کاش رنک 2000 بود انتظاری نداشتم.رنک این بازی 4.3 بود! ...
نمایش نسخه قابل چاپ
این دوتا دو نیوز چی شده؟یه چند وقتیه فیلتره ؟!
mice SteelSeries Rival 700
2روزه ریلیز شده خیلی خوبه ولی حیف که نمیشه خرید:-s
هیچکدوم از سایت های ایرانی نسخه 40 دلاری بازی overwatch رو نزاشتن :|
الان قیمت سایت های ایرانی برای نسخه pc چند هستش؟
پیش فروش بازی Overwatch: Origins Edition
این سایت با قیمت 216 میفروشه،+12 تومن تخفیف (یعنی 228 بوده با 12 تومن off شده اونقد)
خب با توجه به قیمت بالا این نکته رو اضافه می کنم:
که این قیمت احتمال زیاد برای آمریکا هست. یعنی باید تو سرور های آمریکا بازی کنید که پینگتون میره بالا
برای اروپا من الان از اکانت خودم که نگاه میکنم فقط یک 60 یورویی قابل خرید هست. یعنی قیمت دیگه ای غیر از این نیست. بعد 2 راه برای خرید هست. یکی اینکه مستقیما از طریق حساب خارجه بخرید یا از طریق گیفت کارت battle.net که راه دوم سه روز تاخیر داره برای تایید سفارش
قیمت خرید مستقیمش با یورو در میاد 265ت . قیمت یورو امروز: 4289ت
اگر همین 60 واحد به دلار بود چیزی حدود 50ت تفاوت قیمت ایجاد میکرد (ارزون تر بود) اما این همه پول بدی با پینگ بالا بازی کنی هیچ صفایی نداره
هیچ فرقی ندارن. ارزش جهانی یورو از دلار بیشتر هست. تو مملکت ما از بیشتر هم بیشتر هست :) ارزش پول ما تفاوت رو ایجاد میکنه
مثلا ارزش جهانی پوند (پول رایج انگلستان) یک و نیم برار دلار هست. یعنی هر 1 پوند 1.5 دلار میشه. الانم هر 1 پوند 5500ت ما هست و هر 1 دلار هم 3667ت
حالا واسه کسی که تو فرانسه زندگی میکنه تمام زندگیش بر حسب یورو هست هیچ فرقی به حالش نداره برای کسی هم که تو نیویورک زندگی میکنه هم همینطور. تازه اگرم بخوان به پول جای دیگه بخرن انقدر تفاوت ایجاد نمیشه
تحریما برداشته شدن اما هنوز از طرف مقابل کارشکنی صورت میگیره. ایران میلیارد ها دلار پول بلاک شده در خارج داره اما آمریکا چوب لا چرخ کارا میکنه از پشت صحنه و نمیزاره آزاد بشن
حرف بالا مبنی بر دخالت آمریکا رو خود حضرت آقا اذعان کردن. دلار هم گفته شده تا شهریور امسال نمیدونم یا ا آخر امسال تک نرخی خواهد شد. مسلما با ورود شرکت های خارجی و جذب سرمایه ارزی قیمت اینها هم میاد پایین
پس فردا امتحان بیو شیمی دارم:( شونصد صفحه جزوه گفته باید همه رو بخونی تا تازه پاس شی :|
شما چیکار کردین امتحانارو دوستان؟
نه آقا فقط ارزشه پول ما نیست. من خودم حسابم یورو هست وقتی ذلار خرید میکنم انقد مزه میده همیشه کمتر میفته :دی
هر دلار حدود 0.88 یورو , تو خریدای بالا مثله 100 دلار 10 - 12 یورو کمتر میفته برات :دی
[QUOTE=Apdentist;42470]فرق نسخه ی Origins با معمولی اینه که 5 تا Legendary Skin اضافه داره و اینکه تو بازیه Heroes Of the Storm هیروی Tracer رو 10 روز قبله عرضه ی جهانی برای شما Unlock میکرد و همین طور تو بازی های Diablo و Starcraft و Wow بهتون یه آیتمه خاص میداد.
ولی دیگه چیکار کنم :| نمیشه که 60 یورو بدیم تا تو سرور اروپا بازی کنیم :|
همین نسخه 40 دلاریشم به زور میتونیم بگیریم
مجبورین اخه ! که می خواین به زور بگیرین !
کپی کردم
واقعا هنر نزد ایرانیان است و بس راسته ها!
شعر گفتم وصفِ کلش آف کلنز
چند بیتی جدی و چندی به طنز
.
اعتیاد آورترین گیم زمین
قاتل وقتِ عزیزِ نازنین
.
.
بازی تحتِ نت از سوپرسل است
گر شوی معتاد ترکش مشکل است
.
می شود آغاز با یک بیلدر
او که بر چکش زدن باشد مُصِر
.
ابتدا می سازد او یک تان هال
می زند چکش به دورش بی مجال
.
شعر طنز باحال درباره کلش آف کلنز
.
هست در بازی ز هر چیزی مهم
سبز الماسی که می نامند جِم
.
می شود حاصل ز جم ها کارگر
سکه و اِکسیر هم دارد ثمر
.
می خرند اعراب دارا در کویت
گیفت کارت و جم برای آپدیت
.
.
عده ای هم هست در دنیا فقیر
پول جم دادند جای نان و شیر
.
مابقی هم مستمر هی در اتک
در نزاع و جنگ و دعوا و کتک
.
تا بدست آید طلا ، اکسیر ناب
می زنند آنها اتک حتی به خواب
.
.
در مخازن شد منابع چون زیاد
زین سبب بازیکنان گردند شاد
.
خرج تجهیزات جنگی می کنند
پی ز پی دیوار سنگی می کنند
.
برج آرچر توپ ها مورتارها
هر لول افزوده گردد کارها
.
.
یک به یک سربازهایی را جدید
خانه سربازها آرد پدید
.
غول و آرچر ، بربر و بالن، پِکا
گوبلین و هیلر ، ویزارد و اژدها
.
هوگ و ویچ و مینیون ، گولِم ، لاوا
با زن در ید تبر شد انتها
.
.
اِسپل سرعت و خشم و زلزله
اِسپل جان و پرش با صد تله
.
جملگی هستند در لابراتوار
در صف آپدیت خود در انتظار
.
شاه و کویین تا لول های چهل
تشنه اکسیر مشکی رنگ گِل
.
.
رشد چون حاصل شد و دیوار آپ
چون به بالا رفت لیگ و رِنج کاپ
.
حال می گردند عضو یک کلن
هم گروهی مرد و طفل و پیرزن
.
هی به هم نیروی جنگی می دهند
هی دراگ و غول سنگی می دهند
.
.
یک نفر بالا لول که لیدر است
ارشد چندین نفر کولیدر است
.
بعد کولیدر کسانی اِلدرند
به رِجکتو هم پذیرش قادرند
.
مابقی اعضای عادی ممبرند
بی نشان و عادی اند و بی بِرن
بیشتر بیشتر بیشتر دلیل بالا بودن قیمت دلار اینه که اجناس خارجی که وارد میشن گرون در بیاد و مردم مجبور بشن جنس داخلی بخرن.
هرگز هرگز هرگز قیمت دلار از 3000 تومن کم تر نخواهد شد (این حرف خود ریس بانک مرکزی هست)
بقیش که میبینی 300-500 بالا پایین داره برای تحریم هاو... هست.
در کل این یه سیاست هست که ارزش پولیت رو پایین نگهدار تا تولید داخلیت جون بگیره ، هم خارجی ها براشون مفت می افته که از ایران واردات داشته باشن هم مردمت مجبور میشن از جنس داخلی خرید کنن.
بازیه جدید Blizzard که FPS هست یه چیزی مثل CS و باید تو هر م یه سری Objective انجام بدی , بازی ها 6 به 6 هست و یه تیم Attacker و یه تیم Defender ان.
در حال حاضرم فکر کنم حدود 22 تا هیرو تو بازی هست که در آینده به هیرو ها اضافه خواهد شد.
*هر هیرویی Role خودش و Ability های مخصوص خودش رو داره و همشون جدید هستن.
هر گیم هم بین 5 تا 10 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.
سلام در کامل کردن حرف اقا پوریا یکی رول حمله یا offense دیگیری دفاع یا defense دیگری tank و دیگری support هستش offense ها میتونند دمیج خیلی زیادی وارد کنند defense ها برای از بین بردن یا جلو گیری از حمله دشمن هستند tank هم طبق معمول که باید dmg ها رو بگیره و بیشترشون dmg خیلی زیادی هم وارد میکنند support هم که heal میده و اکثر مواقع هدف دشمنه ولی یکی از اونا سازنده هم هست
فقط اینو بگید لطفا برای بازی مثل دوتا2 همش پشت سر هم آپ های حجیم میاد؟ و اینکه هر بازی چقدی شارژ میکشه؟ مرسی
این فیلم وارکرافت دقیقا کی نسخه دانلودش میاد ؟
Sent from my HUAWEI Y600-U20 using Tapatalk
به نظرتون چرا باید دراگون و اُگره اینقد احمق باشن؟
کی واسه اُگره اول داگون میره؟کل وارد و داست و همه چیز رو من میخریدم بعد ایتماش اینه :|
من و زئوس و اسلارک لن بودیم ...
Match 2393118781 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
کسی میدونه پاپ اپ wonderlands.com مال کدوم برنامه هست؟
پدرمو در اورده با هر مرورگری که میرم رو هر صفحه ای کلیک میکنم این پاپ اپ باز میشه! میشه تو تنظیمات کروم این سایت رو به بلک لیست اضافه کرد که دیگ باز نشه؟
دوستان از دیروز تا الان به طور وحشتناکی حالم بد بود و مریض بودم.(تب و گلاب به روتون اسهال استفراغ ، سردرد شدید ، دل درد و دل پیچه)
در کل توی این سه سال اخیر به یاد ندارم حالم اینقدر بد بوده باشه.
بنده خدا مادرم از دیروز تا همین 30 دقیقه پیش کلا بیدار بود و از من پرستاری میکرد ، قبل از من هم خالم همین وضعیت رو داشت از اون مراقبت میکرد.
کلا این همه گفتم که به این جمله برسم: قدر مادرتون رو بدونید با هیچ چیزی توی دنیا قابل مقایسه نیست.
اگر شما بدنی سوخته و زشت داشتید امکان نداشت همسرتون باهاتون ازدواج کنه.
ولی اگر با همون شکل و شمایل زشت به دنیا می امدید قطعا مادرتون شب و روز از تون مراقبت میکرد.
هیچ عشقی توی دنیا واقعی تر و حقیقی تر از عشق مادر به فرزدنش نیست.
قدر مادرتون رو بدونید.
عشقی که باعث بشه عشق مادرم رو فراموش کنم هرگز نمی خواهم ( قابل توجه دوستانی که از یه دختر بت ساختن برا خودشون )
الان داشتم پیش خودم میگفتم که یعنی 9 نفر دیگه تو این ساین نیستن که battel pass داشته باشن تا بریم abuse :دی
اسم قسمت های جدید GOT
هشتم No One
نهم Battle Of Bastards
دهم(و آخری) The Winds Of Winter
از همین الان دارم محاصره وحشی هارو توسط نیروی رمزی تصور میکنم:butbutplz:
فکر نکنم دیگه دوتا بازی کنم i give up
امروز دوستم بهم گفت بیا رنک بریم،منم حال نداشتم نرفتم حدس بزنید با کی افتاد؟ با کسی که با اسلاک نزدیک به 9000 بازی کرده،و تازه جالب اینجاست که داغونشم کرد.
match id =2398994902
اینجا ساوه ساعت ۷ صبح بیدار شدم برای دانلود قسمت ۶ GoT اما سایت هنوز نزاشته! :-w x-( :smile13:
کامنت های اعضای سایتش رو خوندم دیدم مشتاق تر از من هم زیاد هست :دی اولین کامنت از ۲ ساعت قبله گفته ادمین کی قسمت جدیدو کی میزاری من دیگه نمیتونم بیشتر از این بیدار باشم :))
آخرین کامنت ۷ دقیقه پیشه...فکر کنم اینطوری پیش بره ملت همیشه در صحنه حرفایی بزنن که نباید بزنن...ادمین کجایی دقیقا کجایی :|
-------------------------------------
۷ و ۵۳ دقیقه هست الان قسمت ۶ اومد!! :smile40::smile25:
باز خوبه شما 480 نگاه میکنین.من که زیر 720 اصلا دان نمیکنم.بی خوابی هم کاملا زده به سرم الان@-)
ساعت 8:03دقیقه 720 هم اومد;)
سرور سایت مووی پارس به دلیل ازدیاد بازدید از کار افتاد:>