رو اسم خودت که طرف راست چت هست کلیک راست کن و بعد leave party
نمایش نسخه قابل چاپ
اسمم تو ممبرا نیست ولی هنوز تا پارتی هستم هرکاری میکنم بیرون نمیره
هیروهای یارت که damage بخورن شارژ میشه. توی توضیحاتش نوشته در صورتی که بیش از ۱۱۰ damage بخورن شارژ میشه
دمیجی که میده magical هست + یک دمیج پایه که ۲۰ تاست
هر خونش یا هر شارژش ۶۵ تا damage هست که سطح آخرش که تعداد ۶ شارژ باشه چیزی حدود ۳۰۰ و خوردی + اون ۲۰ تا damage پایه damage میده
میگم اسمم اومد ولی وقتی کلیک راست کنم فقط مینویسهview profileلطفا کمکم کنید
2 اش رو محمد به شما توضیح داد.
1 اش اصلا دمج نمیده Movement Speed و Attack Speed از دشمن کم میکنه به شما اضافه میکنه.
3 اش , 4 تا Instance باف میندازه روت , که هر Instance به شما آرمور و مجیک رسیستنس میده و اگر بیشتر از 15 تا دمج بخورید یکیش میپره.
رولش مسلما ساپورته. باهاش مثله یک ساپورت بازی میکنی , آیتم هم براش آیتما های ساپورت میری از وارد گرفته تا مکانیزم و گلیمر
دیدی آموزش نمیخواد؟
----------------
شما حتی به خودتون زحمت نمیدید یه بار اسکیل رو درست بخونین ( گفتین 1 اش دمج میده که نمیده ) بعد میاین اینجا سوال میپرسید , جوابتون رو هم میگیرید , ولی باز رو حرفه خودتون پا فشاری میکنید.
ماشالله انگیلیسیت هم که خوبه , خودت چرا آستین بالا نمیزنی؟
دوستان لطفا کمک کنید تو پارتی چهار نفر لفت دادن و من هرکاری میکنم بیرون نمیره رو اسمم هم کلیک راست کنم مینویسهview profile. لطفا بگید چکار کنم؟
اینجا بلد نیستم میشه یکی لطف کنه شمارش بده تو تلگرام براش بفرستم؟
دوستان لطفا یکی کمکم کنه.
اره. ارور میده
حالا لطفا بگید چکار کنم؟
لطف كن يه عكسم از اخطار بذار همونجور كه گفتم توي اين عكس همه چي درسته بهنظر مياد شما بن شديد بايد اخطارو بذاريد تا مطمئن شم
اقا چطوری از یک اکانت آیتم بدم به یک اکانت دیگه لطفا با عکس توضیح بدید
من امروز باز بازی رو از استیم دانلود کردم دانلود تموم شده و 0/0 bytes مونده و 100% شده اما دانلود کامل نمیشه!!رو دکمه play هم میزنم پاپ آپش میاد که داره دانلود میکنه اما چیزی نیست که دانلود کنه و گیر کرده!!!
تا حالا تو این چند ساله بالای 10 بار بازیو دانلود کردم با همین میندوز و کامپیوتر اما این مشکل بار اوله پیش میاد!!!
Single draftچیه؟
اینم ارورش
http://forum.dotabaz.com/uploaded/5669_01474896042.jpg
لطفا کمکم کنید
ببينيد دوست عزيز ارور عجيب غريبي نيست هر كسي كه تاحالا دوتا٢ بازي كرده بدون شك اين ارورو ديده. زمانيكه ريپورت زياد بشيد يا بازي را نصفه كاره ليو بديد(اگه safe to leave نباشه) ابندون ميخوريد در اين حالت بسته به تعداد بازي هايي كه در هفته ليو داديد يا تعداد ريپورت ها از ١ تا ٥الي٧ گيم بايد سينگل درفت ببريد تا بتونيد دوباره all pick بازي كنيد(يا حالات ديگه) پس الان تيك all pick رو برداريد و روي single draft بذاريد و سعي كنيد ببريد
تعداد گيم هايي كه بايد ببريد رو بالاي find match نوشته
و اما در مورد سينگل درفت: حالتي از گيم است كه در اون به شما سه هيرو به صورت شانسي ميده( از هر حالت هيروي اجيليتي، اينتليجنت واسترنج يك هيرو به صورت رندوم) شما بايد يكي از اين هيرو هارو انتخاب كنيد و پلي بديد همين
خیلی خیلی ممنون از راهنماییت
بازی نصب شده و تو فولدر بازی هست و میتونم بازیرو اجرا کنم و حتی بازی کنم اما مشکل اینه که گیر کرده دانلود و تمومش نمیکنه!انجام دادم اونارو اما مشکل هست
عوض کردم تاثیری نداشت.نمیدونم داستان چیه شانس ما یه آپدیت کوچیکم نمیاد حالا شاید درست شد این :d
سپاس از هر دو عزیز برای کمکشون :)
اگه بازي اجرا ميشه كه مهم نيست باگ استيمه از اين باگا استيم زياد داره ولي اگه رو اعصابه ميخوايد يه بارم استيمو exit كنيد دوباره بريد توش شايد درست شد :|
اصن من يه چيزايي ديدم عجيب تر بازي رو نصب كرده بودم ميگفت نصفس چرت ميگفت كل استيمو پاك كردم دوباره ريختم بكاپو نصب كردم درست شد ولي ٢ ساعت معطلم كرد :|
میگم کریتیکال رو لول هم کار میکنه؟ مثلا لول یک و التیمیت استورم
روي يك استورم كه نه روي التيميتشم نه ولي روي بعضي اسكيل هاي بعضي هيروها كار ميده مثلا ١فانتم اسسينز ولي نديدم روي اسپل هاي هيروهاي كستر كار بده
روی lvl های active یعنی lvl هایی که نیاز به زدن داشته باشن کار نمیکنه. اما در این مورد استثنا هم هست مثل 1 drow ranger یا 1 bs و...
مورد استثنا دیگه هم kunkka هست که lvl 2 اون هم active میتونه باشه هم passive البته حالت passiveش بیشتر شبیه auto cast ـه اما من passive حساب میکنم. روی اون lvl هم کار میکنه و اصلا core item یعنی از آیتمای اصلی هیرو هست.
روی هیچکدوم lvl های storm کار نمیکنه. منظورتون از آلتیمیت استورم هم متوجه نمیشم. یعنی اتکی که بعد از 6 کردن داده میشه حساب میشه یا نه؟ اگر اینه که باید بگم اتک عادی هست و مثل بقیه اتک ها chance داره بگیره یا نه
1 pa در واقع اتک خود pa هست با تمام ویژگی هاش و مقداری دمیج pure که داخل توضیحاتش نوشته. نمیدونم چقدر بود.
مثلا اگر شما 2 magnus روت باشه و cleave damage داشته باشی و به کریپ ها 1 بزنی به همشون cleave damage میده. desol هم همینطور هست و روی taget کار میکنه. مثلا basher داشته باشی شانس bash داره یا skadi داشته باشی slow میکنه orb of venom و...
critical هم چون مثل بقیه اتک های pa حساب میشه پس شانس آلتیمیتش که critical باشه هم داره. lvl خیلی باگی هست الان و مطمئنا پچ بعدی nerf میشه. mvp.p رو که دیدید تو ti تا کجا برد :| :sm (152):
آتو كست رو نميشه اسپل اكتيو حساب كرد فرق ميكنه چون اتك معمولي هيرو محسوب ميشه
١ فانتم خيلي باگه اصن چيز عجيبيه چنتا پچ از ٦.٨٦ تاحالا اومده ولي نرف نشده فك نكنم نرفش كنند آخه فانتم خيلي دميج اوليش هم كمه كريتشم شانسش كمه بدشانس باشي كه هيچي ولي با اسكيل يكش اول بازي ميتونه خودشو نجات بده اگه نرفش كنند هيرو را كري دو ميكنن درواقع :| يه چيزي مثل ريكي كه كري سه بود الان دو شده
ميشه مثلا اويدنسشو بيشتر كنند يا مثلا با مانكي هم هنوز شانس ميس بهش بدن يا كول دان يكشو زياد كنند آخه اونجوريم كه به نظر ميرسه باگ نيست چون واقعا شانسه ضمن اينكه باهاش بليد ميل رو هم قوي كردند ديگه دليلي نداره ضعيف كنند
شما مطمئن باش حتما nerf میشه