فقط خوشحالم که دوباره میتونم رفقا رو ببینم البته اسماتون یادم رفته اما خاطرات ن
ما هم شروع میکنیم دوتا 2 رو از سر بگیربم
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط خوشحالم که دوباره میتونم رفقا رو ببینم البته اسماتون یادم رفته اما خاطرات ن
ما هم شروع میکنیم دوتا 2 رو از سر بگیربم
تلگرام حساب بشه یا نشه واسه اکثر ماها فرقی نداره چون دوتا بازی میکنیم . اینا هیچ کاریو واسه مردم انجام نمیدن همین ارزون کردن ترافیک داخلی هم مثل اینکه میخوان یه کاری باهاش بکنن از نهادی یا جایی بهشون ابلاغ شده .
در هر صورت دلمونو نباید با این چیزا صابون بزنیم باید خودمون دنبال راه حل باشیم نه اینکه منتظر باشیم مشکلاتمون توسط یه عده ک*نی حل بشه .
سلام رحمان جان خوش اومدی;)
فقط حواست باشه ، میای تو اگه جلوت فانتوم پیک شد بازی نکن کلا یه دگر میزنه دوهزار تا کریتیکال میگیره :|:|:|
یعنی باید توف کرد تو صورت همیچن کثافتی.نقل قول:
محمدجواد جهرمی در صحبت **های خود با اشاره به این **که در حال حاضر شرکت ارتباطات زیرساخت یک STM1 پهنای باند بین **الملل را با قیمتی معادل 27.7 میلیون تومان واگذار می **کند، این رقم در بخش ارتباطات داخلی را حدود 8.2 میلیون تومان دانست و در پاسخ به منتقدان انحصار پهنای باند از سوی این شرکت اظهار کرد: نمی **دانیم چرا دائم در رسانه **ها عده **ای اینگونه عنوان می **کنند که شرکت ارتباطات زیرساخت با انحصار به وجود آمده پهنای باند را با قیمتی بالا و گران در اختیار دیگران قرار می **دهند.
هیچکس دیگه جر زیرساخت پهنای باند نمیفروشه.
از دیش و نت ماهواره ای هم نمیشه استفاده کرد!!!
فقط و فقط باید از مخابرات ، شاتل و.. که از زیرساخت پهنای باند میخرن ، اینترنت تهیه کرد.
اگر ترکیه نتش از اروپا گرون تر هست حداقل میانگین سرعت نامحدودش از ماخیلی بیشتر هست (حدود 22 برابر). (نت حجمی اصلا و اصلا سرعتش مهم نیست چه سرعتش 1 گیگ برثانیه باشه چه 100kb موضوع این هست شما محدود شدی)
میانگین سرعت نامحدود در ایران 0.4 در ترکیه 11 (به مگابیت)
قیمت هم بماند.
همین سال پیش بود توی همین انجمن لینک خبر از سابت معتبر گذاشتم که اینترنت بعد از خریدن از شرکت های خارجی بین 20 تا 30 برابر قیمتش دارن میفروشن (قیمت تموم شده با کسر همه هزینه ها مثل کارگر ، زیرساختش و رسوندن به مردم)
راست راست دروغ میگن :|
موضوع اینه فقط و فقط زیرساخت توی ایران اجازه فروش پهنای باند رو داره و هر قیمتی هم که دلش بخواد به مردم غالب میکنه!
اگر موضوع انحصاری نگهداشتن نبود جلوی شرکت های خارجی رو برای دادن سرویس به صورت مستقیم توی ایران نمیگرفن ( برای مثال یعنی AT&T خودش بیاد توی ایران دفتر بزنه و.. تا به مردم نت بفروشه).
-------------------------
با این وضعیت طرف میگه امید داشته باش :| :| :|
با 29 بازی رنکم باز شد :|
wtf؟
بازی رو اگر از twitch نگاه کنید روی پایین ترین کیفیت یعنی موبایل ، دقیقه ای 4 مگ مصرف داره یعنی بازی 1 ساعته چیزی حدود 242 مگ مصرف میکنه !
در صورتی که اگر با خود بازی نگاه کنید بالای 60 مگ نمیره
به خدا آرزو به دل موندم یه روز صبح که بلند میشم برای دوتا2 اپدیت نیومده باشه.اه اعصابه همه رو خورد کرده. بعد این همه مدت هنوز باگ هیروی dk و ... رو نتونسته درست کنه،بعد توی فکر اینه که هر هفته یه صندوق بده و یه پولی به جیب بزنه باهاش.
دوستان من یه مشکلی که خیلی وقته دارم با اینوکر اونم اینه که من هات کی ام اینطوریه :
zxcv به ترتیب از چپ به راست و اسپل هایی هم که ساخته میشه میذارم روی df اینم از چب به راست به ترتیب.
هات کی ام روی quick cast هست وقتی با اینوکر یه اسپلی رو خیلی سریع بسازم و همون موقع بزنم 2 تا اسپل رو میزنه!
یعنی الان sun دارم با tornado .اول هم tornado رو ساختم. الان مثلا سنگ ( :| ) رو خیلی سریع میسازم و میزنم ولی همونجایی که سنگ رو زدم سان هم میزنه!
کسی تا حالا به این مشکل برخورده ؟
من واسه همین خیلی وقته اینوکر پیک ندادم :|
اينو بايد توي پرسشو پاسخ بذاريد
:|
اگه خيلي حالتون خوب بود و خيلي وقت بود نباخته بودين اينجور به am فيد بدين
Match 2414178930 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
وای وای وای چقدرررررررررررررررررررررر ررررررررررررر آلبوم محسن چاووشی خوبه
امیررررررررر بی گزندییییییییییییییییییییی یییی توووووووووووووووووووووووو وb-) :D
توی رمضان پس نمیخوایند مسابقه بذارید؟
مسابقه که نه یه بازی دورهمی؟
من هم هروقت که استارت زدم هیچکس نیومده حداقل یکی تاپیک باز کنه :|
توی ماه رمضون که ماشالا همه 24 ساعت هستن :d
Universe برگشت به EG و Bulba secret
Secret o EG have fun in Open qualifiers BO1 looool
Rtz خیلی قشنگ قهرمان international و Shanghai Major رو نابود کرد.
نماز و روزه هاتون انشاالله مورد قبول خداوند باشه
این life stealer هم خیلی op هستا
خیلی هم خز شده تازگی ها
لامصب اول وسط اخر بازی قوی هست
به در خواست آتر -dark druid عزیز عکس از شکمم میزارم ..:>
دوستان اگه اینقد خم نمیشدم برای عکس سیکس پک کامل مشخص میشد،متاسفانه کاملا خم شدم...
آقا خداییش ارور میده تا 20 مین دیگه 100 درصد میزارم..
داداش اپلودش کن ادرس اون اپلودو بده !
همین دیگه با گوشی نمیدونم چیکار باید کنم، آپلود میشه ولی نمیدونم چطوری باید لینک رو کپی کنم با گوشی
شماره واتس آپت رو بده من برات میفرستم از طریق گوشی بعد خودت وارد سایتش کن خوبه؟
آقا از میلاد بپرسید توی سایتش (u upload .ir) آپ کردم با گوشی،ولی نمیدونم چطوری باید فرستاد.. 3 تا عکس گرفتم.
تو pc واتس آپ داری ؟ اگه داری رو اکانت یه بنده خدایی اپلودش کن از pc اون عکسا رو بگیر و بزار
نه تو گوشی دارم. بد بختی بلوتوث lap ام هم خراب شده،یکی یه شماره واتس آپ بده :)
yeeeeeeeeeeees
داغون شدم رفتم سایت 8pic آپلود کردم با گوشی بعد لینک رو دستی توی pc وارد کردم خداییش داغون شدم خیلی سخت بود..
بقیه رو هم الان میزارم
این که چیزی نیست
من ایر بگ دارم :smile30:
از این به بعد صبح ها باید برم دویدن
12 کیلو اضافه وزن
از این 12 کیلیو کم کم 10 چربی توی شکمم هست :|
خدمت شما دوستان گلم! 10 تایی کلا بود ولی حال ندارم هی لینک رو دستی بنویسم بعد برم کپی کنم بعد دوباره آپلود..
میلاد حجم سینه رو حال میکنی ؟
:>
http://uupload.ir/files/nweh_vgkewcenxqlniueua7qc.jpg
http://uupload.ir/files/4oek_raci5sdk1hz6jhwes4tm.jpg