یکی جواب منو بدههههه:(
نمایش نسخه قابل چاپ
یکی جواب منو بدههههه:(
کوشا با آنتی ویروس یا فایر وال خاموش برو یه بار ببین میره تو یا نه.
سلام
کسی میدونه این یعنی چی؟
http://forum.dotabaz.com/uploaded/3814_01443822141.png
بعد اپ ریبورن کنسول برای من باز نمیشه کسی میدونه باید چیکار کنم ؟
اگر نه یه برنامه میخوام برای نشون دادن پینگ موقع بازی
تیک شو نتورک رو بزن توی ستینگه ریبورن خودش پینگ رو نشون میده
آقا فضیه این آپدیت 1.1 گیگ که امروز اومده چیه؟ :( آیا مال Compendium 2015 هست؟
سلام،یه سوال کسی میدونه آیا این امکان وجود داره که وقتی توی لاین به هیروی دشمن اتک میدی ،کریپ ها بهت حمله نکنن؟ آخه توی بازی های حرفه ای واقعا کریپ ها اتک نمیدن بهشون.یا راهی نیست؟
این آپدیت برای کتاب Compedium fall season 2015 هست . برای مسابقات فرانکفورت.
تشکر فراوان از شما :) یه لینکی توی یوتیوب هست که pull کردن اول بازی توی لاین رو توضیح داده اونو ندارید؟ مرسی بازم.
خواهش می کنم .
pullکردن منظورتون اینه که کریپ های خودی رو مسیرشونو منحرف کنی؟ اگه منظورت اینه که به راحتی میشه کریپ های خودی رو به سمت پایین ترین یونیت های jungle زمانی که rad هستی و بالاترین یونیت های jungle زمانی که dire هستین مسیرشونو منحرف کرد / مثلا در radiant به این صورت که 2یا3 ثانیه قبل از اینکه کریپ های خودی که دارن در لین حرکت می کنن ، به زیر اون camp jungle برسن ، میرین اون jungle رو بهشون اتک میدین و به سمت پایین فرار می کنین که کریپ های خودی اون یونیت های jungle رو ببین و برن اتک بدن. همینطور اتک میدین و بعدش 1 یونیت jungle که مونده بود و هنوز نمرده بود سریع به 1درختی میتونه راه رو به سمت بالا باز کنه tango یا تبر رو میزنین که راه باز بشه بعد میرین به یونیت های jungle بالاتر اتک میدین و به سمت پایین فرار می کنین که کریپ های خودی به لین بر نگردن و برن jungle بالا رو اتک بدن . به همین صورت . ولی من ندیدم که کسی بتونه کریپ های خودی رو به سمت سه تا camp jungle منحرف کنه !
مرسی،ولی نه اینو کاملا بلدم! منظورم اول بازی هست که ویراژ باید داد،تا کریپ ها block بشن. اشتباه block رو گفتم pull
تو خطی که کریپ ها میرن ، از جلوی بیس جلوتر از کریپ ها حرکت کن و سعی کن توی ذهنت حرکتی که جلوترین کریپ میره رو تصور کنی و هرجا میره جلوشو میگیری (با کلیک کردن سریع ماوس) و اگه آخر سر کریپ اول رد شد ول نکن ، جلوی کریپ2 و 3 و بعدی رو بگیری . هرچه قدر که بیشتر کلیک کنی بیشتر موثره.
آموزش خاصی نداره.
آقا دستور جدید که پینگ رو همیشه بالا نشون میده چیه ؟ net_graph کار نمیکنه
سلام دوستان یه اسکیل گیری برای هیرو لایف استیلر میخوام برای جانگلر
بعد یه توضیح مختصر هم برای هر لول لطفا
میگه شما از یه نرم افزار هک استفاده میکنین برای دوتا2
و تا وقتی که خاموشش نکنین امکان فایند مچ ندارین
اکثر اوقات با یه ریست کلاینت یا ریست سیستم درس میشه !
شمام نمیتونین بازی فایند کنین؟connecting to the dota 2 game coordinator...
برا منم همینطوریه
:|
با عرض سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم چجوری باید به dota wtf ویدیو ارسال کنم؟؟؟
فک کنم از طریق سایتشون یا ایمیلشون
سلام یک سوال خیلی مهم برام پیش اومده اونم اینه که من الان ب مدت 2 ساله که دام دوتا 2 بازی میکنم اما سطح بازیم یا همون مهارت یا رفلکسم از یه حدی بالا تر نمیره و باعث شده افت شدیدی تو تیم کنم و اخراج شم لطفا کمکم کنید چجوری بازیمو خیلی بهتر کنم؟
مهارت و رفلکس زمین تا آسمون فرق دارن
سرعتت زیاد باشه توی کلیک کردن و سریع تصمیم گرفتن = رفلکس ، ولی کسی که با ذهنش بازی میکنه رو میگن مهارت داره ( مثل کسی که با undying توی درختا tomb میکاره که زدنش سخت باشه ، ولی کسی که جلوی حریف عین هلو tomb میکاره مغزش کوچیکه حالا هرچقدم رفلکس داشته باش )
سطح بازی خوب = رفلکس و مهارتت موازی با هم خوب باشن
شما برای اینکه بازیتو خوب کنی باید ویژگی های هیرویی که باهاش بازی میکنی رو بشناسی و طبق اون عمل کنی . حریفتو بسنج ببین چیزی حالیشه یا نه . جوری بازی کن که از نظر دشمنات غیر قابل باخت باشی ( چه بازی تیمی چه pub ) . شما بتونی از مهارتت استفاده کنی خود به خود رفلکستم میره بالا چون داری با مغزت سریعع تصمیم میگیری و سعی میکنی بهترینو انجام بدی
بعد یه سوال دیگه از پلیر هایی که تو تهران محله تهرانپارس هستن اونم این که گیم نتی تو محل میشناسن که دوتا 2 داشته باشه که تیمی پلی بدن ؟
Salaaaam chera soratam too dota in ghad kame bayad 10 20 bar kilk konam ta ra bere komakam konin lotfab ramo gig sistemam kheyli kgooobe
کیفیت بازی رو هم پایین میارم ولی تاثیر نداره
بان شدم چون نمیتونم به خاطر سرعت تو بازی خوب بازی کنم همه دیپورتم میکنن
کمک کنین لطفا
یه سوال آیت ایمورتال بهتره یا لجندری