من اینجا نمایندگی scitec nutrition پروتئین + کراتین مونو + AA برام در اومد 160000 تومن :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
14 سال سابقه ورزش دارم پس اطلاعاتم کپی نیست
یه اطلاعاتی بدم به دوستان :
همه ادم های دنیا 4 پک یا 6 پک دارن ، که بصورت ژنیتیکی بعضی ها هم 8 پک دارن فقط چربی های پهلو و در ناحیه شکم باعث میشن که پک ها نمایان نشن و کسانی که میبینید پک های زیبایی دارن فقط با ورزش و رژیم غذایی چربی های بدنشون رو به کمترین میزان رسوندن
مکمل هم اصلا پیشنهاد نمیشه چه در ایران چه در خارج ، برای ورزشکاران اسان ترین و راحترین کار استفاده از مکمل هستش تا بتونن زود به بدن مورد نظر خود برسن ، اما در نظر بگیرید بدنی که به صورت طبیعی اوردین بالا و 2-3 سال زمان برده ، زمان بیشتر هم بدون ورزش خواهید داشت من خودم
هیچوقت مکمل نخوردم اما استعداد بدنی که دارم و چند سال روش کار کردم هرکسی میبینه تعجب میکنه . اون تعداد بارفیکسی یا .... که میزنم از 1000 نفر توی باشگاه نمیتونست بزنه چون این بدن روش کار شده
اما چطوری به بدنی که نیاز به پروتین و .... داره برسم ، فقط با رژیم غذایی طبیعی ، درسته که هزینش بالاست اما دیگه مضر نیست و در اینده دچار مشکل نمیشین ، کلا این شاخه های بدنسازی جز دسته ورزشهایی هستش که پرهزینه هستن
اگر یکسال پیش دچار مشکل کلیه نمیشدم و تا الان ادامه داده بودم الان بدن طبیعی رو بهتون نشون میدادم
رشته ای که من کار میکردم خیلی خاص بود و در ایران ما خیلی کم هستش زمان ما فقط یک گروه در تهران بود که برای تمرین باهاشون ماهی باید 800 تومان میدادی میتونید بزنید توی گوگل یا یوتیوب Street workout
داداش برای ورزشکاران آسان ترین راه برای رسیدن به بدن مورد نظر استفاده از هورمون هست! برای سیکس پک هم بدون شک سوماتروپین (هورمون رشد)حرف اول رو میزنه زیر ناف فک کنم باید تزریق بشه
حالا کی گفته من از ایران خریدم؟:| وحی نازل شد؟
پوریا چطوری اینقد ارزون خریدی ؟:| دفعه دیگه برا منو محمد و میلاد هم بیار من وی و گلوتامین فقط مصرف میکنم یه بار کراتین خریدم،گفتن اثر داره رو کلیه و ... ترسیدم حالا واقعا به اون صورت داره؟
چشم امشب بعد از تمرینم برای شما عکس میگیرم جلوش هم مینویسم دوتاباز for dark druid خوبه؟
برا منم بفرست :| بعدشم عمومیش کن تو انجمن :d:d
آقا گفتم که به شما، روی کاغذ مینویسم FOR DARK DRUID DOTABAZ . اینورشم باور نمیکنی مینویسم MILAD__sTROM.
منم ورزش رزمی (آی کی کای ) میرم ! لامصب انقدر اونجا کتک خوردم که بدنم تازه داره میاد رو فرم . . . . ( در کنار کمی تمرین های بدنسازی )
____
____
ولی تمام تکنیک های آکیدو (همون آی کی کای ) به مفاصل آسیب جدی میزنه و خیلی خطرناکه
سیکس پک که سهل از خط سک....si م هم برات عکس میزارم.
حالا شب میبینی :>b-)
یه یادیم بکنیم از سنسی اوشیبا
پنهان کننده: عکس
این پروفایل میراکله!
محمد کجاش اون میراکله اصا دوتابافش رو لاگین نکرده بود بعد میگید میراکله؟!
http://up.vbiran.ir/uploads/23185146529229922506_f1.jpg
http://www.atlanticaikido.com/images/tissier02.jpg این حرکت خیلی درد داره :| خودم خوردم این تکنیکو
آقا با عرض پوزش از شما دارک دروید و بقیه اگه اجازه بدید فردا عکس رو بدم خدمتتون،امشب تولد دعوتم تا برم کادو بخرم میشه 8 بیام افطار و ... میشه 9 برم تولد میشه 11 ،. قول میدم فردا 100 درصد بفرستم خیالت راحت.
فقط یه سوال تو چرا با این سن میری بدنسازی؟ بدنسازی رو زیر 15 سال نباید شروع کرد:| خطر داره نرو آقا گوش بده.
So I found a link on battle.net about how ROG Gamefirst III Service background app would completly ruin some online gaming experience ( HotS and Overwatch ) I've been having really high ping since yesterday. Make sure to give it a try, close the background program. It worked for me !!سلام اگه میشه یکی اینو ترجمه کنه
دوست عزیز هرمونم جز این دسته مکمل حساب میشه ، ما دسته طبیعی و مکمل داریم ! زمانی برنامه مینوشتیم ، هرمون هم لکنت زبان میاره برای همیشه
در جواب دوست عزیزمون هم بگم تو تنظیمات وقتی تیک یکی از گزینه ها رو برداری دیگه بازی هاتون توی دوتاباف به روز نخواهد شد ، اون هم پروفایل میرکاله بود شک نکن خودم چک کرده بودم
شما بزور میخوای بگی نیس :|شما زحمت بکش match id رو بزن رو همون miracle- کلیک کن همین صفحه باز میشه.
الان قبول میکنین؟!بعضی بازیکنای معروف یه تیکی هست تو بازی expose public match data اینو بر میدارن اخرین بازیشونو میزنه مثلا چند ماه پیش درحالی که شاید چن دقیقه پیش طرف بازی کرده بخاطر همینه توی دوتاباف پروفایل اینارو نمیزنه.
http://forum.dotabaz.com/uploaded/2725_01465292437.png
والا محمد من یکی رو میشناسم داغون داغون بود (معتاد به مواد مخدر) حالا اومده باشگاه دوباره داغون داغون (اعتیاد به هورمون و استرویید) خدا خودش به دادش برسه.
اصلا یه وضعیه ، هر باشگاهی میری بهت پیشنهاد میدن و متاسفانه 100 تا یکیشونم اطلاعات درستی ندارن ، من خودم شخصا صاحب باشگاه که کلی مسابقات رفته اومد پیشم گفت من زیر نظرت گرفتم استعداد بدنت خیلی بالاست و بیا مکمل استفاده کن خیلی قشنگ میشه گفتم خدا یکی حرف منم یکی هیچوقت اینکارو نمیکنم گفت با برنامه غذایی خوبه که داری استفاده میکنی اما خیلی زمان میبره ها گفتم اشکال نداره
نا گفته نماند بعد تمرین یا ماهی یا مرغ یا تخم مرغ میخوردم که نسبتبه اونایی که مکمل می خوردن بیشتر هزینش در میاد ، ما برای 6 پک 5 وعده غذایی داشتیم که ماهی 800 تقریبا پول خوردن میشد روزی 200 شکم کرانچ میزدیم 5 تا هم ست 15 تایی خلبانی ! این یعنی بعد 1 ساعت تمرین سخت ، به گریه افتادن ، خداییش کسی ندیدم مثل ما کار کرده باشه که دو نفری گریمون گرفت توی کف باشگاه پهن شدیم d:
البته هر بدنی استعدادی داره ، من استعدادم توی سرشون بود که یکی از زیباترین قسمت های بدنه
و اینم در نظر بگیرید شما نمیتونید هم در دوره حجم باشید هم 6 پک داشته باشید دقیقا ضد هم هستن ، 6 پک مربوط به زمان خشک کردنه
من خودم خلبانی 5 تا 30 تا میزدم ولی اینو مربیم گفت،اما دیگه ست آخر واقعا به معنای حقیقی کلمه داغون میشدم. یا مسگری هر طوری میزدم میگفت اشتباه میزنی... مسگری نوشته بود 5تا100 تا.
تعداد زیاد باعث پارگی شکم میشه ! اشتباه نکن ! علمی برو جلو نه تجربی
تعداد ست رو ببر بالا به جای تعداد تکرار در هر ست !
یعنی اینکه اگر می خوای 200 تا بزنی بکنش 5 ست 20 تایی نه اینکه 3 تا ست 66 تایی ! چون تنفس صحیح و استراحت عضله مهمترین اصل بدنسازی هستش و باعث میشه ماهیچه بهتر خودشو ریکاوری کنه
به حرفاش دیگه گوش نمیدم،میخوام خودم هر روز فقط روی یه عضله کار کنم یه روز سینه یه روز جلو بازو یه روز پشت بازو یه روز پا.
دو نکته هم بگم برای دوستانی که این ورزش رو انجام میدن
نکته شکم : بیشتر از سه روز در هفته شکم کار نکنید چون که کار زیاد باعث میشه پک ها تحلیل بره ( همون اب شدن خودمون ) ، هر عضله مخصوصا شکم نیاز به ریکاوری ( استراحت ) داره ، حرکات باعث رشد ماهیچه نمیشه بلکه در زمان استراحت اینها رشد میکنن به صورتی که وقتی شما 1-2 ساعت تمرین میکنید توی عضلات یک پارگی به وجود میاد و بدن زمان استراحت می خواد ترمییم بکنه برای همین حجم پیدا میکنه
نکته در زمان تمرین : حتما بین هر ست مقداری اب بنوشید ( زیاد نه ) این رو به عادت تبدیل کنید چون هم باعث ریکاوری سریع در زمان خستگی میشه هم بهتون انرژی در حال تمرین میده در عین حال به تنفسم کمک میکنه تا در تعداد بالا کمبود اکسیژن احساس نکنید و عضلات کوفته بشه
شاخه ای که کار میکردم ما روی استراحت که چند ثانیه هم باشه کار کردیم در این حد دقیق ! هر روز برگه a4 داشتم و در اتمام هر حرکت تیک میزدیم که بفهمیم هفته قبل توی چه حرکتی کم اوردیم تا روی همون حرکت بتونیم بهتر برنامه ریزی کنیم و نقاط ضعف رو تشخیص بدیم ! حتما این کار رو انجام بدین باعث پیشرفت چشم گیری میشه