که پیت لرد باشه سریع تموم میشه یه هو میبینی کل تیم مقابل میریزن تو بیس همه چیو نابود میکنن
دیگه هم نمیشه اینویز کرد رفت بیس رو اورد پایین راحت تلپورت میکنه دف میکنه
are u kidding me?
پیت لورد نیومده که هنوز..
دوستان یه سوال قبلا مملی یه روشی گفت برای استک کردن ANCIANT کریپ ها! یه ویدئو بود ،حالا من هر چی اون روش رو تست میکنم کار نمیده! یعنی موقعیت اولی که شیفت میکنم کریپ ها هستن موقعیت دوم بیس هست و موقعیت سومbarrac radiant هست،! بعدش که کریپم میره اونجا باید چیکار کنم؟ خواهشا تا قبل ساعت 10 - 11 جواب بدید مرسی)
اینم لینک یه ویدئو از استک کردن
https://www.youtube.com/watch?v=44quecsZKWk
این قضیه اورب رفرش برا اسون چیه دمیج 9 برابر میشه؟
راسته کریتیکال کامل با مانکی تداخل داره یا شایعس
در مورد استک این کریپ های کهن من قبلا یع ترفندی از الچمیست دیدم که سر ثانیه 53 اسید میزد بعد اینکه 3یا4 بار استک شدن سر ثانیه 51 میزد
بعدش یه هو کلی پول گیرش میومد
این اون نیست اونی که تو میگی خیلی قدیمیه!
وای خدای من به حرف مملی رسدیم امروز الچه تیم ما توی مین 1 ( 1 تمام ) میداس خرید،توی مین 9 radiance خرید :| مین 14 هارت خرید ( چطور خدا!!!!) مین 32 4 تا آقانیم برای ما + abyssal + boots of travel lvl 2 + battle fury داشت :| 490 لست هیت هم توی 32 مین زده بود ،واقعا باورش سخته!
رکورد الچمیست ماله یکی که اسمش یادم نیست بود که 1800 gpm داشت
مین 20 فول ایتم شد مین 25 5 تا اقانیم خرید مین 30 یه فول ایتم دیگه هم تو بیس داشت:-o:\
اسمش <wagamama بود!
سلام دوستان من هاست بوت نصب و اجرا میکنم فقط مشگلم اینکه وقتی میرم جوین بشم تو هاستم کلیک میکنم برم داخل یه صدا ی میده بعد دوباره میبینم بیرون هاستم میشه راهنمایی کنید مشگل من کجاست ممنون میشم]
دوستان کمک دوتا دو بنده از توی لیبرری استیم پریده لطفا کمک کنید بعد زدم رو ایکونش رفت برای نصب البته یک نسخه داشتم که اون از توی خود فگلدرش اجرا میشد و کاملا سالم بود رفتم استیم ساپورت چند تا کار گفت انجام دادم بعد کلا دوتا2 ناقص شد دیگه از توی فولدرش نمیتونستم اجراش کنم حالا هم که منتظرم ببینم بعد این نصب درست میشه یا نه اخه وقتی زدم نصب بشه. استپ کردم دوباره زدم زد سه گیگش. رفته فکر کنم این اپدیته کامل بشه تمومه اخه چند بار پرس و جو کردم دیدم فولدر دوتا دو بنده از مال بقیه سه گیگ کمتر. داره اگر کسی این اتفاق واسش اتفاق افتاده ممنون میشم کمک کنه ممنون
نمیدونم چرا هی توی قیمت منوی چت خود بازی میرم تو lankara,azarbayijan2 هر بار هم میام ازش بیرون 10 دقیقه بعد میر توش :|
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
برید توی setting بعد تو options از قسمت chat تیک گزینه Join regional chat channel on start up رو بردارید.
این تیک کارش اینه که وقتی بازیو شروع میکنی میزارتت تو چنل نزدیک ترین شهر به محل زندگیت، مشکل اینجاس که چون دوتا 2 شهر های ایران رو نداره بخاطر همین نزدیک ترین شهری که میشناسه میوفته تو کشور همسایه که اونم برا من که تو کرجم لنکرانه اذزبایجانه......کلا موقعی هم که میخوای official info خودت رو تو دوتا2 بنویسی بازم کشور ایران تو گزینه هاش نیست.
شاید بعدا ایرانو هم اضافه کنن.
سلام
من تازه دوتا ریبورن رو نصب کردم و یه ارور برام می یاد توی بازی valve anti cheat کمکم کنید
http://uupload.ir/files/3a6x_40031.jpg
سلام
ببخشید من یه مشکل دارم اساسی
من یک چند مدتی هست که بان شدم بعد هرچه قد هم All random میرم درست نمیشه( یعنی دو بار دیگه باید بازی میکردم تا بانم تموم شه ولی هرچه قدر بازی میکنم اون 2 تا بازی تموم نمیشه)
راهنمایی کنید لطفا تازه واردم