از این تریبون استفاده میکنم و تولد @Viper رو تبریک میگم ::kappa::
نمایش نسخه قابل چاپ
از این تریبون استفاده میکنم و تولد @Viper رو تبریک میگم ::kappa::
رنک یکی از مالک های اصلی این بازی هستش و یک جورایی به شما در این بازی هدفی میده . و نمیشه بیخیالش شد مگر اینکه دورهمی چندتا دوست باشید و بازی کنید براتون مهم نباشه چون تکی نمیرید بازی . اما کسی که تنهاست خودتونم تجربه کردین توی رنک نسبتا بالا رو ، بازی جذاب تر و لذت بخش تر خواهد بود توی پست های مختلف ما نیز اشاراتی کردیم که اگر سطح بازیکن هرچقدر باشه نهایتش با ایدی جدید 100-200 تا بالا پایین رنک داده میشه اما ایدی جدید برای کسانی هستش که در ایدی قدیمی تر زمانی که رنک اومد اطلاعات کافی ازش نداشتن به عنوان مثال خود من . و همینجوری بازی کردن و چه بسا شما طی چند سال بعد یا حتی چند ماه بد تجربه بهتری نسبت به قبل دارید و این باعث میشه رنک بهتری در ایدی جدید بدست بیارید اما بارها هم گفته شده که انتظار معجزه نیز نباید داشت .
ببینید مشکل اینجاست امثال rtz و miracle که smurf 7k دارن و دیگه با اکانت اصلیشون بازی نمیکنن اینه که دیگران اونارو میشناسن و بهشون اعتماد دارن میزارن بیان core
ما اگر core گیرمون بیاد support ـه احمقه :دی ببینید من اکثرا ۹۰٪ مواقع carry که باشم چون بعد از offlane تیم مقابل پیک میکنم و میدونم باید چی پیک کنم توی lane هیرو حریف رو kill میکنیم. حالا بسته به سطحش تعداد داره ۱ بار ۲ بار ۳ بار و...
ساپورتای من که میبینن اینطوریه lane رو خالی میکنن میرن... به عبارت دیگه جو گیر میشن! بعدشم طرف مقابل عصبی شده و به دیگران میگه بیان یا هیروش هیرویی که اگر 6 بشه بیشتر فشار میاره مثل timber بعد میان سراغ منو منم می میرم. در این مواقعست که Babyrage is real :دی
من ۹ تا wain streak داشتم تو رنک اکانت اصلیم هنوزم میتونید برید ببینید هست. اونم ۶ ۷ تا هیرو مختلف همشونم carry! بحث سر اسکیل یا مهارت نیست چون ثابت شده است...تاپیک http://forum.dotabaz.com/thread1442.html هست که البته برای خوشی دل خودمه :(
بحث سر اینه من میخوام با کمک دوستانی که مشتاق هستند و اطلاعات دارند مثل @Mohammad_ai69 بتونیم یکجور از این matchmaking سر در بیاریم بعد بقیش رو که دیگه بازی میکنیم. نه اینکه 1k 2k باشم انتظار 7k 8k داشته باشم.
اینارو گفتم اگر یک وقت می بینید ما داریم بحث mmr میکنیم حالا چه با محمد چه با دیگران بدونید قضیه اینطوریه.
بعد اصلا این صحبتها به نفع همست. و هرچی باشه بهتر از پرسش های خصوصی یا بحث در مورد آب و هوا تو انجمن دوتا هست. نمیگم اینا به کل نباشه نه اما غالب انجمن هم نشن
به دنبال صحبت محمد @FCB هم بگم ما این همه تلاش میکنیم ( مطالعه پرسش و تست ) و اگر میایم چه درست چه اشتباه در انجمن میگیم تا باعث بشه بحثی در این مورد صورت بگیره و اگ حرف من اشتباه بود دوستانی که بیشتر توی این زمینه اطلاعات دارن ، این تست یا حرف من رو تصحیح میکنن و کاربران دوتاباز تجربی خوبی رو کسب خواهند کرد بارها شده خودم اکانت زدم برای تست وگرنه ته تهش 100 تومان بدن برای 4.5 . اگر می خواستم صرفا برای پیشرفت فردی باشه در پیام های خصوصی به هم میگفتیم و یا ترفند ها یا تجربیات را برای خودمون نگه می داشتیم شما برو از افرادی که 5k به بالا هستن بپرس چه کنم که رنکم بره بالا . تا دوستت نباشه فقط فقط چرتو پرت تحویل میده که مبادا باعث بشه راهنمایی اون فرد باعث بالا بردن رنکتون بشه . به نظرم این بحث ها بسیار در انجمن لازم و مفیده . بعضی از پست ها و تاپیک ها واقعا مفید و کمیاب هستن شاید کمتر سایت خارجی یا ایرانی پیدا بشه که به این شفافی در این موارد بحث کنند
من کاملا با BKB موافقم تا زمانی که سطحتون به اون رنک مورد نظر نرسه امکان نداره با هزار تا اسمورف هم بهش برسید،باید بازیتون در اون سطح باشه.
هر چند که الان دیگه 5k هم مالی نیست
با پشتیبانی مخابرات درست شدم به هم شماره دادیم که با هم دوست شیم :sm (90): گفته که خودم مخصوصا پیگیر اینترنتتم چون زمانی گیمر بوده :sm (71):
لطفا دفعه بعد که باهم قرار گذاشتید ، بهش بگو چرا برای بعضی از کسانی که مخابرات دارن سایت uupload.ir که سرورش ایرانه، فیلتر نشون میده ؟!
مثل @dark druid
تست
@dark druid
بخاطر dns که توی خود مودم و isp براشون گذاشته شده . اگر در مودم dns رو از روی اتوماتیک برداره و دستی یک dns بهش بده احتمال خیلی زیاد مشکل حل میشه چون از ای پی نیست و با خاموش روش کردن ای پی عوض میشه
.................................................. .................................................. ...
جک ترین comeback عمرم . tech مین میکاشت من هوک میکردم به همین سادگی comeback رقم خورد اما صحنه ها رو ببینید خیلی خنده داره ( pudge خودمم ) . جالبیش اینکه networth بیشتر از همه دارم اینم از کری ها :sm (90):
https://www.dotabuff.com/matches/2790143942
1ماه بازی نکردم
دلم برای نوبای ایرانی تنگیده:(
توجه کردین چند وقته @ater نیست ؟
@Sharingan
عکس آواتارت چیه ؟
تیتان فال 2 رو بخرم یا اور واچ ؟ لطفا راهنمایی کنید .
من خودم دوتارو(منظورم این دوتا بود نه دوتا2 :دی ) بازی کردم
بستگی به علاقه خودت داره تایتان فال بازی شوتر خیلی قشنگیه میجنگی میکشی تایتان بهت میده با تایتان ها میجنگی و.... هیجان خوبی داره
اورواچ هم که Blizzard هست و این خودش کلی حرفه و اورواچ هم سبک خیلی جالب و جدیدیه با این که شوتره ولی اسکیل و اولتیمیت داره و شخصیت ( عاشق کاراکتر هاش میشی )
من خودم شخصا اوروواچ رو ترجیح میدم چون اوورواچ شده یکی از بازی های ثابتم همیشه بازیش میکنم طرفدارهاش هم که روز به روز داره زیاد میشه
درکل اگه نظر منو میخوای من میگم overwatch
روی چی میخوای بخری؟ pc x1 ps4?
اگه pc خب باید از بتل نت بخری با بتل نت بازی کنی ( شبکه انلاین مخصوص بلیزارد )
کنسول ها هم که از خود استورشون میتونی بخری
اگر هم بخوای اینطور بخری خب اول باید گیفت کارت بخری سایت ایرانی زیاد هست گیفت کارت میفروشن
نکته: اگر اکانت بتل نت داری و کشور اکانت رو ایران زدی نمیتونی گیفت کارت اکتیو کنی روش و بازی بخری! حتما یه اکانت باید باشه که کشور غیر از ایران هست من خودم این مشکل رو داشتم خیلی هم اذیت شدم.
اره اینم هست گیفت کارت بتل نت کم پیدا میشه :sm (152):
باید سی دی کی بخرم . . ولی بدی اینه که همه نسخه 60 دلاری میفروشن
کسی نسخه 40 دلاری نمیفروشه .
با این که این همه بازی جدید هست ولی همه رو زدم کنار رفتم تو کار پلانتینوم کردن witcher 3 رو Ps4 ::kappa::
هرجور حساب میکنم بازی بهترش نیست b-)
یعنی هیچ سایتی گیفت کارت بتل نت یا سی دی کی نمیفروشه
@dark druid
من اکانت بلیزاردمو میفروشم اگه میخوای overwatch هم داره کلی skin تاپ هم داره لولش 79 هست اگه می خوای پی ام بده
مشهد چه بریزو بپاشی شده :-o
مین 18 , 160 تا دمیج دوئل :sm (71):
مین 31 , 231 دمیج دوئل :sm (156):
https://www.dotabuff.com/matches/2786448325
یه رمپیج هم زدیم :sm (71):
بی صبرانه منتظر دو صفه دیگم :-"
160 ت پول cod iw دادم 60 ت برای دانلودش بعد آنلاینش زیاد حال نمیداد رفتم bf1 خریدم 184ت برای دانلودش 60ت دادم تو 1 هفته 100گیگ دانلود کردم حسی که دارم :smz (1)::sm (152)::sm (75):X_X
دوستان آموزش ويزيج تقريبا كامل بود كه لپتابم قفل كرد،تا هفته ديگه دوباره مينويسيم❤️
Sent from my iPhone using Tapatalk
کسانی که اینترنت پرسرعت دارن ،
میتونید دو تا لینک زیر رو تست کنید ببینید سرعت کدوم بالاتره؟
کد:http://uupload.ir/video/DotaBaz+Top+Plays+Episode+11+(720).mp4
کد:http://s9.picofile.com/d/8275649018/a0dc3132-d516-48fe-8aed-6d7de81298d5/DotaBaz_Top_Plays_Episode_11_Low_Quality_.mp4