خب همين ديگه همه ي بازي ها كه اكس و لژيون نداره :| همه هم كه بليد ميل نميرن من ميگم نبايد براي يه سري هيرو ها اين اسكيلو ضعيف كنن انصاف نيست
نمایش نسخه قابل چاپ
اين بحثا بيخوده حالا ما بگيم ضعيف نكن يا بكن وولو كار خودشو ميكنه چيكار به ما داره
من بگم فلان آيتم خوبه يكي بگه نه يه چيز ديگه خوبه به هيچ جا نميرسيم فايدم نداره چون آيتم بستن موقعيتيه :|
آقا چطور میشه چندتا ایتم رو اورد توی quick buy ?
یکی رو میدنم میخام چندتا بیاد
آقا زماني كه lc پيك ميكنيد و حريف لينكن ميبنده چه آيتمي ميشه رفت كه لينكنشو بپرونيم بشه دوئلش كرد براي لژيون خوب باشه؟؟؟
اقا این بالا سمت راست شکل شطرنجی شده بعد تو بازی درختا بزیاشون قرمزن
http://forum.dotabaz.com/uploaded/5074_01475172363.jpg"]
این باگ هست؟
تازه شده nevd نصبه ۱۰ ساعت همین جوری شده
اپدیت جدید ر..ن صبر کنید درست شه.
سلام
دوستان جریان چیه چطوری ست و هیرو رو کلا رنگش رو عوض میکنن؟
برای Arcana TB دیده بودم ولی AM!!!!!
http://uupload.ir/files/2wu_photo_20...1_13-53-09.jpg
http://uupload.ir/files/xaix_photo_2...1_23-10-52.jpg
اگر بشه واقعا این کارو کرد من کل دوتا ۲م رو سبز میکنم!
يا امام زاده بيژن!!! مگه ميشه رنگشم عوض كرد نكنه فتوشاپه؟؟؟؟ :|
نمیدونم والله من توی یه گروه تلگرامی دیدم کسی جواب نداد برام عجیب بود چون اصلا توی بازی همچین چیزی ندیده بودم.
اگه ميشد بازيكنا معروف زودتر عوض كرده بودن ميدونيد كه چقدر قر وفر دارند حالا منم تحقيق ميكنم
دروغه احتمالا، با فتوشاپ کار 5 دقیقه ست اگه میخواید براتون انجام بدم :))
دو حالت داره یا طرف فوتوشاپ کرده یا Prismatic Gem استفاده کرده
Prismatic Gem
یه سوکتیه که اگه به ست هیرو یا آیتم بزنی رنگشو عوض میکنه
درود به همگی . بنده 1 سالی میشه که Dota 6.83d بازی میکنم و تصمیم گرفتم بیام Dota2 . امروز هم دانلودم تموم میشه ( از خود استیم گرفتم ) حالا سوالم اینه که وقتی ویندوز عوض کردم دقیقا باید چ کاری انجام بدم برای اینکه بتونم دوباره Dota2 بازی کنم ؟ چون خداییش 7 گیگ زیاده نمیتونم دوباره دانلود کنم . اگه میشه یه راهی جلوی من بزارید تا بعد از تعویض ویندوز مشکلی نداشته باشم . تشکر
سلام
دوستان فرق این بوک پاییز که اومده با بوک اینترنشنال تو چیه ؟
مرسی
میشه قوی ترین هیرو هارو توی early گیم نام ببرید ؟ مثلا تا دقیقه 30 بازی
زیاده. اکثر هیرو ها به جز کری ها و بعضی هیروهایی که نیاز به ایتمشون زیاده اول بازی قوی هستند. البته باز بعضی کری ها که اسپل کستر هم هستند مثل لینا اونا هم اول بازی قوین هم اواسط ولی اواخر کم تر.
اپديت نه صد مگي چي بود؟
يه اپديت نه مگي هم بود!
لول تروفیم 20 شده ولی رنکم نه :| برای چی ؟
چند وقت پیش یه آپدیتی اومد که بعد از اون باید لول خودت 20 باشه تا بتونی رنک بری
سلام
دوستان این ست کامل هست یا فقط loading screen هست ؟
Steam Community Market :: Listings for Inscribed Crystal Scavenger
چون اینجا فقط عینکش قیمتش گرونتره :
Steam Community Market :: Listings for Autographed Crystal Scavenger's Galvanic Mining Headware
ممنون میشم راهنمایی کنین مرسی
مرسی دوست عزیز
الان این ست دو نوع داره . یکی همون اولی که تقریبا 0.5 دلاره و اول اسمش Inscribed نوشته شده
و یکیش اینه که قیمتش 4.7 دلاره : Steam Community Market :: Listings for Crystal Scavenger
فرقشون چیه این دوتا ؟ کدومو باید بگیرم ؟
مرسی
دوستان یه نفر که بازی با مورف روحرفه ای بلده لطفا کامل استراتژیشو بگه دربرابرpaوamممنون میشم.