سلام
کانتر پیک ،یعنی مثلا sven رفتن، شما slardar پیک کن ، anti mage رفتن شما sven پیک کن، slark رفتن ،شما sven پیک کن، storm رفتن شما anti mage پیک کن و... فک کنم متوجه شدید.
نمایش نسخه قابل چاپ
هیرو های ضدش دیگه .... اوکی ممنون .
اگه نکته دیگه ای هم بود بهم بگید .... ممنون میشم .
باید هیرو پیک کنی که ی تنه همه رو حریف باشه ...
داداش من بیشتر فانتوم بر میدارم ... ولی وقتی میبینن حریفم نمیشن 5 نفری میریزن سرم
این جوری بیشتر مواقع جواب نمیده ... البته حرف شمام درسته ولی از من که 2k mmr بودم نمیشه انتظار معجزه داشت :x
:|
بالاخره دوتا بازی تیمیه یه تنه بخواید بازیو جمع کنید باید فارم وحشتناک داشته باشید زود فول شید
یکی از نکاتی که کسی توجه نمیکنه نقش ساپورته همه فک میکنن باید کری سه پیک بدن تا ببرن در حالیکه یه ساپورت ارلی مثل cm و لیت گیم مثل آمنی نایت برگ برندس اینو با توجه به این میگم که نوب ترین کسایی که رنک میزنند هم توانایی نشستن کری سه رو دارند و اگه ساپورت بشن شانس بیشتری برای برد پیدا میشه فکر کنید آنتی میجی رو که فیری فارم بشه از اول بازی
سلام
ی سوال :d
کریپ های توی جنگل بعد یک دقیقه جایگزین و آپ میشن ؟
اگه بخوام ی کمپ رو پر از کریپ کنم چیکار باید بکنم .
سلام مییخواستم بدونم که چطور میشه ری پلی هایی رو که دانلود کردم رو بایه نرم افزار دیگه یعنی خارج از بازی دوتا2 نگاه کنم . چون وقتی تو بازی هستم و میزنم watch replay منو از بازی میندازه بیرون سریع جواب میخوام . من تا الان یه بازی اینترنشنال رو هم ندیدم
برو یه اتک بده بعد فرار کن به سمت یه کمپ دیگه
شما اشتباه فکر میکنی تا بار سوم هم 53 میشه
هر کمپی وقت خودشو داره، معمولا هر بار که استک میشه برای بار بعدی هم ( مثلا دابل به تریپل ) 1 تا 2 ثانیه باید زودتر اقدام کرد.
Creep Stacking - Dota 2 Wiki
تا 3 تا میشه 53 انجام داد بعدش 1-2 ثانیه کم میشه
یه عمره دارم استک میکنم !
سلام من میخواستم ایدیمو از لیمیت در بیارم یکی از دوستان گفت باید بازی بخری از استیم من نمیدونم جه جوری باید بخری از طریق کارت بانک میشه چو $ هست؟
توی گوگل بزن خرید استیم ولت ، بعد که استیم ولت از سایت ایرانی خریدی طریقه ریختن توی اکانتت رو بهت میگن بعد که اکانتت شارژ شد میتونی بازی یا ایتم یا... مورد نظرتو توی استیم بخری ، سعی کن از دلار امریکا یا پول کاندا استفاده کنی اونایی که وی پی ان گیر میاد چون باید با ای پی همون کشوری که استیم ولت ثبت کردی بعدا خریدت رو انجام بدی
سلام.
دوستان مشکل acc من چیه که high نمشیه چه برسه vhr! واقعا پیشرفت داشتم ولی انگار اصن مهم نیست!
دوتاباف:DD4.DanGeRs - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
داداش بستگی به بقیه اکانت هاتم داره ولی خب لاقل 10 بازی پشت سر هم عالی باش بعدش high میشه،نباید بعد 3-4 بازی انتظار داشته باشی که
http://forum.dotabaz.com/thread2455.html
اینو هم کامل بخون،خیلی کمکت میکنه
چرا دوتا 2 من یه هو اینطوری شده ؟!
چند دقیقه پیش داشتم بازی میکردم ولی بعد هی از بازی مینداخت بیرون سیستم رو ریستارت کردم دیدم این اررور رو داده !
http://up.vbiran.ir/uploads/2240314671535578156_g2.jpg
دوتا سر جاش هست !
یعنی با همون حجم توی پوشه ی استیم هست !
یه بک آپ دارم نمیدونم ماله کی ـه فک کنم 1 گیگی باید آپدیت کنم :|
ماله mod های دوتا 2 بود این قضیه :|
سلام
دوستان وقتی میخوایم لابی بسازیم تو لیست سرورا ، سرورای اروپا و روسیه که پینگ خوبی دارن نیستن . دلیلش چیه ؟ راهی نداره بشه با پینگ خوب تو لابی بازی کرد ؟
اقا کسی نمیتونه یه لینک چزیی بده از فیلم حال هوای مسابقات دوتا 2 منظورم تماشکرایست تو ورزشگاه من هرچی گشتم چیز خاصیی ندیدم.
بخوای یه اکانت جدید بسازی و همه بازی هارو قبل از tbd به صورت bot match بری ، حدودا چند بازی لول اکانت به حدی که بتونی رنک بری و tbd میرسه؟ همه بازی ها باید win باشه؟
سلام
میخواستم بدونم که حجم دوتا 2 چقدره البته از خود steam دارم دان میکنم
توی سایتی دیدم 10 گیگ درسته ؟؟؟؟؟
سلام دوستان
متسعفانه من استیم گارد رو فعال کرده بودم و وفتی میخواستم log کنم یه پسورد میومد رویه موبایلم حالا امروز موبایلم خوده زمین و کار نمیکنه! حالا باس چه کنم برا log ممنون میشم کمکم کنید.
من خودم از mobile authenicator استفاده نمیکنم، بخاطر همین نمیدونم دقیقا باید چیکار کنی..... با مرورگر تو وب سایت استیم لاگین کن ببین چی میشه(با یه کامپیوتر که همیشه باهاش استیم میری و بدون قندشکن و با ip خودت)
+اگه موقع گرفتن کد یه گزینه مثل (i haven't received any code) تو همچین مایه ها داره، اونو بزن ببین چی میاره
سلام
خواستم بدونم چه چیز هایی باعث افزایش لول میشود ؟
البته هر چی با استیم به مشکل بیشتری برخورد کنیم تجربمون توی حل مشکل بیشتر میشه
مشکل شما با استیم دیوایستونه یعنی تنظیمات استیم سیو شدس راه حلش اینه
با مرورگر سیستمتون برید توی سایت استیم و اونجا لوگین کنید
http://forum.dotabaz.com/uploaded/4507_01467570933.png
با یه همچین چیزی روبرو میشید که یعنی خودش میفرسته به ایمیل به کلمات new device و email توجه کنید
یا اصلا از اول تنظیماتو میاره که send email رو انتخاب کنید
امیدوارم درست بشه
اینم سایت استیم
Welcome to Steam