so FTW :|:|:|
چرا خودشو پرت کرد پائین پس ؟ :|
نمایش نسخه قابل چاپ
مریض بوده |:
foking shit
fok dis life
دوستان فروم (هر فرومی) برای به اشتراک گذاشتن خیلی چیز ها هست.
ولی این جور خبر ها روی بعضی ها اثر منفی و خیلی بدی میگذاره.
سیع کنید بیشتر چیز های مثبت به اشتراک بگذارید.
-----
----
امروز پسر همسابه بعد از یه عمل خیلی حساس برای اول بار تونست ببینه(البته یک هفته بعد از عمل توی ریکاوری بوده) 14 -15 سالشه ، بنده خدا انقدر خوش حال بود که من فقط با دیدن چهرش خوشحال میشدم.
کم مونده بود گریه کنم.
اخی خدارو شکر خوب شد
me 2
:D
دوستان کسی هست،داستان اوراکل رو یه کمک به ما بده؟ من آموزشش رو دارم مینویسم ولی داستانش...
ابله تر و نوب تر از کسی که hard carry هیرو Ember پیک میکنه تو دنیا وجود نداره.
1 بار نشده توی تیم ما کسی ember هارد کری پیک کنه ما بازی رو سر بد بودن کری نبازیم
موضوع بازی طرف نیست موضوع مزخرف بودن این هیرو برای Hardcarry هست.
یک سری حیون میشنن هی ریپلی major و TI میبینن توش تیم های بزرگ Ember هارد کری میکنن این بیشعور هم فکر کردی بازیش در حد Envy هست میاد پیک میده
آخه نفهم تو جرعتش رو داری به Divin فکر کنی ؟ ها مغزش رو داری درست با Bilink کار کنی ؟
خوب مگه مریضی بیشن سر جان Riki رو پیک کن :|
روس ها و اروپایی ها احقمق تر تو این بازی ندیدم.
جالبه بهترین توی تیمت باشی ، بیشتر kill با فارم رو داشته باشی چون ember با چنتا احمق مثل خودش امده پارتی من باید ریپورت بشم.
داستان اوراکل رو کسی نیست بنویسه بده ما؟:|
یه سوال،دوستان چطوری کاری میکنید که مثلا اسکیل هارو توضیحاتشون مثل سایت gamepedia داخل کادر باشه؟
مثال= http://uupload.ir/files/wcgd_xxc.png
Jon Snow is back!!! yey
فصل طوفانی داره پیش میره قدیما همچین چیزایی آخرای هر فصل اتفاق می افتاد!
پ.ن: اشتباه کردم 720 x264 دانلود نکردم و 720 معمولی دانلود کردم آخرش زیرنویس گیرم نیومد بدون زیرنویس دیدم :دی dont worry تمام مطالب رو فهمیدم فقط صحبت های جیمی لنیستر رو با اون پیرمرده یخوردشو حالیم نشد.
پ.ن 2: هنوز تو شوک اون کف گرگی هم که محافظه اون یارو مسته رو کشت.... :)) عجب صحنه ای بود. =))
Holy jesus christ
پنهان کننده: Got
فقط میتونم بگم کله خونرو در حالی که جیغ میزدم دویدم
من که اولش فهمیدم چون جسد رو نگه داشته بودن
نت من سرعتش کمه دیرتر از شما دیدم.
دقیقا امید همین جمله های محمد رو بگم
این همه مدت خرمون کردن که مرده.
این سریال هرچی داره پیش میره خفن تر میشه ، این جوری نمیشه من چطوری تا هفته دیگه دوام بیارم ؟؟؟
پنهان کننده: درخواست
ندیده بودم تا حالا با paint این کارو کنن lmfao
منو صبح یکی از بچه های اینجا برام ناخواسته spoil کرد چون فکر میکرد دیدم. حقم داشت اشتباه کنه چون همچین سریالی به محض پخش شدن سونامی دانلودش همه جا رو میگیره
رو همین حساب منم چون دیر دیدم دیگه گفتم همه دیدن و نظرمو در موردش بگم.
---------------------------------
اون کف گرگی چی بـــــــــــــــــــــود :دی هنوز تو کفشم :)) سرسی چی گیرش اومده خخخ خیلی غوله این عمو
من کتابشو میخونم ، حتا از فیلمم عقب ترم :|
ولی چه چیزیه هاااااااا :|:|:|:|
ما که دوشنبه ها پا میشیم Facebook و Insta کلا باز نمیکنیم تا وقت کنیم ببینیم سریالو :دی
به درخواست اتر عزیز،آقانیم برای همه هیرو ها مطابق با پچ 6.87 دارم مینویسم،5 شنبه قرارش میدم،پیشنهادی ندارید؟؟
کسی سری کتاب های Warcraft رو خونده ؟ ارزش داره براش وقت گذاشت ؟ برای تابستون و بیکاری و ... میگم
دوستان خیلی بد شده که نمیشه برای ایلوژن اسکیل 6 هیروی (arc warden) جم ودیواین رو استفاده کرد.
دوستان از تورنت یه فول البوم بود دانلود کردم بعد از اون روی مرورگر تبلیغات افتاده یعنی هر پیجی که باز میکنم 4 5 تا تبلیغ هم دور اون صفحه میاد حتی همین فروم خودمون نرم افزار های روی مرورگر و نرم افزار های روی سیستم رو هم چک کردم درست نشد حتی خود تورنت رو هم پاک کردم باز هم نشد! چکارش کنم کسی میدونه؟ :-/
نقل قول:
دوستان از تورنت یه فول البوم بود دانلود کردم بعد از اون روی مرورگر تبلیغات افتاده یعنی هر پیجی که باز میکنم 4 5 تا تبلیغ هم دور اون صفحه میاد حتی همین فروم خودمون نرم افزار های روی مرورگر و نرم افزار های روی سیستم رو هم چک کردم درست نشد حتی خود تورنت رو هم پاک کردم باز هم نشد! چکارش کنم کسی میدونه؟
از کجا نرم افزارای روی سیستم رو چک کردی؟
شاید این چزایی که زیر مینویسم کمکت کنه
چند تا حالت امکان داره باشه
Run رو تو ویندوز بازکن بزن msconfig
ببین تو قسمت services و start up چیز مشکوکی میبینی
اگه تو service چیزی باشه از کار بندازش اگه تو استارت اپت باشه آدرس هست باید یجوری کیلش کنی (شاید بعضی وقت ها معمولی دیلیت نشه یا خودش رو یه جا دیگه کپی کنه)
البته شاید با یه نرم افزار advertise blocking هم درست شه
----
شایدم مرورگرت رو پاک کنی از اول بریزی درست شه تو یه دایرکتوری دیگه
شایدم به صورت یه پلاگین رو مرورگر باشه
خيلي بده بعضي وقتا صفحه ايي رو كه باز ميكنم خودش عوض ميكنه ميبره رو تبليغات -_- زوريه!
Sent from my iPhone using Tapatalk