reatard wind r player
eror 404 bo.obs not found
hahaha
reported u2!
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان یه فیلم ترسناک خیلی قشنگ معرفی کنین
میخوام با پسرخاله هام بشینم ببینم ;)
ترسناکِ خیلی قشنگ = خیلی ترسناک ، خوش ساخت و با کیفیت
آقا من چجوری دسترسی خود برنامه ها ویندوز به اینترنت رو قطع کنم ( مثلا ویندوز نتونه آپدیت نکنه ) ؟؟؟؟؟؟
ویندوزم 10 هست ....... دهن من سرویس شده ، یهو بعد از 1روز که شارژ میکنم نتم تموم میشه ( مودم usb هست و برای همین بقیه نمیتونن سو استفاده کنن)
دکمه Win + R رو بزن بعد بنویس services.msc بعدش دنبال windows update بگرد برو تو propertis بعد disabel کنش....
conjuring بر اساس واقعیت بود...
کصافتا میدونستین و معرفی کردین ؟ ::kappa::
من مهدی 17 و نیم سال دارم and I'm really Scared.
واقعن اونايي كه به IO راي ميدن واقعن ميخوان بخرنش؟
اصلن نخرن
اونايي كه دارن راي ميدن مطمئنم 70 درصدشون تا الان io پيك ندادن
خو مرضتون چيه؟
يعني يكي zeus هست
يكي اين techies و اگه دربياد Io بي معنا ترين arcana ها هستن
كلي هيرو داريم كه پتانسيلشون 20 برابر ايناس
اگه از دید اونا واقعیته از دید من مزخرفه ::kappa::
فقط اون تیکه که بالای کمده و اونجا که میگه بتشیبا زنیکه برمیگرده ::kappa:: بقیه چرته موسیقی و صدا گذاری هست تا پایین تنه بعضیا تحریک شه
کاری به دین و ... ندارم ولی من در کل داستان های دینی رو دوست دارم که توش اتفاقایی از این قبیل میفته یا افسانه ها و این جنگیری هایی که میشه اون انجیلی که میخونن به زبان لاتین یا هر کوفت دگ ای خیلی دوسش دارم::kappa:: افسانه های یونان هم دوس دارم::kappa:: فیلم The Rite رو هم ببین
عاقا میتونم ،رای میدم :| رای خودمه اینجام میخوای زور بگی مومن :دی
road to freedom
دلیلشم دقیقا همینه , شما پیش خودت فکر میکنی Arcana رو باید برای هیرویی بدن که استت خوبی داشته باشه , ولی اینطور نیست.
شما اصله مطلب رو فراموش کردی , این یه بازیه , و هدف از بازی لذت بردن کاربراست , حالا چه تویه بازی , چه بحث های مربوط به اون.
شما صرفا یه Io رو میبینی میگی چون توپه پس نباید براش آیتم بدن , ولی هیچوقت نمیگی مثلا برای Visage نباید بدن , با اینکه Pick Rate اش حتی پایین تره ( Hero Meta Statistics - Pick and Win Rates, This Month, Ranked MMR, Any Faction, All Lanes, All Regions, All Skill Brackets, All Rating Brackets - DOTABUFF - Dota 2 Stats )
یه Rally بود از چند سال پیش که برای Io آیتم بیاد , و Valve با همه ی این حرفا براش آیتم نداد , مردمم چت کردن همه بهش رای میدن. اصلا به Stats هیچ ربطی نداره.
راسیتش بنظرم این سیستم رای گیری بیشتر واسه سرگرمیه تا اینکه یه چیز واقعا جدی باشه، اخرشم ولو خودش یه چیز ار قبل تعیین شدرو میاره بالا، بیشتر از 80% کسایی که رای میدن مثل خودم تو عمرشون یدونه ارکانا هم نخریدن برای ولو منطقی نیست که بیاد به ما قدرت رای بده بعد رای مارم جدی بگیره :دی
اگه رای گیری واقعی بود حتما اینوکر برنده میشد، من خودم با اینکه هر دفغه این لندهور تو تیمم اوفتاده کاری نکرده جز نشستن تو مید و 20 دقیقه با مایداس فارم کردن بهش رای دادم. چون ارکاناش واقعا چیزی توپی میشه.
ولی اون ست dark artistry که اومد معلوم بعد بعدش دیگه ولو نمیزاره اینوکر ارکانا بگیره، ارکانا اونقد افکت و تغییرات ایجاد میکنه قیمتشم که همیشه پایه 35$ هستش، دیگه کسی نمیره پول بده 30-40 تا از اون باکسا که توش ست dark artistry هست رو بخره باز کنه که ازش ست اینوکر دربیاره یا بره مارکت 100$ بشرفه ، یدفعه میره 35$ میده ارکانارو میخره دیگه.
هر روز تو مارکت 20-30 تا از ست dark artistry خرید و فروش میشه که از هر کردومشون 15% میره تو جیب ولو، که میشه چیزی روزانه بیشتر از 250$. حالا این سوا از سودیه که ولو از فروش باکسایی که ست dark artistry توشه بدست میارس. این ست چند ماه میمونه تا وقتی که ولو کامل سودشو milk کرد بعدش میوفته به فکر ارکانا اینوکر
Make dota Great again , vote for Io
----------------
من كه خودم بعد حذف pudge&sven ديگه راي ندادم و برام اصلا مهم نيست كي ببره :(
Sent from Vallhalla
io is love io is life
من دو ساله میگم کاش آرکاناش بیاد،فقط چون آیتم نداره.
play for fun bRO
Match 2552856756 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats خدایی ارک هیرو باحالیه
am is op :P
and mamad is noob :P
http://uupload.ir/files/hpeq_20160806233113_1.jpg
محمد نوب اینقد گفتی ریپورت آنتی میج چون چیتره ، ریپورت دادن واقعا :دی
عزیزم اگه بن میشدم که توی استیم بهت گفتم چیکار میکردم!
خدا وکیلی یوزر -پس اکانت رو میدادم دستت ، باید از lp درش میاوردی :دی:sm (71):
اوه لوول آره این یکی از رفتار های خطرناکشه به منم سر خرید اکانت
اکانتو همینطوری داد حالا شانس آورد ما بچه سر به راهیم ::kappa::
نه اخه توی بچه های انجمن ، فرد نامرد من ندیدم همه چشم و دل پاک
Match 2553421436 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats 72 تا کیل گرفته :|
این فک کنم بره 6k - 5k :|
کاش سنمون که میرفت بالا دقدقه همون اکانت و vhs بود :(
حالا ما که دهنمون بو شیر میده ولی واقعا بازی خیلی خیلی بهم لطمه وارد کرد چه تو درس چه تو زندگی شخصی.