سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کانتر پیک ،یعنی مثلا sven رفتن، شما slardar پیک کن ، anti mage رفتن شما sven پیک کن، slark رفتن ،شما sven پیک کن، storm رفتن شما anti mage پیک کن و... فک کنم متوجه شدید.
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کانتر پیک ،یعنی مثلا sven رفتن، شما slardar پیک کن ، anti mage رفتن شما sven پیک کن، slark رفتن ،شما sven پیک کن، storm رفتن شما anti mage پیک کن و... فک کنم متوجه شدید.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Mohammad.S (06-23-2016),samdeloges (06-23-2016)
باید هیرو پیک بدی که بتونه یه تنه بازیو جمع کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad.S (06-23-2016)
هیرو های ضدش دیگه .... اوکی ممنون .
اگه نکته دیگه ای هم بود بهم بگید .... ممنون میشم .
باید هیرو پیک کنی که ی تنه همه رو حریف باشه ...
داداش من بیشتر فانتوم بر میدارم ... ولی وقتی میبینن حریفم نمیشن 5 نفری میریزن سرم
این جوری بیشتر مواقع جواب نمیده ... البته حرف شمام درسته ولی از من که 2k mmr بودم نمیشه انتظار معجزه داشت![]()
ویرایش توسط Mohammad.S : 06-23-2016 در ساعت 08:28 PM
پس یه کاری میتونی کنی اینه که وین رایتتو خوب کنی ( باید با ادمای کاربلد بازی بری ) وقتی وین رایتت بالا بیاد یارات خوب میشن تقریباThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad.S (06-23-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بالاخره دوتا بازی تیمیه یه تنه بخواید بازیو جمع کنید باید فارم وحشتناک داشته باشید زود فول شید
یکی از نکاتی که کسی توجه نمیکنه نقش ساپورته همه فک میکنن باید کری سه پیک بدن تا ببرن در حالیکه یه ساپورت ارلی مثل cm و لیت گیم مثل آمنی نایت برگ برندس اینو با توجه به این میگم که نوب ترین کسایی که رنک میزنند هم توانایی نشستن کری سه رو دارند و اگه ساپورت بشن شانس بیشتری برای برد پیدا میشه فکر کنید آنتی میجی رو که فیری فارم بشه از اول بازی
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Mohammad.S (06-27-2016)
همیشه هم اینطوری نیست کلا زیر 3k با بالای 3k خیلی فرق میکنه رنک . . . زیر 3k واقعا نمیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad.S (06-27-2016)
سلام
ی سوال :d
کریپ های توی جنگل بعد یک دقیقه جایگزین و آپ میشن ؟
اگه بخوام ی کمپ رو پر از کریپ کنم چیکار باید بکنم .
سلام مییخواستم بدونم که چطور میشه ری پلی هایی رو که دانلود کردم رو بایه نرم افزار دیگه یعنی خارج از بازی دوتا2 نگاه کنم . چون وقتی تو بازی هستم و میزنم watch replay منو از بازی میندازه بیرون سریع جواب میخوام . من تا الان یه بازی اینترنشنال رو هم ندیدم
ویرایش توسط reza4752 : 06-27-2016 در ساعت 08:59 PM
برو یه اتک بده بعد فرار کن به سمت یه کمپ دیگه
سلام دوست عزیز.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید صبر کنی زمان مثلا 1.50 ثانیه بشه برو اتک بده بعد فرار کن و اونارو دونبال خودت بکش تا زمان از 1.50 بشه 2 و کریپ ها جایگزین میشن.
مفوق باشی
samdeloges (06-28-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©